Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• allars
    replied
    No mis siin arvata, sinu arvates oleks ilmselt Schumacher 6-ndalt kohalt startides kõik ära luttinud, aga kuna Button seda ei teinud, siis on ta järelikult kehvem. Tõmbad paralleele hooajaga 2004, kus Schumacher 13 etapivõitu võttis.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas allarn Vaata postitust
    Jah, ma vaatan F1-te ja olen seda teinud rohkem kui 10 aastat. Sellepärast mulle see võrdluste ja paralleelide tõmbamine ei meeldigi. Igal võidusõitjal on oma sõidu- ja elustiil, niiet miks üldse võrrelda.
    Aga saad nüüd aru miks võrdlema kiputakse?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ma ena arust polegi võrrelnud.

Vaatad sa ültse F1-te? Vaata, kui sa vaatad, siis sa peaksid teadma mõningaid seoseid Buttoni selle hooaja ja Schumacheri varasema hooaegade vahel.
    Jah, ma vaatan F1-te ja olen seda teinud rohkem kui 10 aastat. Sellepärast mulle see võrdluste ja paralleelide tõmbamine ei meeldigi. Igal võidusõitjal on oma sõidu- ja elustiil, niiet miks üldse võrrelda.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    No lõpeta ära siis, kurat!
    Ma enda arust polegi võrrelnud.

See nüüd küll hea vastus ei olnud.
    Vaatad sa ültse F1-te? Vaata, kui sa vaatad, siis sa peaksid teadma mõningaid seoseid Buttoni selle hooaja ja Schumacheri varasema hooaegade vahel.

Leave a comment:

• allars
    replied
    No vaate sellepärast ,et kiputakse võrdlema.
    See nüüd küll hea vastus ei olnud.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    No lõpeta ära siis, kurat!

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Miks üldse võrrelda? Button on Button ja Schumacher on Scumacher.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Tänane sõit näitas päris kenasti, miks Buttonit Schumacheriga väga võrrelda ei saa.
    :
    Miks üldse võrrelda? Button on Button ja Schumacher on Scumacher.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Tänane sõit näitas päris kenasti, miks Buttonit Schumacheriga väga võrrelda ei saa.

Massa tegi tubli sõidu.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Aga kvalis oli positiivne see ,et Button 5ndaks jäi.
    Läheks nüüd homme ka nii , siis oleks täitsa tore.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    ecclestone on suhteliselt vaikne olnud pärast neljapäeva. ta vist ongi kogu selle tsirkuse rahustamisel üks viimseid õlekõrsi.
    Õige suund raskel ajal ehk Bernie ongi oluliselt kompromissialtim:

Ecclestone continued by saying he had some sympathy for both sides of the debate and maintained that all sides still hoped to reach a favourable conclusion.

"I have some sympathy for the teams. Nobody wants to be told how they can spend their money. I say, provided they confirm they will be in the championship for five years, they can spend what they like."

"And with Max (Mosley) it's difficult for some people to understand that this all started because he wanted to save the teams money so they didn't go out of business, he has done a lot of very good things for Formula 1."

Leave a comment:

• salajane33
    replied
    Kvalifikatsioon:

1. Vettel
    2. Barichello
    3. Webber
    4. Trulli
    5. Nakajima
    6. Button
    7. Rosberg
    8. Glock

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Algselt postitas freestyle01 Vaata postitust
    nüüd tundub ikka et FIA ei anna alla ja tehaksegi uus sari, kus sõidetakse vanadel radadel, mis F1es kasutusel pole
    paks naine pole tegelikult vist veel laulma hakanudki.

kuna fia vajab tiime samapalju kui tiimid sarja, kus sõita - on positsioonide lähenemine küllaltki tõenäoline. täna peetakse lihtsalt kärarikkaid läbirääkimisi ja ma ei usu, et tiimid täna isegi väga reaalseks peavad, et peavad hakkama uut sarja moodustama. sellist müra on varasemaltki olnud - samas tõsi, seekord on mindud üsna jõuliselt üsna äärmuslike seisukohtadeni. adolfi parim-enne kuupäev on samas nii ammu juba möödas, et kui organisatsioonis vähegi kainet meelt on, võiks mõelda teatavale korrektsioonile.

ecclestone on suhteliselt vaikne olnud pärast neljapäeva. ta vist ongi kogu selle tsirkuse rahustamisel üks viimseid õlekõrsi.

Leave a comment:

• freestyle01
    replied
    nüüd tundub ikka et FIA ei anna alla ja tehaksegi uus sari, kus sõidetakse vanadel radadel, mis F1es kasutusel pole

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Mark Webber: "Kui Madridi Realil on voli kulutada Cristiano Ronaldo ostmiseks 80 miljonit Briti naela, siis miks peaks terve vormel ühe meeskond terve aasta hakkama saama poolega sellest summast?"

Allikas
    Täpselt, täpselt, väga hea võrdlus MW poolt.

Leave a comment:

Working...
X