Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• lenc
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Damon Hill, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve.
    Ühesõnaga, sa vihkad kõiki, kes söandasid Schumist kiiremad olla ja talle ära teha? Päris valus värdjas oled ikka...

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Damon Hill, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve.Jh nad ei röövinud, kuid schumm kaotas päris napilt neile päris mitu tiitlit. Mäletan, et Hilli ja Villeneuviga madistas schumm ikka mõnugaParaku jäid teised peale Siis tuli palju mõrudaid pille allaneelata.Ja kui hästi mäletada siis oli ta lähedal ka 2006 meistritiitlile, kuid õnn ja alati töökindlana tundunud auto hakkas just siis teda alt vedama, võib-olla see oligi märk, et aeg on lõpetada ja perele toidumoona pesakasti kandma hakata.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Kõik kes schumile näkku panid ja temalt tiitli röövisid olid mulle tõsiselt vastumeelsed tegelased.
    Tiitli röövisid? Mida ja keda sa selle all mõtled?

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Massal peaaegu analoogne tätoveering kui Mike Tysonil

Leave a comment:

• stark
    replied
    ma 90 % kindel et selle jutu autor on hispaania meedia .. kes ootab jätkuvalt et härra Alonso( loe : mõttetu mees) liitub ferrariga .
    ja üritab lihtsalt Kimile vett peale tõmmata .

aga imege käppa hispaanlased, jookske oma härgadega võidu parem

Leave a comment:

• F.Totti
    replied

See Kimi ikka paras mölakas on.Krt meeskonna kaaslane võiks ikka natuke austust ka välja näidata-õõnestab ainult meeskonna harmooniat ja sõprussidemeid.Minu arust ta ei sobi sinna meeskonda ja üldse kuidagi tujutult laksinud need viimased hooajad, Massa on temast selgelt üleolnud!
    Loodan,et peale seda hooaega antakse talle kinga ja valusalt.Nii, et rosin rullis ja nägu naerul...

Kuid üleüldiselt , eks tänu sellele, et olen ferra fänn olen Kimit talunud.Üldiselt soomlasi ei salli F1-es.Kõik kes schumile näkku panid ja temalt tiitli röövisid olid mulle tõsiselt vastumeelsed tegelased.

Mees isegi sellises olukorras naeratab, kui kimi ei tunne isegi rõõmu ja ei näita välja emotsioone kui võidab.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Meedia võlud.
    Hapukurgihooaeg.

Muide täna tuli ka hea uudis seoses Valencia GP'ga
    Renault apellatsioon võistluskeelu vastu rahuldati ja hispaanlased saavada kodus oma iidolit võistlemas näha.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Naine oli hoopis põhjuseks ja ei lubanud sõita.

Tõesti mõtetu spekuleerida.
    Meedia võlud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Naine oli hoopis põhjuseks ja ei lubanud sõita.

Tõesti mõtetu spekuleerida.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Mis loll jutt siin käib. KOhe alguses öeldi ju, et ta tuleb tagasi, kui tervis lubab. Kaelavigastuse sai ta ju ka juba kevadel. Ja nyyd tuli välja, et kael ei lase tal võistlustulle praegu naasta. Vaevalt et Schumi oma võimetes kahtles või autos. Ja loodetavalt see ulmeline 3. auto idee tulebki ja me näeme veel Schumit rajal:P

No see see trump oligi, kuhu taha pugeda, kui miski ei peaks meeldima. Muide Alain Prost on ka selle nüüd juba välja öelnud.

Leave a comment:

• WeThePeople
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Ikka õige otsus loobuda, sellise kaelaga näeb ju ainult vasakkurve võtta.
    Et siis siirdub NASCARi sõitma ?

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Ikka õige otsus loobuda, sellise kaelaga näeb ju ainult vasakkurve võtta.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Mida arvab Gray Matter?

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Njahhh mu mõte oli, et ehk siis tolleks ajaks ta kael lubab võistelda, kuid kuna see kolme auto plaan nagu ma mainisin on äärmiselt ulmeline, siis ilmselt jääb suur tagasitulek ära. kahju!

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Delfino Vaata postitust
    Mis loll jutt siin käib. KOhe alguses öeldi ju, et ta tuleb tagasi, kui tervis lubab. Kaelavigastuse sai ta ju ka juba kevadel. Ja nyyd tuli välja, et kael ei lase tal võistlustulle praegu naasta. Vaevalt et Schumi oma võimetes kahtles või autos. Ja loodetavalt see ulmeline 3. auto idee tulebki ja me näeme veel Schumit rajal:P
    Kui ta kael ikka Ai Ai Ai teeb ja füüsis ei luba, siis vaevalt me teda selles 3-ndaski autos näeme Ju see otsus ja nüüdne loobumine oli igavene.Väga kahju, et me teda enam kunagi autode kuninglikkus sarjas võistlemas ei näe.Kui ta just fännide pettumist heastada ei taha, kuid nagu ta ütles tervis on prioriteet.
    Ja 3-as auto toob jälle lisakulutusi F1-te, mis teeb selle väga ebatõenäoliseks!

Leave a comment:

Working...
X