Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vancouver 2010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina ootan põnevusega meeste 50km.

Vaatasin ilmateadet just.. lubab pilves ilma.
    Meie meestele sobiks lumi/lörts,ühesõnaga rasked ilmastikuolud.

Kurat,ma nii loodan et Veerpalu sõit õnnestub

Kommentaar

Hämmastav, et norrakad pole vist senimaani keegi dopinguga vahele jäänd. Skari ju loobus ning tõenäoliselt loobub ka Bjorgen see või järgmine hooaeg suusatamisest.

See on ikka hämmastav, et asmaatikutele neid erinõudeid tehakse. Eriti onneid astmaatikuid norralaste leeris.

Kommentaar

Mulle jõudis just kohale, kui kurb see on, kui üks hamster nälga sureb.

Kommentaar

Sõit siis kohe algamas, Veerpalu ja pronks on üsna reaalne. Mae, Rehemaa 20 hulgas ja Kärp 40 hulgas oleks kordaminek.

Kommentaar

No see suusavahetus ei ole ju normaalne.mida need haiged värdjad seal FIS-is mõtlevad kui selliseid debiilsusi välja mõtlevad.Seda ei saa enam küll suusatamiseks nimetada.pask ühesõnaga
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              No see suusavahetus ei ole ju normaalne.mida need haiged värdjad seal FIS-is mõtlevad kui selliseid debiilsusi välja mõtlevad.Seda ei saa enam küll suusatamiseks nimetada.pask ühesõnaga
              Mis sa seal närvitsed ,mis sul selle suusatamisega nii väga pistmist on ?
              FCF Forever

Kommentaar

tra ma luban, et ma hakkan mässama kui ma õhtul Õhtulehes näen uudist ..

"Veerpalu ja Mae: Määre vedas alt."

Kommentaar

6. koht, väga hea.

Kommentaar

On t*ra kari. Mida m***i nad seal magasid?

Kommentaar

Jess jäime medalita.Veerpalu oligi terve sõidu nii tagasihoidlik.krt nahaalsem võiks ikka olla aga ei.õnneks sellega vist ongi eesti suusatamine läbi saanud.ehk nüüd antakse raha ka jalgpallile
                      Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                      Ott Järvela

Kommentaar

väga veider arusaam spordirahastamisest sul

Kommentaar

tubli tulemus... võib rahul olla. vana mees siiski juba

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                            jep, pool koondist on haigeid täis, aga võidavad, ässad my ass.
                            Ha bloody ha with the double knots on.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Koht kohaks aga no miks oli vaja muneda? Miks keegi ei proovinudki ära minna viimasel ringil? Isegi Teichmannil ja Södergrenil lasti järele tulla. Iga sõit üks ja sama asi- oodatakse lõppu, et norrakas saaks ikka lõpus kõigile ära panna.

Kommentaar

Mina olen Andrusega väga rahul. Mass-start saab olla Andruse leib, vaid siis, kui on võimu eest ära sõita.

Kommentaar

Working...
                                X