Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

WRC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas plastic Vaata postitust

Ehk mitte kitsas, aga ma ei tea... anna F1-s mingile torbikule hea masin ja paneb kulda nö. Ja ikkagi 20+ meest on platsil korraga. WRC-s natukene nutune sellest vaatest. Ehk see R2 toob mingi lahenduse.
    No tahaks veidi siin mitte nõustuda, Sergio Perez pole eriti torbik aga kohe kui Red Bull polnud enam 0.5s ringi peale teistest üle, siis hakkasid probleemid.

Kommentaar

Sai pisut müratud

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
        Sai pisut müratud

Kas nüüd kui TV3 pani oma spordiportaali kinni siis rallistuudiot pole enam nagu vanasti? Päris mugav oli see taha tiksuma panna ja muude asjadega tegeleda.

Kommentaar

Algselt postitas vanafänn Vaata postitust

Kas nüüd kui TV3 pani oma spordiportaali kinni siis rallistuudiot pole enam nagu vanasti? Päris mugav oli see taha tiksuma panna ja muude asjadega tegeleda.
          Rallistuudio on ikka alles TV6 peal.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Rallistuudio on ikka alles TV6 peal.
            Ma mõtlesin just toda veebi oma, mis neil netis olemas oli.

Kommentaar

Fourmaux "We f**ked up yesterday" tõi 10k€ trahvi. Kus see utter woke nonsense pilt on? Järgmine etapp on piloodid kindlasti streigi-altid ja mingeid normaalseid kommentaare ei saa.

Evans oskab jälle sõita, kui auto kergem ja ilma hübriidita. On olnud väga muljetavaldav.
              Fourmaux ja Taka on ka head hoogu näidanud.
              Ja nüüd ongi Neuvillel ja Tänakul vaja eelnevalt mainitud vendadest kiirem olla ja siis alles omavahel madistada. Meie meest algus on jälle suht meh olnud. Autoga tunnetus on paranenud vähemalt. Keeniast ka midagi hea oodata pole. Edasi aga hea stardikas kruusarallidel ja võiks paugutama hakata.

Lisaks, see uuendus, et lastakse tiimi raadiot kus loetakse ette katseaegu. Selle jama jaoks pole vaja vaeva näha. Võiks mingit muud teksti ikka läbi tulla sealt.

Kommentaar

Working...
              X