Ma nõuan, et see foorum mind ka edaspidi Preisimaa ja Inglismaa kuningaks kutsuks!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Mul hakkab ka veidi nende aktiivsus muret tekitama. Selle eilse djüüdiga tegeleb vist politsei juba küll.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee Priidik Esimene ja eilne "ma hävitan teid kõiki" on samast kinnisest asutusest? Kui jah, siis ma muretseks siinsete kodanike asemel pigem sellepärast, et need saavad liiga vabalt vabakäigus olla, mitte kas 2+1 või 2+2.
Kommentaar
-
Millest te räägite? Mis ma maha maganud olen. Mis eilne dude?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMul hakkab ka veidi nende aktiivsus muret tekitama. Selle eilse djüüdiga tegeleb vist politsei juba küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMillest te räägite? Mis ma maha maganud olen. Mis eilne dude?
Kommentaar
-
kamoon, pole mõtet ju leili minna, see enne valimisi õhkupaisatav hägu, millega hääli püüda. Kui ka EKRE kuidagi peaks valitsusse saama, siis tõmmatakse tuure üsna korralikult maha.Algselt postitas allars Vaata postitustNoh, Helme tahab muuta riigikohtunikud rahva poolt otsevalitavateks. Äkki muudaks selle loogika alusel muud tippspetsialistid ka rahva poolt otsevalitavateks - nt kirurgid või arstid üldse laiemalt.
Kommentaar
-
Jah, nagu Trump.Algselt postitas cabron Vaata postitustkamoon, pole mõtet ju leili minna, see enne valimisi õhkupaisatav hägu, millega hääli püüda. Kui ka EKRE kuidagi peaks valitsusse saama, siis tõmmatakse tuure üsna korralikult maha.
Kommentaar
-
kui see irooniliselt öeldud ei ole, siis Trump vaikselt tõmbab saagi käima ikka ja see on tegelikult tervitatav - täidab oma valijatele antud valimislubadusi. Meil, väikestel idaeurooplastel, ei ole küll siin midagi köhida, liiatigi on tegu meie suurima liitlase presidendiga...Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJah, nagu Trump.
Kommentaar
-
-
mis Eesti 200 sellistele valijatele lubab?Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustwow, mind blown
Kommentaar
-
Programmis on selline lause:Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmis Eesti 200 sellistele valijatele lubab?
"Pöörame enam tähelepanu vaimsete haiguste, sh sõltuvusprobleemide vähendamisele ühiskonnas, kaitstes eelkõige sellistes peredes kannatavaid lapsi. Abivajaduse korral on abi kiire ja asjakohane."
Kommentaar
-
Teete trammipeatustesse Eestlased-Venelased-Vaimuhaiged sektori?Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustProgrammis on selline lause:
"Pöörame enam tähelepanu vaimsete haiguste, sh sõltuvusprobleemide vähendamisele ühiskonnas, kaitstes eelkõige sellistes peredes kannatavaid lapsi. Abivajaduse korral on abi kiire ja asjakohane."
Kommentaar
-
aga kui E200 saab valitsusse ja koalitsioonipartner(id) koalitsioonilepingust selle punkti välja jätavad, siis te ju olete valijatele välja pakkunud midagi, mis ei ole teostatav? Mis siis saab? Tegelikult peaks olema valimislubaduste täitmatajätmine karistatav - nii juriidiliste isikute kui ka füüsiliste isikute suunal, rahatrahvina näiteks. See eeldaks ka üldsõnaliste valimislubaduste ärajätmist.Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustProgrammis on selline lause:
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar