Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Korvpall
Collapse
X
-
Loodeti enne kätte saada asi, see et seal mehed 7 sekundit selle õhus oleva palli pärast udisid polnud ilmselgelt plaanis.
-
seletage nuud lollile lahti kossuspetsid, miks viga ei tehtud kui korduvalt oli selleks voimalus vaid lasti lopuni minna kui 17 sekki jai lopuni, mustika.
mis selle taktika eesmark oli? pariselt ka huvitav muidu, sest kossust ei tea mitte emmigi, aga loogika utles, et seal tuli viga teha, ei?
Leave a comment:
-
Nii, nagu toit on huvitav, on ka euroliiga tasemepoolest kõva.
Leave a comment:
-
Äge oli see aastal 2015. Samuti iga õige kossufänni süda tahab Efest. Reali võitu Efes üle tahavad ainult skängid.Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
Realis on tõelist võitlusvaimu. Oleks äge kui nad saaks nii kossus kui jalkas karika.
Leave a comment:
-
Realis on tõelist võitlusvaimu. Oleks äge kui nad saaks nii kossus kui jalkas karika.Algselt postitas JuriM Vaata postitustReal tegi Reali ja ronis võimatust seisust ikka finaali.
Leave a comment:
-
Unustage need Jugo konnad ära seal treenerite hierarhias, sest ERGIN ATAMAN on GOAT OF COACHES.
Leave a comment:
-
Läks ka enne asju nihu, aga eks mentaalselt see VTB cancel üks pöördepunkt võis olla, tuleviku üle palju nuputamist.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustUlme!
Leave a comment:
-
Ma pole kunagi Euroliigas näinud, et esimene qtr visatakse kahe tiimi peale kokku 24 punkti ja teisel qtrl 65 punkti. Pauk läks ikka korralikult lahti Olympiakosel ja Monacol.
Leave a comment:
-
Sellest ei oleks 90% tõenäoususega mitte midagi juhtunud, sest isegi kui 2-2 oleks tulnud, siis no Viimsi on nii mentaalselt, vaimselt kui ka füüsiliselt tühi peale seda EstLati, et mehed surid iga mänguga aina rohkem. Deal oli aus ja annan parima, et suvekatel vms kohale toimetada. Viska õllemark ka.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Pooled õlled peaks vist Zakisele saatma. 68-68 pealt 1,9 sekki enne lõppu tehniline võtta on ikka täiesti, eee, geniaalne liigutus.
Leave a comment:
-
Pooled õlled peaks vist Zakisele saatma. 68-68 pealt 1,9 sekki enne lõppu tehniline võtta on ikka täiesti, eee, geniaalne liigutus.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Sobib, deal confirmed
Leave a comment:
-
Väga hea. Olgu hoiatuseks öeldud, et üks Liverpooli fänn jättis enda juuksed ka tol ööl oma padja peale. Ja mulle meeldib Liverpool rohkem kui mänkustan. Ja seda kõike Nasfali valvsa pilgu all.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Ma annan endast parima, et Tofoa klopib lisaks chelsea padjale ka manchester unitedi padja see suvi kokku. Nagu kord ja kohus.
Leave a comment:
-
Ma annan endast parima, et Tofoa klopib lisaks chelsea padjale ka manchester unitedi padja see suvi kokku. Nagu kord ja kohus.Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
CL karikat polnud, aga pidi valvel olema ja hirmul on suured silmad. Itaalia fännid käisid Inglasi terroriseerimas.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: