Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Wimbledon ei hakanud ajamagi udu edasilükkamisest
turniir jääb 2020 lihtsalt ära ja selgus majas
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustRoland Garros lükati septembrisse.
Ma olen ka seda meelt, et enne juunit ei toimu spordimaailmas sittagi. Ja juuni on minu meelest veel suhteliselt optimistlik.
Leave a comment:
-
-
Roland Garros lükati septembrisse.
Ma olen ka seda meelt, et enne juunit ei toimu spordimaailmas sittagi. Ja juuni on minu meelest veel suhteliselt optimistlik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMiamis on neid palju rohkem
Leave a comment:
-
Indian Wells jäeti ära kuigi selles California piirkonnas olla ainult üks koroonahaige. Miamis on neid palju rohkem, Monte Carlo on Itaalia kõrval ja siis peaks Rooma turniir tulema. Tennisega on kehvasti.
Leave a comment:
-
Päris hull tegelt mõelda, et 5 GS võitnu kohta saab üsna selgelt öelda, et lagi jäi mitte ainult saavutamata vaid päris kaugele. 25. aastasena career grand slamiga ühele poole saada ning siis pärast seda ainult üks... Oma jälje jättis ilmselt nii dopingukeiss kui ka suurim konkurent Serena Williams, kelle vastu tuli GS-del kaotus võtta veeranditest alates 7 korda (sealjuures 3x finaalis). Võiks öelda, et oma põlvkonna Martina Hingis, kellel ka 5 GS (kuigi juba vist 18. eluaastaks).
Leave a comment:
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
Suur respekt talle. Teda armastati igal pool, teda vihati igal pool. Saab nüüd kommi ja muudele äridele keskenduda.
Leave a comment:
-
Väga närviline finaal ja Muguruza mängis kaks viimast setti lihtsalt liiga halvasti. Küsimus, mis pähe tuleb: jääb see Kenini ainsaks suureslämmi võiduks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustSest alaliidu etteotsa võetakse pigem poliitik/ärimees, kui reaalne spordiinimene.
Alaliitude juhatused koostatakse ka inimestest, kes raha juurde toovad, erialaste teadmistega inimesed sinna tihti kohta ei leia.
Mina isiklikult ei näe selles midagi halba, sest paratamatus on see, et Kulkast alaliitudele raha piisavalt peale ei tule ja kui me tahaks, et Eestist üldse mingeid tippsportlasi tekiks, siis peabki erasektor kaasa aitama, aga eks need omanikud taha ikka pildis olla, seega alaliidu juht selleks ka üks võimalusi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas Kanepi pole mitte n.ö Federer-Nadal meie tiigis?
aga üldiselt, teema derailed veidi, ma vastasin rohkem sellele, et Pant alaliidu juhina või varasemalt päris mõttetu ja tähtsusetu vend ei ole olnud ning vaevalt ükski tennist tundev spordiinimene (kes ei ole ärimees ega poliitik) oleks kunagi suutnud sellist lisandväärtust lauale tuua. Aga ega praegune olukord väga ilus tõepoolest ei ole.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: