Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Bartoli veidi ebamaise stiili austajad said see-eest täna täie raha eest. Oleks selliseid omapärase mängulaadiga tennisiste nagu tema ja Monfils vaid rohkem.
-
Nadalil lõi jah närv sisse esimese seti lõpus, et oma servil tegi lõpus topeltvea ja sellega siis kaotas ka seti.
See Brands ikka võitles visalt Nadali vastu, huvitav mäng oli.
Praegu on veel huvitavam mäng käimas Berdychi ja Monfilsi vahel. Varsti saab 4h täis.
Zopp kahjuks kaotas siis avaringis kohe.
E: Monfils!!!!! Milline lõpp. Super.
Leave a comment:
-
Nick Kyrgios vs Radek Stepanek 7-6 (7-4) 7-6 (10-8) 7-6 (13-11). Need kreeka nimedega noored Austraalia poisid teevad veel ilma. Ja mis see siis nüüd on? Nadal kaotas esimeses ringis seti!
Leave a comment:
-
Pannkoogid, Franska Öppna ja Ana Ivanovic. Suurepärane viis pühapäeva alustada.
Leave a comment:
-
sa oled seda seina vist peaga peksnud. see on tegelikult tennise harjutamiseks üksi. harjuta kätt, umbes 10k tundi ja teeme mängu. või noh, me võime iga 500h järel arengu üle vaadata. wax on, wax off, JanKSan.Algselt postitas JanK Vaata postitustmiks sa lased end enda vennal kontrollida?

lihtsalt infoks. 28 May - 01 June 2013 on seal ITF turniir ja pealelend seetõttu raskendatud.
Leave a comment:
-
vend lõi mul reksi puruks ja isemajanduse reegel ütleb, et rahh tuleb tennise kaudu tagasi teenida. fagit.Algselt postitas JanK Vaata postitustoledki selline geikutt et no money no play või?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustma võin sinuga raha peale mängida.
oledki selline geikutt et no money no play või?
Leave a comment:
-
ma võin sinuga raha peale mängida.Algselt postitas JanK Vaata postitustkeegi siin foorumist tennist harrastab ka üldse? sooviks mängupartnerit, mängiks hiiu tennisekeskuses, seal tasuta. 3 väljakut, 2 neist ilma paarisjoonteta, 1 suur väljak. rahvast ikka käib seal, vahel väljakud kinni, aga väga kaua ootama ka ei pea mil avaneb. tahaks lihtsalt mängida ja tunnetada veelgi enam seda mängu.
õues ilusad ilmad ja tennis jube hea mäng ka.
Leave a comment:
-
Paku mulle sellist võimalust Tartus või Pärnus ja olen käpp.Algselt postitas JanK Vaata postitustkeegi siin foorumist tennist harrastab ka üldse? sooviks mängupartnerit, mängiks hiiu tennisekeskuses, seal tasuta. 3 väljakut, 2 neist ilma paarisjoonteta, 1 suur väljak. rahvast ikka käib seal, vahel väljakud kinni, aga väga kaua ootama ka ei pea mil avaneb. tahaks lihtsalt mängida ja tunnetada veelgi enam seda mängu.
Leave a comment:
-
keegi siin foorumist tennist harrastab ka üldse? sooviks mängupartnerit, mängiks hiiu tennisekeskuses, seal tasuta. 3 väljakut, 2 neist ilma paarisjoonteta, 1 suur väljak. rahvast ikka käib seal, vahel väljakud kinni, aga väga kaua ootama ka ei pea mil avaneb. tahaks lihtsalt mängida ja tunnetada veelgi enam seda mängu.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: