Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Teatud seigad muidugi näitavad, et inimesena on ta ilmselt eluaeg paras molkus olnud. Aga vaevalt keegi vanu asju enam surkima hakkab.
-
paneb küsima, et kas briatore on alati briatore olnud ning kas 90ndate keskpaigas tuleks ka üht-teist suuremat ümber jagada?Algselt postitas vincent Vaata postitustbudukale tutvumiseks. Good riddance, ütleks selle kohta.
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/sep/16/flavio-briatore-pat-symonds-renault-quit-crash-singaporeRenault say they will not dispute allegations that Nelson Piquet Junior was told to crash deliberately at last year's Singapore grand prix
Leave a comment:
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustmillega siis nüüd hakkama sai?ütles,et Alonso on hoopis portugalist?
Leave a comment:
-
budukale tutvumiseks. Good riddance, ütleks selle kohta.
http://www.guardian.co.uk/sport/2009/sep/16/flavio-briatore-pat-symonds-renault-quit-crash-singaporeRenault say they will not dispute allegations that Nelson Piquet Junior was told to crash deliberately at last year's Singapore grand prix
Ja kui veel kedagi huvitab, siis selline dokument ka, kus täpsemalt kirjas, mis ja kuidas oli:
Leave a comment:
-
millega siis nüüd hakkama sai?ütles,et Alonso on hoopis portugalist?Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustflavio tuli kapist välja
Leave a comment:
-
Qadbak Sauber on siis BMW Sauber uus nimi ja omanik.http://f1.gpupdate.net/en/news/2009/...to-stay-in-f1/
Leave a comment:
-
See just ongi kõige suurem küsimus. Kui konkurentsi võimelised need uued tiimid on?
Leave a comment:
-
aga kuskilt sama teemaga kõrva jäänud see asi,et meeskondade piirang pidi olema seotud just uute radadega kus pidavat boksi kohti olema vaid 13 meeskonna jagu.aga eks ehitavada ühe boksi juurde.muidu väga tervitatav kui stardis oleks 28 masinat,kuigi alguses kahtlen kas uued meeskonnad nii konkurentsi võimelised olema saavad,loodetavasti keegi ei hakka kunagist meeskonda Forti Fordi järgi tegema,kelle sõitjad ise ka ei jõudnud lugeda paljuga nad alati liidrilt suhkamisse saidAlgselt postitas Mask Vaata postitustSul võib isegi õigus olla. Ma olin vaid seda ETV uudist lugenud.
Leave a comment:
-
krt ma saan küll nii aru,et neil vaja vaid uus peasponsor ja mootorotarnija leida ja siis saavad jätkata vormel ühes.no see eesti meedias avaldatud uudis on kuidagi keeruliseks aetud.ehk keegi kes jagab inglise keelt paremini viitsib välismeediast selle kohta infi lugeda ja siia postitadaAlgselt postitas Mask Vaata postitustEi, nad saavad koha, kui keegi loobub neist 13nest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSauberile tehti üks null
Aga mul on ka Brawnide üle siiralt hea meel, kuigi Barrichello ega ka Button ei kuulu just mu lemmikute hulka. Loodetavasti saab tiitli endale vanameister ja paneb lõpuks tunked varna ja teeb noortele ruumi (näiteks Bruno Sennale).
Kaldun arvama ,et järgmine hooaeg Brawnidel enam nii kerge olema ei saa, kuna reeglid väga ei muutu ja teised suured eesotsas McLareni ja Ferrariga tulevad järgi.
Räikkönen mainis juba 3 etappi tagasi ,et selle aasta autot enam ei arendata ja keskendutakse juba uuele hooajale aga samas jätkatakse poodumil, seega 5+ töö viimastel etappidel. Ka tiim ise pole enam lollusi teinud nagu hooaja algul.
aga kui lugeda seda uudist siis saan mina sellest nii aru ,et kui sauber kuskilt leiab omale mootoritarnija siis nad saavad jätkata vormel ühes,aga siis ju uuel hooajal 14 meeskonda kuigi ise nad panid piiriks 13 meeskonda,ise loodan Sauberi jätkamist.
Leave a comment:
-
Sauberile tehti üks null
Aga mul on ka Brawnide üle siiralt hea meel, kuigi Barrichello ega ka Button ei kuulu just mu lemmikute hulka. Loodetavasti saab tiitli endale vanameister ja paneb lõpuks tunked varna ja teeb noortele ruumi (näiteks Bruno Sennale).
Kaldun arvama ,et järgmine hooaeg Brawnidel enam nii kerge olema ei saa, kuna reeglid väga ei muutu ja teised suured eesotsas McLareni ja Ferrariga tulevad järgi.
Räikkönen mainis juba 3 etappi tagasi ,et selle aasta autot enam ei arendata ja keskendutakse juba uuele hooajale aga samas jätkatakse poodumil, seega 5+ töö viimastel etappidel. Ka tiim ise pole enam lollusi teinud nagu hooaja algul.
Leave a comment:
-
Dudulojusele võib siis õnne soovida. Pikad kannatuseaastad tõid lõpuks magusa võidu!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: