320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Olümpia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uba - Tarve tandemi viimane suurvõistlus õnneks mingiteks aastateks. Sellist puterdamist, faktide segamist, naiivset juttu, sõna otseses mõttes pimedust mitte näha mis ekraanil toimub. Sellist paska annab ikka korraldada ... Minge igavesele reklaamipausile palun

Kommentaar

Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
      Uba - Tarve tandemi viimane suurvõistlus õnneks mingiteks aastateks. Sellist puterdamist, faktide segamist, naiivset juttu, sõna otseses mõttes pimedust mitte näha mis ekraanil toimub. Sellist paska annab ikka korraldada ... Minge igavesele reklaamipausile palun
      Sa pole go3-st vist teemantliiga etappe vaadanud/kuulanud.
      www.netsoccer2.com

Kommentaar

just saime teada et naiste maratonis joostakse tempos 13sec/100m.

Kommentaar

Ma ei tea, sassi ajamine ei häiri väga, aga vb ma ei süvene detailidesse selles osas, sest niikuinii kergejõustikus pilt ja ekraanigraafika annavad vajaliku info edasi ja midagi keerulist pole. Meeldib kuulata Tarvet selles osas, et väga hea selge diktsioon ja sorav jutt, aga tõsi, raadiosse sobib ta vast rohkem.

Aga rohkem häirib see, et kohati õige emotsioon puudub, nt kossus Jurtšenkol ja Kullamäel on see olemas. Olin pettunud, kui 4x400 m segateates Femke Bol tegi võimsa lõpu ning viimase 50 meetriga võttis USA-lt kulla ning Kanal 2 pealt kommenteeriti seda umbes nagu hakkaksid kohe magama jääma. Seevastu Eurospordis oli vägev emotsioon ja kaasa elamine, oli ju tõesti meeldejääv hetk ja vägev lõpp jooksule. Veelgi enam on häirinud see, et kuidagi vaikne on see Kanal 2 kommentaar (pigem on see etteheide kanalile), staadionimüra kergejõustikus käis kommentaarist üle ja siis reklaami ajal pidin 2x vaiksemaks panema teleka...ma ei tea kas see ainult mul, aga igatahes Eurospordis sellist jama polnud, seal heli timm

Kommentaar

Pariisis lihtsalt ka viievõistlusst kaemas kümneid tuhandeid pealtvaatajaid, tglt see laser run päris atraktiivne, seal ikka võimalus seda edu maha mängida. Naiste võitja siis täna 23a Michelle Gulyas Ungarist

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
              Ei hakka igast ennustusi puurima, aga kas kolhoosioligarhia koondise võimalik medalite arv võiks jääda kuskile kahe-kolme kanti?
              Jäi siis viis medalit, üks kuld liiast, a venelased ise ainult üks hõbe. Eks eestlaste analüüs kulmineerub EOK valimistega, a muidu ikka vägevad mängud, sport jõudis vahelduseks koju, tv reitingud boostivad jne.

Kommentaar

Vägevad mängud. Pole aastaid vist nii palju vaadanud. Sekka tuli ka laskmist ja vibu ja mingitt võimlemist jne.
                Järgmised kaks suveolümpiat enam nii sõbraliku ajavööndiga ei ole kahjuks. Ilmselt kannatab ka mu vaatamistundide arv.

Kommentaar

Kommentaar

Ma pole vist kunagi nii vähe olümpiat vaadanud. Eks siin ole ka isikliku eluga seotud põhjused, aga minu meelest oli seekordne ülakannete ampluaa ikka täielik kuradi katastroof. Kirjutan vast mingi hetk pikemalt ja jagan siin kah...

Kommentaar

Algselt postitas onoz9 Vaata postitust
                      Ma ei tea, sassi ajamine ei häiri väga, aga vb ma ei süvene detailidesse selles osas, sest niikuinii kergejõustikus pilt ja ekraanigraafika annavad vajaliku info edasi ja midagi keerulist pole. Meeldib kuulata Tarvet selles osas, et väga hea selge diktsioon ja sorav jutt, aga tõsi, raadiosse sobib ta vast rohkem.

Aga rohkem häirib see, et kohati õige emotsioon puudub, nt kossus Jurtšenkol ja Kullamäel on see olemas. Olin pettunud, kui 4x400 m segateates Femke Bol tegi võimsa lõpu ning viimase 50 meetriga võttis USA-lt kulla ning Kanal 2 pealt kommenteeriti seda umbes nagu hakkaksid kohe magama jääma. Seevastu Eurospordis oli vägev emotsioon ja kaasa elamine, oli ju tõesti meeldejääv hetk ja vägev lõpp jooksule. Veelgi enam on häirinud see, et kuidagi vaikne on see Kanal 2 kommentaar (pigem on see etteheide kanalile), staadionimüra kergejõustikus käis kommentaarist üle ja siis reklaami ajal pidin 2x vaiksemaks panema teleka...ma ei tea kas see ainult mul, aga igatahes Eurospordis sellist jama polnud, seal heli timm
                      nope, sa pole ainus. reklaam reaalselt röögib. tüütu pask jah. mind hetkel ajab rohkem irvama see lõpupeo kaasus. tra see pidu on mõeldud tippsportlastele, kes elavad päevast päeva rutiinset elu. lõpupidu peaks olema fun, pidu, vähem diipi jama. hetkel muidugi see diip sitt on liiga diip, et üsna masendav. nagu meie riigi aastapäev kätte jõudnud, kus apaatia ühine nimetaja. päris õudne.

ja tarve ja see kogu ülikoolis neljad viied saanud punt ei sobigi sporti kommima.

edit - lõpuks läheb peoks vist.

Kommentaar

Esimene Olümpia mida ma tõesti mäletan, et vaatasin oli Nagano, peale seda Sydney oli juba ikooniline - see moment kui me olime koolis tunnis ja kes vana Viimsi kooli hoonet peaks mäletama, siis sealt treppidest jooksid toona suuremate klasside poisid alla KARJUDES ERKI VÕITIS KULLA! Kuidas me vaatasime tundides tihti neid ülekandeid jne. Legendaarne Ian Thorpe
                        Salt Lake City - Ikooniline, Lembitu Kuuse oma parimas mahlas, Simon Amman.
                        Ateena - kahjuks Värniku pisarad ja kahe Kreeka sportlase veider dopingu keiss, mootorrattaga põgenemine jne.
                        Torino - no Kristina ŠMIGUNi ikooniline olümpia.
                        Peking - Usain Bolt ja Gert Kanter.
                        Vancouver - Kristina tagasitulek, Petter Northug, Lindsey Vonni kuld Kiirlaskumises.
                        London - Jälle Bolt, Michael Phelps, Jessica Ennis ja palju palju muud. Väga inglaslik.
                        Sochi - Kuidas Norrakad koguaeg suutsid oma suusad kinni määrida pmst. Sami Jauhojärvi ja Ivo Niskanen paarissprint.
                        Rio - Kuidas kõik pidi koguaeg pekkis ja katki olema - aga tegelikult oli üli chill ja karneval. Monica Puig, Wayde van Niekerk, Neymar ja kuld, Bolt ja jälle Bolt. Pyeongchang - Kahjuks suhteliselt vähe inimesi, meeleolu oli suht meh. Aga, Mikaeli Shriifin, Ester Ledecka ja muidugi -

Tokyo - kahjuks Covid, meeste kõrgushüppe kulla jagamine, meeste kümnevõistlus, Tom Daley kui ikoon, 400m tõkkeid nii mehed kui naised.
                        Peking - Covid ikka, sõja ootus. Chloe Kim, Denise Hermann, Kelly Sildaru! - Eileen GU.

Ja nüüd Pariis - Léon Marchand, algusest peale tohutult emotsioone, ujumine, meie Zirk ja Jefimova. NELLI DIFFERT!, Letsile Tebogo, ikooniline püha lehma viimane sõit, RAHVAS! Täiesti täis staadion hommikul igal kergejõustiku eelvõistlusel! MEELETULT PALJU RAHVAST, igas võistluspaigas käis selline simman, mida ma seni polnud veel näinud. Roje Stona, Arshad Nadeem, Siffan Hassan ja

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
                          Ma pole vist kunagi nii vähe olümpiat vaadanud. Eks siin ole ka isikliku eluga seotud põhjused, aga minu meelest oli seekordne ülakannete ampluaa ikka täielik kuradi katastroof. Kirjutan vast mingi hetk pikemalt ja jagan siin kah...
                          Mida ajad ka…

Kommentaar

nüüd neegerdasid USA hümni ka ära

Kommentaar

see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                                Esimene Olümpia mida ma tõesti mäletan, et vaatasin oli Nagano, peale seda Sydney oli juba ikooniline - see moment kui me olime koolis tunnis ja kes vana Viimsi kooli hoonet peaks mäletama, siis sealt treppidest jooksid toona suuremate klasside poisid alla KARJUDES ERKI VÕITIS KULLA! Kuidas me vaatasime tundides tihti neid ülekandeid jne. Legendaarne Ian Thorpe
                                Salt Lake City - Ikooniline, Lembitu Kuuse oma parimas mahlas, Simon Amman.
                                Ateena - kahjuks Värniku pisarad ja kahe Kreeka sportlase veider dopingu keiss, mootorrattaga põgenemine jne.
                                Torino - no Kristina ŠMIGUNi ikooniline olümpia.
                                Peking - Usain Bolt ja Gert Kanter.
                                Vancouver - Kristina tagasitulek, Petter Northug, Lindsey Vonni kuld Kiirlaskumises.
                                London - Jälle Bolt, Michael Phelps, Jessica Ennis ja palju palju muud. Väga inglaslik.
                                Sochi - Kuidas Norrakad koguaeg suutsid oma suusad kinni määrida pmst. Sami Jauhojärvi ja Ivo Niskanen paarissprint.
                                Rio - Kuidas kõik pidi koguaeg pekkis ja katki olema - aga tegelikult oli üli chill ja karneval. Monica Puig, Wayde van Niekerk, Neymar ja kuld, Bolt ja jälle Bolt. Pyeongchang - Kahjuks suhteliselt vähe inimesi, meeleolu oli suht meh. Aga, Mikaeli Shriifin, Ester Ledecka ja muidugi -

Tokyo - kahjuks Covid, meeste kõrgushüppe kulla jagamine, meeste kümnevõistlus, Tom Daley kui ikoon, 400m tõkkeid nii mehed kui naised.
                                Peking - Covid ikka, sõja ootus. Chloe Kim, Denise Hermann, Kelly Sildaru! - Eileen GU.

Ja nüüd Pariis - Léon Marchand, algusest peale tohutult emotsioone, ujumine, meie Zirk ja Jefimova. NELLI DIFFERT!, Letsile Tebogo, ikooniline püha lehma viimane sõit, RAHVAS! Täiesti täis staadion hommikul igal kergejõustiku eelvõistlusel! MEELETULT PALJU RAHVAST, igas võistluspaigas käis selline simman, mida ma seni polnud veel näinud. Roje Stona, Arshad Nadeem, Siffan Hassan ja
                                Erki võistles meie aja mõistes öösel. Kulla võitis meie aja järgi varahommikul. Sydney'iga peaks olema 8 tundi vahet ehk live'is vist eriti ei kannatanud tollal koolis ülekandeid vaadata. Mul on meeles, kuidas kehalise õpetaja kohe hommikul tuli ja ütles, et Erki võitis kulla.

Kommentaar

Working...
                                X