Algselt postitas lenc
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Ma oleksin kindlasti loll/kergeusklik/sinisilmne, kui ma oleksin seda tõsiselt mõelnud.
-
Sa teed nalja?Algselt postitas budulojus Vaata postitustNo see oli naljaga mõeldud.
Leave a comment:
-
No see oli naljaga mõeldud.Algselt postitas lenc Vaata postitustNo mõtle nüüd ikka peaga. Kui suur reklaamiväljund on F1 võrreldes WRC ja WTCC-ga. Kui nende marketingi osakonnas samuti idioodid töötavad, siis võib-olla tõesti tehakse see vahetus, aga ma siiski kahtlen...
Leave a comment:
-
No mõtle nüüd ikka peaga. Kui suur reklaamiväljund on F1 võrreldes WRC ja WTCC-ga. Kui nende marketingi osakonnas samuti idioodid töötavad, siis võib-olla tõesti tehakse see vahetus, aga ma siiski kahtlen...Algselt postitas budulojus Vaata postitustFerrari hakkab siis kas WRC või WTCC osalema
Leave a comment:
-
No kui tulevad standardsed mootorid siis ma ei kahtle üldse ,et Ferrari lahkub.Algselt postitas lenc Vaata postitustKas sa oled tõesti nii loll/kergeusklik/sinisilme, et usud seda mida tiimid f1-s räägivad. Kaua läheb sinusugustel arusaamiseks, et f1-s käib kogu aeg üks suur bluffimine ja häma. Kas sa tõesti arvad, et Ferrari loobub sarjas osalemisest? Mida neil sellest võita oleks? Ainult kaotada.
Sama jutt ka Mercedese, Toyota ja Renaulti kohta.
Leave a comment:
-
Ferrari hakkab siis kas WRC või WTCC osalemaAlgselt postitas lenc Vaata postitustKas sa oled tõesti nii loll/kergeusklik/sinisilme, et usud seda mida tiimid f1-s räägivad. Kaua läheb sinusugustel arusaamiseks, et f1-s käib kogu aeg üks suur bluffimine ja häma. Kas sa tõesti arvad, et Ferrari loobub sarjas osalemisest? Mida neil sellest võita oleks? Ainult kaotada.
Leave a comment:
-
Kas sa oled tõesti nii loll/kergeusklik/sinisilme, et usud seda mida tiimid f1-s räägivad. Kaua läheb sinusugustel arusaamiseks, et f1-s käib kogu aeg üks suur bluffimine ja häma. Kas sa tõesti arvad, et Ferrari loobub sarjas osalemisest? Mida neil sellest võita oleks? Ainult kaotada.Algselt postitas Epic Vaata postitustMa ju ütlesin, et asi läheb WRC suguseks klounaadiks, ma ju ütlesin...
Leave a comment:
-
Ma ju ütlesin, et asi läheb WRC suguseks klounaadiks, ma ju ütlesin...
Leave a comment:
-
McLaren visatakse sarjast välja, Räikkönen vallandatakse, Barrichello loobub, Ferrari lahkub ja 2012 põhjustab planeet Nibiru maailmalõpu. Aamen!
Leave a comment:
-
Ferrari loobub vormel-1 sarjast selle hooaja lõpus, kui meeskondadele kavandatav eelarvekärbe tuleval hooajal käiku läheb, otsustati täna Ferrari juhatuse koosolekul.
FIA eesotsas organisatsiooni juhi Max Mosley’ga tahab tuleval aastal kehtestada tiimidele eelarvelimiidi, mille suurus oleks 40 miljonit Suurbritannia naela ehk umbes 940 miljonit Eesti krooni.
Juba varem ähvardasid eelarvelimiidi peale sarjast lahkuda Toyota ja Red Bulli meeskonnad. Sarja eakaim ja edukaim meeskond Ferrari seisab vastu ka ideele, mille kohaselt hakkaksid kõik meeskonnad sõitma standardsete mootoritega.
ei lähe see ferrari mitte kuhugi
Leave a comment:
-
Ilmselt küll, nagu ka kõiki muid jutte. Loodetavasti ikka seda piiri peale ei panna. Jutt ja meedia teevad vast asja suuremaks, kui see tegelikult on. Samuti oli selle McLareni värgiga. Kõik pasundasid ei tea millest, aga lõpuks väänati ikkagi tingimisi.Algselt postitas Mask Vaata postitustRäikköneni ja Hamiltoni ära mineku jutte ei tasuks väga tõsiselt võtta...
Leave a comment:
-
Räikköneni ja Hamiltoni ära mineku jutte ei tasuks väga tõsiselt võtta...
Leave a comment:
-
Kuulda on, et kui eelarve piir miljoni kroonini viiakse, siis võib Vihur ka tiimi välja panna, Estonia vormeli baasil. Peaasi, et difuuser kuidagi peale mahub.
Leave a comment:
-
Mu pask jah... Need lähevad pidevalt mul sassi.Algselt postitas lenc Vaata postitustKle, Kimi ei saanud isegi Q1-st edasi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: