Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Mul ei oleks midagi Kaia ja Anetti omavahelise mängu vastu suures slämmis. Palju võimalusi selleks kahjuks enam pole, sest Kaia pidi vist selle aastaga lõpetama. Mõlemad on ilmselgelt väga heas vormis hetkel, loodetavasti suudavad selle ära kasutada.
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMind ikka paneb imestama kuidas paljud spordiajakirjanikud ja ka -jälgijad muudkui loodavad, et kas Kanepi või Kontaveit saaks 1. ringis pähe. Sest mida muud see nende omavahelise matši ihalemine endast kujutab. Mina isiklikult loodan alati, et nad loositakse erinevatele tabelipooltele. Sel korral Austraalias satuti erinevatele tabeliveeranditele, asi seegi. Ja kui nad peaksidki kunagi mõne WTA või Suure Slämmi turniiri avaringis omavahel kokku minema, siis ma vist ei vaataks seda mängu üldse...
Aga, kui nad omavahel mängivad kuskil hilisemas faasis, siis hea on see, et üks eestlane on kindlasti edasi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustJah, tuleb meelde millise õhinaga omal ajal Kanepi ja Maret Ani omavahelist matši kusagil Prantsusmaal toimunud 50K ITF-i turniirilt raporteeriti. Aga kas keegi nüüd reaalselt peab Maret Anit kõvemaks kui Kaia Kanepi, kuna ta selle matši 6-2, 6-4 võitis?
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustJah, tuleb meelde millise õhinaga omal ajal Kanepi ja Maret Ani omavahelist matši kusagil Prantsusmaal toimunud 50K ITF-i turniirilt raporteeriti. Aga kas keegi nüüd reaalselt peab Maret Anit kõvemaks kui Kaia Kanepi, kuna ta selle matši 6-2, 6-4 võitis?
nüüd vb mitte, aga siis oligi Ani väga hea
näe, GS turniiri avaringis poleks tallegi meeldinud kohtuda
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo see mäng teeks meeletud reitingud Eesti meedias. Lihtsalt, et kumb siis lõpuks parem on, kuna reaalses mängus polegi nad vastamisi läinud väga.
Leave a comment:
-
Ma tahaks, et nad kohtuksid veidi hiljem, kui 1. ring. Aga olgem ausad, pole mõtet ebarealistlikult loota, et nad kuskil poolfinaalis kokku saaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMind ikka paneb imestama kuidas paljud spordiajakirjanikud ja ka -jälgijad muudkui loodavad, et kas Kanepi või Kontaveit saaks 1. ringis pähe. Sest mida muud see nende omavahelise matši ihalemine endast kujutab. Mina isiklikult loodan alati, et nad loositakse erinevatele tabelipooltele. Sel korral Austraalias satuti erinevatele tabeliveeranditele, asi seegi. Ja kui nad peaksidki kunagi mõne WTA või Suure Slämmi turniiri avaringis omavahel kokku minema, siis ma vist ei vaataks seda mängu üldse...
Leave a comment:
-
Mind ikka paneb imestama kuidas paljud spordiajakirjanikud ja ka -jälgijad muudkui loodavad, et kas Kanepi või Kontaveit saaks 1. ringis pähe. Sest mida muud see nende omavahelise matši ihalemine endast kujutab. Mina isiklikult loodan alati, et nad loositakse erinevatele tabelipooltele. Sel korral Austraalias satuti erinevatele tabeliveeranditele, asi seegi. Ja kui nad peaksidki kunagi mõne WTA või Suure Slämmi turniiri avaringis omavahel kokku minema, siis ma vist ei vaataks seda mängu üldse...
Leave a comment:
-
Gilles Simon on rõhutatult vana kool (loe: koroonaeelne). Tema initsiatiivil pärast mängu Tsitsipasega käesurumine ja isegi väike sülelus ning kohtunikuga rusikapuudutus. Pole aasta aega füüsilist kontakti tenniseväljakul näinud.
Leave a comment:
-
See oli 2018 aus open, kui eestlannadel oli vaja neljandasse ringi jõuda, aga Suarez Navarro mõlema vastu ära kobistas. Oleks Kaia terve olnud too mäng, oleks ära tulnud ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustEestlased oleks võinud kuskil ringis kokku saada, täitsa huvitab, kes meie El Classicos peale jääks (jah, finaalis on see võimalik).
Aga isegi alati tahtnud, et see juhtuks. Minu mäletamist mööda kas 2 või 3 aastat tagasi oli see Austraalia lahtistel väga võimalik. Toona oli vaja mõlemal 3. ringi jõuda.
Leave a comment:
-
Loodame, et Kaia Kenini vastu korraliku mängu näitab.
Eestlased oleks võinud kuskil ringis kokku saada, täitsa huvitab, kes meie El Classicos peale jääks (jah, finaalis on see võimalik).
Leave a comment:
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustKõlab nagu Kaia 3. ring ja Anett esimeses välja jah :,D Aga tegelt ikka hoian pöialt mõlemale.
Leave a comment:
-
Shapovalov ja Sinner panid väga kõrgetasemelise peo püsti. Tublid poisid - kui jaksavad oma aega oodata, kukub võib-olla kunagi ka mõni suurem tiitel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas El President Vaata postitustAustraalias on suvi. Ega meilgi suvel mingit koroonat kuskil polnud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: