Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
wtf esimesed 20 seci videost oli juba räme üllatus. Tennisemaailmas ei räägi tavaliselt keegi nii avalikult asjadest.
Leave a comment:
-
-
see pole ka alati treeneri vigaAlgselt postitas lenc Vaata postitustviimased 18 kuud pole edasiminekut olnud
vb hakkab ka võimete lagi kätte tulema
see on kindlasti inimlikTäiesti loogiline on muutust otsida.
Leave a comment:
-
Sokid võiks söögiks lubada, et Suurthal pikaks ei jää. Organiseerib vahepealsel perioodil lihtsalt sparri ja lööb korvist ette.
Eesti treeneritel puudub täna siiski see kompetents, et WTA top 10 juures konkureerida. Enne seda ka ei tule kui keegi ei ole nullist oma mängijat ise ülesse viinud. Anett on natukene ka liiga noor, et Kaia stiilis karjääri loojangul, kus mäng on paigas ja top 20 eesmärgid sisuliselt kauged/puuduvad.
Leave a comment:
-
Minu point on see, et ainult Anett ise teab, kas Suurthal on ajutine või pikem lahendus.
Leave a comment:
-
esmaspäeva hommik?Algselt postitas lenc Vaata postitustMinu käest küsid või? Sry, ma pole Anett Kontaveit.
Leave a comment:
-
Minu käest küsid või? Sry, ma pole Anett Kontaveit.Algselt postitas El President Vaata postitustküsime siis teisiti. kas uus reaalne treenerikandidaat on olemas? või jääbki Suurthal?
Leave a comment:
-
küsime siis teisiti. kas uus reaalne treenerikandidaat on olemas? või jääbki Suurthal?Algselt postitas lenc Vaata postitustKust otsast see ootamatu on? Ma olen juba vähemalt pool aastat seda oodanud. Selgelt on näha, et viimased 18 kuud pole edasiminekut olnud. Täiesti loogiline on muutust otsida.
Leave a comment:
-
Kust otsast see ootamatu on? Ma olen juba vähemalt pool aastat seda oodanud. Selgelt on näha, et viimased 18 kuud pole edasiminekut olnud. Täiesti loogiline on muutust otsida.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Nii kummaline peaaegu täismaja publikut vaadata nagu täna Barcelonas. Maskid muidugi paljastavad, mis ajaga tegemist, aga see, et inimesi nii suurtes hulkades üldse ligi lastakse. Pole enam harjunud.
Leave a comment:
-
Iveshka ei ole kaugeltki 3.39 koefitsiendi vääriline, pigem mingi 2.20 vms. Küll aga 1 ace ainult Munari 7 vastu
Leave a comment:
-
Rogers oli tubli ja ei vedanud spreadbettingul alt. Kohe hakkab Ivaskha vs Munar. Kuigi Munar on üsna tugev favoriit, siis Ivashka võib üllatada ning väike summa Ivashka võidule tundub väärtuspõhine lähenemine (3.39 Pinnacles).Algselt postitas cabron Vaata postitustArvan, et Rogers hakkab Bartyle kõvasti vastu ja ei tule 3:6 2:6 vaid......
Leave a comment:
-
Arvan, et Rogers hakkab Bartyle kõvasti vastu ja ei tule 3:6 2:6 vaid......
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: