Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
trastand prsekukkund savipäts
tema pärast jäi praegu mängu lisaaeg nägemata
spordikanal või asi
ma olen nii kuri
tere õhtust. tere õhtust. tere tallinn. tere eesti. vaadake kõik mu inetut lõusta ja kuulake ammuli sui mu lolli ajupesu iba
küll tahaks teada, mis selle saate reiting on
trastand prsekukkund savipäts
tema pärast jäi praegu mängu lisaaeg nägemata
spordikanal või asi
ma olen nii kuri
tere õhtust. tere õhtust. tere tallinn. tere eesti. vaadake kõik mu inetut lõusta ja kuulake ammuli sui mu lolli ajupesu iba
küll tahaks teada, mis selle saate reiting on
Ega seal mingit lisaaega ei tulnudki ju. Ülekanne lõppes ära ja puha.
Ma pole juba ammu teleka ees nii palju naerda saanud kui tänase Savisaare saate alguse poole
Ma ei saa aru, kuidas seal Kalev Spordis kõik nii perse kukub..
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Ega seal mingit lisaaega ei tulnudki ju. Ülekanne lõppes ära ja puha.
1. kanali pealt sai siis ikkagi lisaaeg + penaltiseeria kah ära nähtud.
väga vinge oli, kusjuures just lisaaeg oli eriti magus mu meelest.
tsirkust ikka täiega, aga mängu ilu kah.
kohtuniku kaarditasku võis lõpuks päris auklik olla.
brutaalne mäng/lademes kollasid/punaseid/eemaldamisi/kaklust ikka ka/pennusid mängu kestel ja lõpus seeria/väravate ilu eest kandis hoolt dynamo ja nende väravavaht oli tase, eriti pennalde tõrjumisel
olgu siis, kalev sport, ega mul sellest rahast kahju ei ole - loodetavasti saite ikka mingi korraliku summa, aga ei tahaks, et see savisaare promo väga massiliseks teil muutuks.
Nii kui tuli linnapea tund, vahetasin kanalit ei tahtnud Savisaare "ilusat" nägu vaadata,
avastasin ,et PBK näitab sama mängu, aga neil käis ~25min, vb oli ka kordus vms kuna kaua ma seda ei vaadanud.
Kommentaar