Algselt postitas Epic
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
No mina kui Brawn GP poolehoidja olen hooaja algusega väga rahul ja ei ütleks ,et nüüd hullult igavad sõidud oleks.Paljud virisevad ,et puudub põnevus aga miks siis keegi ei virisenud kui Fiatid koguaeg võitsid??
Aga selle etapiga saime tõestust,et parimad matemaatikud on Ferrari meeskonnas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustJa kui ma sama jutu peale esimest või teist etappi siia kirjutasin, siis sain ma sõimata, et ma olen imbetsill ja tänavune hooaeg on superpõnev.
Karm reaalsus on see, et eelmise hooaja lõpuks oli 4 tipptiimi (Bemari, Ferrari, McLaren ja Renault), siis tänavu on poolteist meeskonda, kes võidule sõidavad- Brawn GP ja Red Bull. FIA võiks reeglitega n*ssimise nüüd mitmeks hooajaks ära lõpetada!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSelles mõttes on F1 eelmise hooajaga võrreldes täieliku taandaregu teinud. Eelmine hooaeg käis ikka kõva andmine viimase etapini. Kuigi autod on suht võrdsed, siis möödasõite näeb veel harvemini, kui Ferrari katkestamist.
Karm reaalsus on see, et eelmise hooaja lõpuks oli 4 tipptiimi (Bemari, Ferrari, McLaren ja Renault), siis tänavu on poolteist meeskonda, kes võidule sõidavad- Brawn GP ja Red Bull. FIA võiks reeglitega n*ssimise nüüd mitmeks hooajaks ära lõpetada!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: