Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• olll
    replied
    Wimbledon ei hakanud ajamagi udu edasilükkamisest
    turniir jääb 2020 lihtsalt ära ja selgus majas

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Roland Garros lükati septembrisse.

Ma olen ka seda meelt, et enne juunit ei toimu spordimaailmas sittagi. Ja juuni on minu meelest veel suhteliselt optimistlik.
    Praeguseks on öeldud, et tennist ei toimu kuni 13. juulini.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kahjuks ei saa juutuubist vaadata Kleini kuulsat maadlusmatshi Stockholmist, aga John Isner vs Nicolas Mahut on praegu vaadatav. Kestab veel ca 10 tundi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Roland Garros lükati septembrisse.

Ma olen ka seda meelt, et enne juunit ei toimu spordimaailmas sittagi. Ja juuni on minu meelest veel suhteliselt optimistlik.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Paistab, et enne maikuud ei toimu üldse midagi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Miamis on neid palju rohkem
    Samuti cancelled.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Indian Wells jäeti ära kuigi selles California piirkonnas olla ainult üks koroonahaige. Miamis on neid palju rohkem, Monte Carlo on Itaalia kõrval ja siis peaks Rooma turniir tulema. Tennisega on kehvasti.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Päris hull tegelt mõelda, et 5 GS võitnu kohta saab üsna selgelt öelda, et lagi jäi mitte ainult saavutamata vaid päris kaugele. 25. aastasena career grand slamiga ühele poole saada ning siis pärast seda ainult üks... Oma jälje jättis ilmselt nii dopingukeiss kui ka suurim konkurent Serena Williams, kelle vastu tuli GS-del kaotus võtta veeranditest alates 7 korda (sealjuures 3x finaalis). Võiks öelda, et oma põlvkonna Martina Hingis, kellel ka 5 GS (kuigi juba vist 18. eluaastaks).

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Küll me olime veel noored. Hüvasti, Maria!
    Maša lõpetamisest kahju, kuid meldooniumijärgne periood oli nagunii üks kannatamime.

Suur respekt talle. Teda armastati igal pool, teda vihati igal pool. Saab nüüd kommi ja muudele äridele keskenduda.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Küll me olime veel noored. Hüvasti, Maria!

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Väga närviline finaal ja Muguruza mängis kaks viimast setti lihtsalt liiga halvasti. Küsimus, mis pähe tuleb: jääb see Kenini ainsaks suureslämmi võiduks?

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Sest alaliidu etteotsa võetakse pigem poliitik/ärimees, kui reaalne spordiinimene.
    Alaliidu etteotsa võetakse poliitikud/ärimehed vaid põhjusel, et nad pappi sebiksid ja sellega liitu üleval aitavad hoida.
    Alaliitude juhatused koostatakse ka inimestest, kes raha juurde toovad, erialaste teadmistega inimesed sinna tihti kohta ei leia.

Mina isiklikult ei näe selles midagi halba, sest paratamatus on see, et Kulkast alaliitudele raha piisavalt peale ei tule ja kui me tahaks, et Eestist üldse mingeid tippsportlasi tekiks, siis peabki erasektor kaasa aitama, aga eks need omanikud taha ikka pildis olla, seega alaliidu juht selleks ka üks võimalusi.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Kas Kanepi pole mitte n.ö Federer-Nadal meie tiigis?
    sponsorluse kontekstis mõtlesin, et ilmselt Federer ei pea alaliidult nõudma Davis Cupil osalemise eest raha, sest see oleks nagunii peanuts.

aga üldiselt, teema derailed veidi, ma vastasin rohkem sellele, et Pant alaliidu juhina või varasemalt päris mõttetu ja tähtsusetu vend ei ole olnud ning vaevalt ükski tennist tundev spordiinimene (kes ei ole ärimees ega poliitik) oleks kunagi suutnud sellist lisandväärtust lauale tuua. Aga ega praegune olukord väga ilus tõepoolest ei ole.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Kas Kanepi pole mitte n.ö Federer-Nadal meie tiigis?

Leave a comment:

Working...
X