Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tv14

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuule munn, "sõida sisse veel"? Seda võib endale lubada minusugune suvaline telekavaataja õlleklaasi taga, aga mitte TV-kommentaator.
    Supplies!

Kommentaar

Ei tea kas Ott Järvela on auto omanik, aga kui on, siis võiks keegi tema masinale sisse sõita. Eelistatavalt üks korralik T-bone otse sõitjapoolse külje pihta, äkki tuleb mõistus koju mehel...

Kommentaar

jou, rääkige nendele inimestele, kes kalevsporti ei näe, ka mis värk on?
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Toimub see, et Järvela on O'Harast ahvivaimustuses.
          Coraje, corazón y cojones.

Kommentaar

sain just aru, et minu jaoks pole seda kanalit samahästi kui olemas,

terve arsenali - tottenhami esimese poolaja vahtisin mingit striimi, kruudasport ei tulnud meeldegi.

Kommentaar

Jurtsenko vaba mees nüüd, las kommenteerib seal ise jalkat.

Kommentaar

No retsept Järvela!
                Tottenhami viigivärav oli väärt seda impulsiivset puhangut. Minu arust polnud üle pingutatud ja oli täiest asja väärt. Sest värav oli mucos gracias.
                Üldiselt mulle tänane saade meeldib.

Kommentaar

Sellist emotsioonaalset kommentaatorit ma tahangi
                  Algselt postitas Cule
                  Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Peale oti esinemist hakkas teine mees hästi vaikselt rääkima, sest võim oli nii maha keeratud.

Kommentaar

minumeelest ka... normaalsed kommentaatorid.. ajavad küll vahepeal paska aga vähemalt on hingega asja juures... kordades parem kui etv.. aga sommide tasemeni veel pikk samm astuda... a

Kommentaar

Lisaks sellele, et kaks õukonna tola seal kisaendasid ja oma naljade üle muigasid oskas Ott väljendada kui super moe guru ta ka on Räige lihtsalt

Kommentaar

Täiesti hull , kus neil on ikka jutt. Kahju, et II poolaeg magama jäin, aga noo esimene poolaeg sai naerda vähemalt kõvasti. Igatahes jätkake samas vaimus.

Kommentaar

eino see skriim oli küll nüüd nagu nagu planeeritud ja mitte südamest vms. järvela ei mängi välja oma spontaansete jalgpalliteadmistega.
                            Ja tema enesekiitmine oli kah imelik, ma miskipärast julgen kahelda, et ta pädev jalgpallur on/oli .

Kommentaar

tänane kommentaar oli hea, meeldis küll

Kommentaar

Tore reportaaž jah. Mulle küll meeldis. Ott ja Kaspar võivad julgelt jätkata.

Kommentaar

Working...
                                X