Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• KeRRRt
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Ferrarisi on siin kirutud ju juba teema algusest saati.
    kirutakse lõpuni välja :P

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Ferrarisi on siin kirutud ju juba teema algusest saati.

Leave a comment:

• budu
    replied
    No mina kui Brawn GP poolehoidja olen hooaja algusega väga rahul ja ei ütleks ,et nüüd hullult igavad sõidud oleks.Paljud virisevad ,et puudub põnevus aga miks siis keegi ei virisenud kui Fiatid koguaeg võitsid??
    Aga selle etapiga saime tõestust,et parimad matemaatikud on Ferrari meeskonnas.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ja kui ma sama jutu peale esimest või teist etappi siia kirjutasin, siis sain ma sõimata, et ma olen imbetsill ja tänavune hooaeg on superpõnev.

Karm reaalsus on see, et eelmise hooaja lõpuks oli 4 tipptiimi (Bemari, Ferrari, McLaren ja Renault), siis tänavu on poolteist meeskonda, kes võidule sõidavad- Brawn GP ja Red Bull. FIA võiks reeglitega n*ssimise nüüd mitmeks hooajaks ära lõpetada!
    Mina sõimajate seas ei olnud. Juba Austraalia tundus mulle igav ja ega ei julenud väga sellel teemal sõna võtta, kuna ka mind oleks imbetsilliks sõimatud ja süüdistatud ,et Ferrari fännina ei oska ma kaotada.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Selles mõttes on F1 eelmise hooajaga võrreldes täieliku taandaregu teinud. Eelmine hooaeg käis ikka kõva andmine viimase etapini. Kuigi autod on suht võrdsed, siis möödasõite näeb veel harvemini, kui Ferrari katkestamist.
    Ja kui ma sama jutu peale esimest või teist etappi siia kirjutasin, siis sain ma sõimata, et ma olen imbetsill ja tänavune hooaeg on superpõnev.

Karm reaalsus on see, et eelmise hooaja lõpuks oli 4 tipptiimi (Bemari, Ferrari, McLaren ja Renault), siis tänavu on poolteist meeskonda, kes võidule sõidavad- Brawn GP ja Red Bull. FIA võiks reeglitega n*ssimise nüüd mitmeks hooajaks ära lõpetada!

Leave a comment:

Working...
X