Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

F1 karussell

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Epic
    replied
    Algselt postitas lenc Vaata postitust
    Kas sa oled tõesti nii loll/kergeusklik/sinisilme, et usud seda mida tiimid f1-s räägivad. Kaua läheb sinusugustel arusaamiseks, et f1-s käib kogu aeg üks suur bluffimine ja häma. Kas sa tõesti arvad, et Ferrari loobub sarjas osalemisest? Mida neil sellest võita oleks? Ainult kaotada.
    Ma oleksin kindlasti loll/kergeusklik/sinisilmne, kui ma oleksin seda tõsiselt mõelnud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    No see oli naljaga mõeldud.
    Sa teed nalja?

Leave a comment:

• budu
    replied
    No mõtle nüüd ikka peaga. Kui suur reklaamiväljund on F1 võrreldes WRC ja WTCC-ga. Kui nende marketingi osakonnas samuti idioodid töötavad, siis võib-olla tõesti tehakse see vahetus, aga ma siiski kahtlen...
    No see oli naljaga mõeldud.

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas budulojus Vaata postitust
    Ferrari hakkab siis kas WRC või WTCC osalema
    No mõtle nüüd ikka peaga. Kui suur reklaamiväljund on F1 võrreldes WRC ja WTCC-ga. Kui nende marketingi osakonnas samuti idioodid töötavad, siis võib-olla tõesti tehakse see vahetus, aga ma siiski kahtlen...

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Kas sa oled tõesti nii loll/kergeusklik/sinisilme, et usud seda mida tiimid f1-s räägivad. Kaua läheb sinusugustel arusaamiseks, et f1-s käib kogu aeg üks suur bluffimine ja häma. Kas sa tõesti arvad, et Ferrari loobub sarjas osalemisest? Mida neil sellest võita oleks? Ainult kaotada.
    No kui tulevad standardsed mootorid siis ma ei kahtle üldse ,et Ferrari lahkub.
    Sama jutt ka Mercedese, Toyota ja Renaulti kohta.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Ferrari hakkab siis kas WRC või WTCC osalema

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Algselt postitas Epic Vaata postitust
    Ma ju ütlesin, et asi läheb WRC suguseks klounaadiks, ma ju ütlesin...

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Ma ju ütlesin, et asi läheb WRC suguseks klounaadiks, ma ju ütlesin...

Leave a comment:

• lenc
    replied
    McLaren visatakse sarjast välja, Räikkönen vallandatakse, Barrichello loobub, Ferrari lahkub ja 2012 põhjustab planeet Nibiru maailmalõpu. Aamen!

Leave a comment:

• budu
    replied
    Ferrari loobub vormel-1 sarjast selle hooaja lõpus, kui meeskondadele kavandatav eelarvekärbe tuleval hooajal käiku läheb, otsustati täna Ferrari juhatuse koosolekul.

FIA eesotsas organisatsiooni juhi Max Mosley’ga tahab tuleval aastal kehtestada tiimidele eelarvelimiidi, mille suurus oleks 40 miljonit Suurbritannia naela ehk umbes 940 miljonit Eesti krooni.

Juba varem ähvardasid eelarvelimiidi peale sarjast lahkuda Toyota ja Red Bulli meeskonnad. Sarja eakaim ja edukaim meeskond Ferrari seisab vastu ka ideele, mille kohaselt hakkaksid kõik meeskonnad sõitma standardsete mootoritega.

ei lähe see ferrari mitte kuhugi

Leave a comment:

• Shazib
    replied
    Väike pangetus Elbre poolt.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Räikköneni ja Hamiltoni ära mineku jutte ei tasuks väga tõsiselt võtta...
    Ilmselt küll, nagu ka kõiki muid jutte. Loodetavasti ikka seda piiri peale ei panna. Jutt ja meedia teevad vast asja suuremaks, kui see tegelikult on. Samuti oli selle McLareni värgiga. Kõik pasundasid ei tea millest, aga lõpuks väänati ikkagi tingimisi.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Räikköneni ja Hamiltoni ära mineku jutte ei tasuks väga tõsiselt võtta...

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Kuulda on, et kui eelarve piir miljoni kroonini viiakse, siis võib Vihur ka tiimi välja panna, Estonia vormeli baasil. Peaasi, et difuuser kuidagi peale mahub.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kle, Kimi ei saanud isegi Q1-st edasi.
    Mu pask jah... Need lähevad pidevalt mul sassi.

Leave a comment:

Working...
X