Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
F1 karussell
Collapse
X
-
Emotsionaalne inimene ja kui nii harva poodiumile saad, siis ajab rohkem närvi. Mulle tundus küll, et jättis piisavalt ruumi ja ei pannud ust kinni, vastasel juhul oleks üks neist kindlasti katkestanud. Ja kui juba selle näite tõid, siis esimese kurvi intsident Rosbergi ja Verstappeni vahel oli minu arust ehtne näide sellest, mille eest keegi just karistada sai, Verstappen ei jätnud Rosbergile mitte mingit ruumi ja pani ukse konkreetselt kinni, tundus suht no brainer karistuse koht, aga ei järgnenud midagi. Õnneks kohtunikel olid munad see Vetteli olukord kiirelt lahendada. Vägev lõpp oli, aga ma sõna otseses mõttes põleks punase leegiga pärast sellist sõitu, sest parema õnne korral oleks Ricciardo Vetteli ära võtnud ja halvemal juhul oleks see "kontakt" lõppenud mõlema katkestamisega. Verstappen konkreetselt ei teinud midagi valesti, aga see olukord oli kindel eelise saamine Vetteli ees ja vähegi aupaklik tegu oleks olnud koht tagasi anda.
Leave a comment:
-
Koht kohaks. Lihtsalt Vetteli pidev ulumine, teiste idioodiks sõimamine ja rumalateks tembeldamine on oksele ajav. Pealegi, kas ta Ricciardot plokkides pidurdusmaal ei keeranud austraallasele peale? Ehk sama teema, mille eest pidevalt Verstappen on võtta saanud ja mille pärast ka reegleid nüüd muudeti.
Leave a comment:
-
ei oskagi midagi öelda. Õiglus võidutses ja sai oma koha kätte.Algselt postitas Mask Vaata postitustVettel on ikka masendav eit. Laske parem Ricciardo poodiumile.
Leave a comment:
-
loll.Algselt postitas Mask Vaata postitustVettel on ikka masendav eit. Laske parem Ricciardo poodiumile.
Leave a comment:
-
Bakiiria pealinnast Ufaast pärit Venemaa kodaniku Daniil Kvjati isaisa Jakob Kvjat on bakiir,

emaisa Erik Musin (kelle lemmikud on Rosberg, Vettel, Räikkönen) on tatarlane,
Leave a comment:
-
Esimesel ringil kräshib Vettel Rosbergiga. Vettel katkestab, Rosberg teeb spinni ja jääb sõitjate rivi lõppu. Verstappen raporteerib: "Vettel is crazy!" Tundub, et Hamilton liigub rutiinse võiduni. Mingi 15 ringi enne lõppu Hamiltoni Mersu mootor jookseb kotti...ja samal ajal Gutierrezel tuleb esiratas alt ära ning Punasetel Pullidel kaksikjuhtimine. Poodiumil juuakse šampat Ricciardo sussist. Norm.
Leave a comment:
-
+1Algselt postitas rallikas Vaata postitustTahate võidusõitu või tahate rongiliiklust? Kui mööda lastakse kergelt on jama - "autod võimsad, DRS sakib jne". Kui pannakse käigud kinni ja ei lasta konkurenti mööda on ka jama - ohtlik nii ohtlik. F1 on lõppude lõpuks tippude tipp ning me kõik tahame võidusõitu näha. Senna on ju palavalt armastatud sõitja ning ka tema poolt oli väga ohtlikke katmisi ja pool-meelega avariisid tehtud.
Ei jaga sellest F1 möödasõitmiste reeglitest palju, aga eks see ole ka tingitud sellest, et see vormelivärk on väga igavaks minu jaoks muutunud. Küll üks mees keerab teistele terve aasta ette ja kõik plaksutavad, et oh sa poiss kui võimas ja talendikas sõitja. Teinekord takistab keegi teine ja siis kõik kiruvad.
Leave a comment:
-
Esimese kurvi olukorra pärast nutta on bullshit, siis võiks tõesti üldse möödasõidud ära keelata. Aga see sirge peal ette tõmbamine on lihtsalt asi, mida ei tehta, ükskõik kui õigus sul reeglite järgi ka poleks. Samas mulle väga meeldis Vetteli kommentaar, et mis me siin ikka meedias soppa loobime ja üksteist süüdistame, istume parem korraks lihtsalt Verstappeniga koos maha, räägime natuke vastastikusest lugupidamisest ja siis sõidame võidu edasi.
Leave a comment:
-
Tahate võidusõitu või tahate rongiliiklust? Kui mööda lastakse kergelt on jama - "autod võimsad, DRS sakib jne". Kui pannakse käigud kinni ja ei lasta konkurenti mööda on ka jama - ohtlik nii ohtlik. F1 on lõppude lõpuks tippude tipp ning me kõik tahame võidusõitu näha. Senna on ju palavalt armastatud sõitja ning ka tema poolt oli väga ohtlikke katmisi ja pool-meelega avariisid tehtud.
Leave a comment:
-
See esimene olukord ka päris haige, kuidas ei karistatud Verstappenit selle eest? Tüüp lihtsalt ei jätnud kurvis talle ruumi, poleks Kimi kurvi sirgeks lasknud, oleksid nad kokku põrganud. See ka ju okei olukord pole. Täiesti haige ikka kuidas selliseid asju ei karistata ja siis mingi täiesti väiksemaid olukordi karistatakse..
Leave a comment:
-
+++1... Fäpselt samasugune on suhe minu ja F-1 vahelAlgselt postitas Iceman Vaata postitustKõik endised Schumacher fännid on vist leidnud nüüd endale uue lemmiku Verstappeni näol....täiesti vastik vastik vastik tüüp ja täiesti uskumatu kuidas lubatakse tal nii sõita. Poleks Kimit, oleks f1 minu jaoks kadunud. Austusest tema vastu katsun ikka iga etapp ära vaadata.
100%Vetteli süü ei olnud, tema ju ei teadnud, et seal nii mingi nolk on samurai manöövrit tegemas seest ja täiesti õige, et jättis Kimile ruumi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: