Algselt postitas F.Totti
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Ühesõnaga, sa vihkad kõiki, kes söandasid Schumist kiiremad olla ja talle ära teha? Päris valus värdjas oled ikka...
-
Damon Hill, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve.Jh nad ei röövinud, kuid schumm kaotas päris napilt neile päris mitu tiitlit. Mäletan, et Hilli ja Villeneuviga madistas schumm ikka mõnuga
Paraku jäid teised peale
Siis tuli palju mõrudaid pille allaneelata.Ja kui hästi mäletada siis oli ta lähedal ka 2006 meistritiitlile, kuid õnn ja alati töökindlana tundunud auto hakkas just siis teda alt vedama, võib-olla see oligi märk, et aeg on lõpetada ja perele toidumoona pesakasti kandma hakata.
Leave a comment:
-
Tiitli röövisid? Mida ja keda sa selle all mõtled?Algselt postitas F.Totti Vaata postitustKõik kes schumile näkku panid ja temalt tiitli röövisid olid mulle tõsiselt vastumeelsed tegelased.
Leave a comment:
-
ma 90 % kindel et selle jutu autor on hispaania meedia .. kes ootab jätkuvalt et härra Alonso( loe : mõttetu mees) liitub ferrariga .
ja üritab lihtsalt Kimile vett peale tõmmata .
aga imege käppa hispaanlased, jookske oma härgadega võidu parem
Leave a comment:
-
See Kimi ikka paras mölakas on.Krt meeskonna kaaslane võiks ikka natuke austust ka välja näidata-õõnestab ainult meeskonna harmooniat ja sõprussidemeid.Minu arust ta ei sobi sinna meeskonda ja üldse kuidagi tujutult laksinud need viimased hooajad, Massa on temast selgelt üleolnud!
Loodan,et peale seda hooaega antakse talle kinga ja valusalt.Nii, et rosin rullis ja nägu naerul...
Kuid üleüldiselt , eks tänu sellele, et olen ferra fänn olen Kimit talunud.Üldiselt soomlasi ei salli F1-es.Kõik kes schumile näkku panid ja temalt tiitli röövisid olid mulle tõsiselt vastumeelsed tegelased.

Mees isegi sellises olukorras naeratab, kui kimi ei tunne isegi rõõmu ja ei näita välja emotsioone kui võidab.
Leave a comment:
-
Hapukurgihooaeg.Algselt postitas allarn Vaata postitustMeedia võlud.
Muide täna tuli ka hea uudis seoses Valencia GP'ga
Renault apellatsioon võistluskeelu vastu rahuldati ja hispaanlased saavada kodus oma iidolit võistlemas näha.
Leave a comment:
-
Meedia võlud.Algselt postitas Mask Vaata postitustNaine oli hoopis põhjuseks ja ei lubanud sõita.
Tõesti mõtetu spekuleerida.
Leave a comment:
-
Naine oli hoopis põhjuseks ja ei lubanud sõita.
Tõesti mõtetu spekuleerida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitustMis loll jutt siin käib. KOhe alguses öeldi ju, et ta tuleb tagasi, kui tervis lubab. Kaelavigastuse sai ta ju ka juba kevadel. Ja nyyd tuli välja, et kael ei lase tal võistlustulle praegu naasta. Vaevalt et Schumi oma võimetes kahtles või autos. Ja loodetavalt see ulmeline 3. auto idee tulebki ja me näeme veel Schumit rajal:P
No see see trump oligi, kuhu taha pugeda, kui miski ei peaks meeldima. Muide Alain Prost on ka selle nüüd juba välja öelnud.
Leave a comment:
-
Et siis siirdub NASCARi sõitma ?Algselt postitas vincent Vaata postitustIkka õige otsus loobuda, sellise kaelaga näeb ju ainult vasakkurve võtta.
Leave a comment:
-
Ikka õige otsus loobuda, sellise kaelaga näeb ju ainult vasakkurve võtta.
Leave a comment:
-
Njahhh mu mõte oli, et ehk siis tolleks ajaks ta kael lubab võistelda, kuid kuna see kolme auto plaan nagu ma mainisin on äärmiselt ulmeline, siis ilmselt jääb suur tagasitulek ära. kahju!
Leave a comment:
-
Kui ta kael ikka Ai Ai Ai teeb ja füüsis ei luba, siis vaevalt me teda selles 3-ndaski autos näemeAlgselt postitas Delfino Vaata postitustMis loll jutt siin käib. KOhe alguses öeldi ju, et ta tuleb tagasi, kui tervis lubab. Kaelavigastuse sai ta ju ka juba kevadel. Ja nyyd tuli välja, et kael ei lase tal võistlustulle praegu naasta. Vaevalt et Schumi oma võimetes kahtles või autos. Ja loodetavalt see ulmeline 3. auto idee tulebki ja me näeme veel Schumit rajal:P
Ju see otsus ja nüüdne loobumine oli igavene.Väga kahju, et me teda enam kunagi autode kuninglikkus sarjas võistlemas ei näe.Kui ta just fännide pettumist heastada ei taha, kuid nagu ta ütles tervis on prioriteet.
Ja 3-as auto toob jälle lisakulutusi F1-te, mis teeb selle väga ebatõenäoliseks!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: