Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kust otsast see ootamatu on? Ma olen juba vähemalt pool aastat seda oodanud. Selgelt on näha, et viimased 18 kuud pole edasiminekut olnud. Täiesti loogiline on muutust otsida.
küsime siis teisiti. kas uus reaalne treenerikandidaat on olemas? või jääbki Suurthal?
Kust otsast see ootamatu on? Ma olen juba vähemalt pool aastat seda oodanud. Selgelt on näha, et viimased 18 kuud pole edasiminekut olnud. Täiesti loogiline on muutust otsida.
Nii kummaline peaaegu täismaja publikut vaadata nagu täna Barcelonas. Maskid muidugi paljastavad, mis ajaga tegemist, aga see, et inimesi nii suurtes hulkades üldse ligi lastakse. Pole enam harjunud.
Arvan, et Rogers hakkab Bartyle kõvasti vastu ja ei tule 3:6 2:6 vaid......
Rogers oli tubli ja ei vedanud spreadbettingul alt. Kohe hakkab Ivaskha vs Munar. Kuigi Munar on üsna tugev favoriit, siis Ivashka võib üllatada ning väike summa Ivashka võidule tundub väärtuspõhine lähenemine (3.39 Pinnacles).
Immerse yourself in the excitement of the ITF Switzerland 01A Doubles league! Get the latest on players and key matches. Click for an all-encompassing overview of ITF Women Double that keeps you in the game!
Dalinina-Georgodze võitsid siiski nii poolf-i kui finaali
Et üllatajad meeste hulgas ei võida, ei pea vist enam päris paika. Miami pole päris slämm, aga no peaaegu. Ja siis tuleb Hubert Hurkasz ja võidab. OK; Djokot, Nadali, Fedi polnd, aga ikkagi. Olid seal ju kõik need jõhkrad noored venelased.
Arvasin miskipärast, et Hurkasz on Magyarok, aga hoopis Polak. Mängis kenasti, kuigi finaal oli väga vigaderohke, eriti Sinneri poolt muidugi.
Leave a comment: