Kaameratöö oli täna kuidagi eriti jube, muidu aga normaljok, jätkake samas vaimus!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tv14
Collapse
X
-
ETV jätkab ikka samas vaimus. Debiilid kuubis . Marko Kaljuveer on ilmselt ennast kusagi suusaetapil ära külmetanud. Tänase Flora ja Kalju mängu kaadrid olid järjekordselt võetud kusagilt Arena trepilt või katuselt. Ühesõnaga ei meie fänne ei midagi ,mingid tühjad põllud kumasid vastu. Miks üldse anti ETV -.le luba mängust pilti teha ,kui Kalev Sport omas ülekande õiogust?
Siin peaks juba EJL selle eest hea seisma ,et pilti näidatakse sealt ,kusd ka fännitribüün vastas oleks . Turunduse absoluutne null. No ja teiseks teigi Kalju meile ära kas või sellegea ,et kui intervjuud võeti siis tagataustaks said kõik Kalju sponsorid parimal reklaamiajal ennast Eesti rahvale tutvustada.
Mida pakkus Flora? Noort staari, Reimi Martinit ja ilusat sinist õhtutaevast. Mäng toimus Flora kodus ja reklaam mängule oli olematu. + avalikult nulliti ära oma sponsid. Kurat tehke ometi mõni asi korralikult. (:FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustTänase Flora ja Kalju mängu kaadrid olid järjekordselt võetud kusagilt Arena trepilt või katuselt. Ühesõnaga ei meie fänne ei midagi ,mingid tühjad põllud kumasid vastu. Miks üldse anti ETV -.le luba mängust pilti teha ,kui Kalev Sport omas ülekande õiogust?
Ma siin parem ei hakka seletama, miks ETV filmis sealt kus ta filmis. Põhjused on väga pragmaatilised. Kunn, kui mind näed, siis küsi mu käest ja ma seletan sulle.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar