Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ta on natuke harjumatult vaikne

Ott Järvela: See ei ole planeet Maa, see on pigem Hallo Kosmos.
    slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas Epic Vaata postitust
      Mis see striimivärk on lukku pandud või?
      Kordan küsimust.

Kommentaar

Nool esines ikka oma tavalisel tasemel, Enden tema kõrval päris normaalne inimene kohe.

Kommentaar

((

Armsad kolleegid-jalgpallihuvilised!
          Nüüd ongi juhtunud see asi, mida ma ise kõige rohkem siia kanalisse asjatama tulles kartsin - mingeid marginaalse tähtusega külavõistlusi hakatakse eelistama maailma parimale vutile. Palun taas - ärge pekske kommentaatoreid, aga pühap 16.12 on nüüd sedapsi, et 18.00 mängu Arsenal-Chelsea näidatakse lindilt, sest samal ajal toimub mingi Eesti võrk- või käsipalli- või kurat-teab-mille ülekanne. Küll ilmsesti on ikka kavas sellele eelnev Liverpool-Manchester United, aga kel võimalik, tehke siis oma plaanid nii, et Londoni Rivaliteeti saaksite vaadata kuskilt pubist või nii.
          Palun kogu südamest vabandust, aga mina ei saa siia midagi parata, sest olen lihtne mustatöötööline; otsustavad siin suuremad härrad-spordispetsialistid.

Kommentaar

to KalevSport

minu arust on see väga õige otsus. Kas kalevsport on eesti või briti kanal?
            Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Minu arust ei ole samuti väga suur tragöödia, kui seda mängu näitab paaritunnise lag'iga, võib ju infoallikad 2ks tunniks sulgeda.

Kommentaar

Ma helistan Jürkale ja ta ütleb peale trenni tulemuse edasi. Talle kindlasti meeldiks selline mägramäng
                Supplies!

Kommentaar

Kahjuks on see nihe rohkem kui paar tundi, sest 20.00 hakkab juunioride B-grupi hokimäng. Võib-olla 24.00, võib-olla üldse esmaspäeval (17.ndal) näidatakse. Muidugi, tegemist on Eesti kanaliga, aga kui on õigus mänge näidata, siis võiks neid ka näidata. Ja otse. TV3 ja Meistrite Liigat me ju mäletame.

Kommentaar

Kanali omanike poolt õige tegu, Eesti spordi näitamine on kohe kindlasti vajalikum, kui selliste meeskondade mängu näitamine, god thank Kruuda

Kommentaar

Lausa piinlik oli tänast loba kuulata ja krt tehke endale mehed selgeks. Küll ei tunne Millerit ära ja küll ei suuda selgeks teha kes keda vahetas. Hea et Must vahepeal tarka juttu puhus. Lausa fenomenaalne on see kuidas kommentaator omaarust teeb nalja ja siis otseeetris irnub jutu sisse.

Kommentaar

Ma paluks konstruktiivset kriitikat. 'piinlik', 'fenomenaalne', 'tehke selgeks', 'hirnub'. Davai, eelmine superasjatundja, anna mulle oma kontaktid ja ma kutsuks su hea meelega mõnda stuudiosse ja siis mängu kommenteerima, et ma näeksin-kuuleksin, kuidas tegelikult asjad käima peaksid.

Kommentaar

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
                          Ma paluks konstruktiivset kriitikat. 'piinlik', 'fenomenaalne', 'tehke selgeks', 'hirnub'. Davai, eelmine superasjatundja, anna mulle oma kontaktid ja ma kutsuks su hea meelega mõnda stuudiosse ja siis mängu kommenteerima, et ma näeksin-kuuleksin, kuidas tegelikult asjad käima peaksid.
                          Kas niimoodi saabki eetrisse, et tuleb kõvasti maha teha?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Jahh, see on kõige kindlam võimalus. Tuleb maha teha. Ja kõvasti. Mina tegin.

Kommentaar

Algselt postitas KalevSport Vaata postitust
                              Mina kui vaataja maksan, et saada tasemel kommentaari. Seni pole see eriti tasemel olnud. Härra Koort see, et sa üritad igat sekundit rääkimisega täita ei ole meeldiv. Sa tahad niipalju mõtteid kuulajani tuua, et jooksed tihti lugu liiva. Ärge üritage seal jalgratast leiutada ja lõunamaiseid seltsimehi järgi teha, vaid võtke malli BBC vanadelt ässadelt. Näod õppige ka selgeks

Must võtke ka puldi taha mitte ärge kasutage teda ainult jalkastuudios.

Kommentaar

Kuna Eesti telemaastikul on olnud väga jubedaid kommentaatoreid, siis praeguse kallal ma ei kurjustaks mitte üks raas. Kui siis tõesti, mõned edasiviivad täheldused.
                                Kuidagi väga ründavaks on siin muututud

Algselt postitas vandersell Vaata postitust
                                Ma helistan Jürkale ja ta ütleb peale trenni tulemuse edasi. Talle kindlasti meeldiks selline mägramäng
                                Ma ei suurustaks siin nii väga, eriti kui soolaleib on veel pidamata, külalised käimata ja küprok seinas purustamata...

Kommentaar

Working...
                                X