Algselt postitas LeeRomeno
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustUmm olen ma kuskil midagi vastupidist väitnud? Ma ütlesin kohe alguses, et ma räägin nende core toetajatest. Sellest lausest saad aru: "Loomulikult ei ole EKRE enam ammu mingi väga konkreetse seltskonna toetuspartei, nende toetus on suht ok igas demograafias. "
Nii nagu see, et venelased valivad Keskerakonda, ei tähenda, et keegi teine neid ei vali, ei tähenda ka see, et EKRE põhiline valijaskond on maainimesed seda, et keegi teine neid ei vali.
Sul ei ole kohustust iga mu postitust kommenteerida, tean su olemasolust ilma selleta ka. Ma tean väga hästi kes EKREt valivad, statistika nende toetusest on avalikult saadaval. Mu enda lähedase tutvusringkonnas on mitu inimest, kellega olen sellel teemal rääkinud, kõik väga normaalsed inimesed, pole inbriiderid ega peast nõdrad, neil on oma mured ja probleemid, aga väga palju nende põhjustest, miks nad EKREt valivad on seotud nende pooltõdede ja mantratega, mida nad on aastaid jahunud. See puhas turundus ja brändituntus ja oma brändiga seotud märksõnade kinnistamine. Olgu see rahvuslus, Eesti riigi säilimine, konservatiivne mõtteviis või mingi muu.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitust9. Kui tõenäoliseks peate vajadust rajada Eestisse Soome eeskujul tuumaelektrijaam?
EKRE – Ebatõenäoliseks, kuna tuumaelekter on kõige kallima omahinnaga.
Vikerraadio valimisdebatis mainis vanemhelme risti vastupidist.
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustMinu hääle sai Eesti parim rahvasportlane! Nüüd neli aastat hooletu.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustMinu hääle sai Eesti parim rahvasportlane! Nüüd neli aastat hooletu.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustPriit Pullerits ju ei osale!Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustkõik suuremad erakonnad lubavad lasteaia kohatasu kaotamist! my ass, kui seda lubadust ei täidetaLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustoujee, valimisringkonnas on nimekirjas keegi kodanik Tesla...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustJaak Madison on kuidagi vaikseks jäänud viimasel ajal meedias. Vist kodurahu huvides see uus plika keelas tal räuskamise ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar