Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Sa debiilik oled vist delfist nii ajupestud, et sa ei usu seda mida delfi sulle ei kirjuta. Mine suhtle natukene nende inimestega seal, ja loe läbi maalehe artikkel vao küla kohta- mis veel parem mine külasta seda küla või ela seal paar päeva. Nagu su lilla nimigi juba ütleb siis arusaadav, et sulle meeldib kui sind tagant võetakse. Mida suurem seda parem vist. Kas sa selle pärast nii palju pooldadki nende integreerumist meie ühiskonda? Või sellel on mingi muu põhjus. Rosimannust ei tasu küll uskuda. Ta võib küll öelda et need pole vastuvõetavad kuid siiski on 100 venda mahutatud 35 inimesele mõeldud elamusse. Statistikat ei ole vaja arusaamaks, et pagulastega tuleb ainult hunnik probleeme. EL peaks kasutama Austraalia taktikat pagulaste tagasi saatmisel. Ja ma ei saa yldse aru sellest, et kuidas sul saab olla nii pohhui oma, su sugulaste ja sõprade jareltulijatest. Häbi on tõesti elada sinusuguse inimsaastaga siin riigis. Kas sa yldse nimetad end eestlaseks või sa nimetad end eurooplaseks? Eestlasena sa peaksid olema sellise asja vastu.
*Vao küla on oma pagulastega eksisteerinud eelmise aasta algusest. Toho mis üllatus, aga enne seda olid pagulased Illuka pagulaskeskuses juba 90ndatest saadik. Pole küll meediast enne viimast paari nädalat kuulnud, et mingi metsik vägistamine ja orgia nendes kohtades pidevalt käib. Ehk siis enne asja suure kella külge panemist ei olnud seal viga midagi. Samamoodi polnud sealt Vaost keegi midagi kurtnud, enne kui seal käis paar EKRE debiili, kes ärritasid mingid mammid ülesse ja nüüd on paanika. Ülerahvastus on loomulikult probleem, samamoodi oleks probleemne 100 eestlast 35 inimesele mõeldud elamus.
*Mis puutub siia minu foorumi alias ja minu seksuaalne orientatsioon?
*Jah, kuna meil juba on pagulased, siis ma kindlasti pooldan nende integreerumist meie ühiskonda, kuna selle teine alternatiiv oleks mitte integreerumine ja see oleks juba märksa problemaatilisem
*Rosimannust ei tasu uskuda, aga Helmet tasub? Et täpselt miks? Mõlemad on poliitikud ja mõlemad on öelnud, et nad on pagulaskvootide vastu, kus on loogika miks kedagi võib ja kedagi ei või uskuda?
*Pagulane ei küsi, kas riik tema tulekuks on valmis, ta lihtsalt nabitakse kuskil kinni, siis esitab ta avalduse ja vastavalt seadusele peab talle võimaldama elamise kuniks seda lahendatakse, siis pole valitsusel mitte midagi pistmist
*Mul pole üldse pohhui oma sugulaste ja sõprade järeltulijateks, kui mul oleks, siis mind ei huvitaks ükski diskussioon. Lugedes kommentaare, siis ma pigem tahaks et nad elaksid sõbralikus ja nii ennast kui teisi austavas ühiskonnas vs tatti pritsivad vihaõhutajad, kes ei suuda enda ninast kaugemale vaadata ja kelle arvates peaks Eesti tulevik olema võõravihaga immutatud.
*Eestlane on eurooplane
*Olen ma ei tea mitu korda juba öelnud, et praktiliselt kõik siin foorumis olijad, kaasa arvatud mina on immigratsioonivastased. See ei tähenda, et ma peaks teisest usust või rahvusest inimesi automaatselt rõvedateks ja et mingi 100 pagulase siia toomine kui olud seda sunnivad, muudavad Eesti mingil moel teistmoodi ühiskonnaks.
Osad asjad on 21. sajandi Euroopas paratamatud, samamoodi nagu mulle ei meeldi 1 kraadine ilm ja lörts, ei muuda see midagi kui ma teen kommuuni "LÖRTSI VASTU", korraldan meeleavaldusi ja kirjutan halva ilma vastu rõvedaid postitusi. Samamoodi satub siia ka tulevikus pagulasi, tahame seda või mitte. Diskusioon peaks olema teemal kuidas nendega käituda, mitte et pigistame silma kinni ja probleem läheb meist mööda. Ei lähe
Osad asjad on 21. sajandi Euroopas paratamatud, samamoodi nagu mulle ei meeldi 1 kraadine ilm ja lörts, ei muuda see midagi kui ma teen kommuuni "LÖRTSI VASTU", korraldan meeleavaldusi ja kirjutan halva ilma vastu rõvedaid postitusi. Samamoodi satub siia ka tulevikus pagulasi, tahame seda või mitte. Diskusioon peaks olema teemal kuidas nendega käituda, mitte et pigistame silma kinni ja probleem läheb meist mööda. Ei lähe
Selle "LÖRTSI VASTU" demagoogiaga võid vittu minna ja lahendus on lihtne - lennuki peale ja tagasi nahui somaaliasse või kuhu iganes.
Selle "LÖRTSI VASTU" demagoogiaga võid vittu minna ja lahendus on lihtne - lennuki peale ja tagasi nahui somaaliasse või kuhu iganes.
Jess, saigi ropendatud jälle. Ja asi on demagoogiast kauge, tegu on täiesti adekvaatse võrdlusega, ehk siis inimgrupp vs paratamatu nähtus tänapäeva Eestis.
Jess, saigi ropendatud jälle. Ja asi on demagoogiast kauge, tegu on täiesti adekvaatse võrdlusega, ehk siis inimgrupp vs paratamatu nähtus tänapäeva Eestis.
Huvitav, ise sa just kirjutasid, et pagulaste saabumine olevat samamoodi paratamatu nähtus nagu lörtski. Mis võib ju tõele vastata aga samamoodi peaks siis paratamatu nähtus olema, et nad reisi alguspunkti tõesti tagasi lennutataks nagu hofnar ütles.
*Pagulane ei küsi, kas riik tema tulekuks on valmis, ta lihtsalt nabitakse kuskil kinni, siis esitab ta avalduse ja vastavalt seadusele peab talle võimaldama elamise kuniks seda lahendatakse, siis pole valitsusel mitte midagi pistmist
Miks ta kinni tuleb nabida? Miks ta ausa sõjapõgeniku või dissidendina nt Itaalias esimesse politseijaoskonda ei pöördu, et teatada oma soovist asüüli paluda?
Huvitav, ise sa just kirjutasid, et pagulaste saabumine olevat samamoodi paratamatu nähtus nagu lörtski. Mis võib ju tõele vastata aga samamoodi peaks siis paratamatu nähtus olema, et nad reisi alguspunkti tõesti tagasi lennutataks nagu hofnar ütles.
95% juhtudest on seda ka tehtud, Eesti on minu teada EUs üks kõige vähem protsentuaalselt immigrante vastu võtnud maa ja seda reformarite juhtimisel, ei näe põhjust, miks see peaks muutuma.
Almost 1,000 illegal immigrants landed in Italy after threatening to throw babies into the sea if their ship was turned back
Me peame sellise saasta vastu võtma ?
PS! mul ei ole mitte midagi pagulaste vastu kuni nad on normaalsed ja rahulikud. Minu meelest võiks Eesti vastu võtta ainult üksikemasid koos lastega või mingeid spetsialiste. Mul lihtsalt on tunne, et tulevad huligaanid.
PS! mul ei ole mitte midagi pagulaste vastu kuni nad on normaalsed ja rahulikud. Minu meelest võiks Eesti vastu võtta ainult üksikemasid koos lastega või mingeid spetsialiste. Mul lihtsalt on tunne, et tulevad huligaanid.
Näed siin on LeeRomenole, kui haritud inimesele, link TV3st, mis peaks ära tõestama nende mõttetuse meie ühiskonnas.
Tõsiselt tundub, et nagu seinaga räägiks. Mitte kellegile ei pea tõestama mingeid ohte, mis pagulastega seoses võivad tekkida. Mitte keegi ei taha neid siia vabatahtlikult. Mina ka mitte, sa ei pea seda mulle tõestama kurat küll.
Ma räägin, et osad asjad elus on PARATAMATUD. Nii nagu sitt ilm või siis kui ei sobi, siis näiteks baaside lepingud N.Liiduga esimese vabariigi ajal.
Olen päris kindel, et kui tol ajal oleks olnud netifoorumid, siis oleks suurem osa rahvast olnud WTF ja mis krdi baasid. Aga tol ajahetkel tolleaegsete võimalustega oli põhimõtteliselt valik kas sõda N.Liiduga või siis leping.
Praegu ei ole ka mingit valikut, pagulasi ilmub siia niiehknaa, kui me soovime olla Euroopa Liidus ja nautida neid hüvesid (Näiteks Schengeni ruum), siis peame paratamatult mingis osas olema ka solidaarsed, nii nõme kui see ka pole (laenude garantiid jms).
Teine valik on langemine vene mõjusfääri.
Uppuja päästsmine on uppuja enda asi? Eestlane ei taha vahest ka teise küla mehi enda külla. Orissaare mehed on varemgi Kuressaare mehi peksnud. Me ei ole kunagi sallivad olnud. Jah, nõustun Dannariga, et arutelu on kehvapoolsem olnud. Ka mina ei taha paljusid asju, näiteks et mu eestlasest naabri tütar narkouimas kuriteo eest kinni läks (et mul selline naaber on) ja et mu peretuttav täis peaga minu silmade all oma lapsendatud elukaaslase lapsele noa kõrile pani ja ähvardas ära tappa. Kaine peaga oli ju nii tore inimene.
Ma olen Ida-Virumaalt pärija tean omast käest, et integratsiooni on võimalik. Ja olen ka selle poolt, et kui me tõstame kogu aeg kära, et nähtaks kui raske meil on ja kui suur ja paha Venemaa on, siis me peame mõistma teiste muresid ja neid aitama. Tuleb ette võtta ja hävitada see miljardeid teeniv inimkaubanduse äri ja aidata seal kohapeal ja lisaks tuleb tegeleda nendega, kes juba siin on. Mitte ära unustada nagu Narva ja kogu Ida-Virumaa, kes tulevad meelde siis kui sobiv on. Probleem ei kao ära kui me eirama nende olemuselt või kui me neid lihtsalt koju saadame.
Ebameeldivust tekitab lihtsalt lahmimine ja sõimu lugemine ja rahvuse maha salgamise lubamine. Sellega te lahendate kõik. Ausalt.
Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
Miks ta kinni tuleb nabida? Miks ta ausa sõjapõgeniku või dissidendina nt Itaalias esimesse politseijaoskonda ei pöördu, et teatada oma soovist asüüli paluda?
1) Teoorias tore, aga enne tuleb selgitada kust isik pärit on, kui ta esitab taotluse varjupaigaks, siis see menetleda jne. Ma saan aru, et õigusriigis on jube nõme elada ja lihtsam oleks lihtsalt piiril kõik maha lasta, aga Euroopa kultuuriruumis peame mingeid reegleid järgima. Ja täpsustuseks, minu teada Eesti saadabki enamik taotlejatest tagasi, niiet teie soovunelm on tegelikult juba aastaid salaja täitunud
2) Sest tavaliselt ta ei jõua enne politseijaoskonda vaid võetakse piirivalve poolt kinni. Pealegi on Eestis enamvähem sama organisatsioon niikuinii.
Mis puudutab Itaaliat, siis suurem osa neid põgenikke tuleb sõna otses mõttes päästa või siis juhendada kuhugi sadamass vms, ehk siis sellist situatsiooni, kus randub mingi 1000 venda ja kõik pagevad oma suunas ei ole.
Wouuuu. No kui on tunne, siis on tunne.
Ütle, mis tunne Sind valdab järgnevate spordi suurvõistluste osas. Tean, mille/kelle peale bettida.
"Praegu ei ole ka mingit valikut, pagulasi ilmub siia niiehknaa, kui me soovime olla Euroopa Liidus ja nautida neid hüvesid (Näiteks Schengeni ruum), siis peame paratamatult mingis osas olema ka solidaarsed, nii nõme kui see ka pole (laenude garantiid jms)." - LeeRomeno
See on üks ivasid, millest need vihaõhutajad ja fb debiilikud aru saanud ei ole.
Mismõttes on paratamatu? Millise loodus- või füüsikaseaduse tõttu?
Niikaua kui maailmas valitseb ebaõiglus ja tekivad sõjalised konfliktid, on ka paratamatu inimeste põgenemine parematele jahimaadele või siis lihtsalt sõja eest ära.
Kommentaar