Üksikema kuue lapsega. Hull asi ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustNo ma ei tea... Mind jätab küll täiesti külmaks, et ministri sohver sõidutas ministri lapsi kooli. Täielik pseudoprobleem ju?Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Olar Vaata postitustÜksikema kuue lapsega. Hull asi ka."Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustaga ta ei ole ju ministri sohver vaid ta on ministri laste sohver mille eest ei maksa minister vaid eesti riik? keegi võiks mind ja mu lapsi ka riigi raha eest sõidutada siis. why not."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustNo ma ei tea... Mind jätab küll täiesti külmaks, et ministri sohver sõidutas ministri lapsi kooli. Täielik pseudoprobleem ju?
Alljärgnev tekst on samuti väga häiriv, huvitav, et see juba varem päevavalgele ei tulnud...
“Intervjuus Õhtulehele väitis endine autojuht, et haridusminister Mailis Reps oli vajanud septembrist autojuhti, kes pühenduks täielikult tema laste sõidutamisele. "Kooli, lasteaeda, muusikakooli ja koju," rääkis endine autojuht.
See Urmasele ei sobinud, mistõttu sai ta ametist priiks. Kaks päeva hiljem oli tema asemele palgatud uus autojuht.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustNo ma ei tea... Mind jätab küll täiesti külmaks, et ministri sohver sõidutas ministri lapsi kooli. Täielik pseudoprobleem ju?
Kommentaar
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustKooli, trenni, koju. Nõunikud hoiavad lapsi ja seda kõike sellepärast, et tädi on titevabrik kes ei suuda otsustada kas talle on tähtsam töö või laste kasvatamine. Ma ei ole küll nõus sellist asja kinni maksma. Siit vaatad läbi sõrmede siis varsti on iga ministri lapsel oma sohver. Ja proovi sa siis midagi ette võtta...praegu on ikka väga konkreetset otsust vaja, et selline asi mitte kunagi ei korduks.
Natuke sarnane nagu need Riigikogu liikmete kuluhüvitised, mis on igas mõtte PR katastroof. Ka see vajas kollase ajakirjanduse sümbolit ehk majoneesi, kuid pole tegelikult juletud avalikult ära lahendada."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Ma kaldun arvama, et need Repsi tegevuse tänased pooldajad samu argumente siis ei kasutaks, kui päriselt tehtakski seaduse või mis-iganes-muudatus, et "ministeeriumi tippjuhtidele, kellel on üle 4 lapse, eraldatakse riigi eelarves täiendavalt vahendid (min 60k eur) autojuhi, auto ja lapsehoidja jaoks". Kaldun arvama, et väga kiiresti jõutakse siiski järeldusele, et "5,5k brutopalga eest võiks need tegevused ikka oma rahakotist kaetud olla" koos: "minstri laps siis tähtsam kui minu nunnu!?". Kaldun arvama, et just need kaks eelnevat arvamust on ka põhjuseks, miks seda asja sellisel kujul ei tehta vaid kasutatakse inimlikult arusaadavaid, kuid parimal juhul JOKK, halvimal juhul seadust rikkuvaid meetodeid. Viimane iseenesest on päris libe tee.
Kommentaar
-
Algselt postitas _AI_ Vaata postitustAstu erakonda, kandideeri ja saa ministriks. ja sõidutatakse. On kogu aeg sõidutatud, küll aga sellises ulatuses mitte, seda peab möönma. Teatud privileegid ses ametis on.
ülemine link on ka normaalne eks? hakka rassistiks, liitu ekrega ja siis võib maksumaksja raha varastada?
mul oleks sellest üsna savi kui mu palgast üle kahe K ei läheks riigile, nagu milleks.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Aga samas saan täiesti aru, kui paljude meelest on igasugune skeemitamine väga okei ja loll on see, kes ei ürita vms. Üldiselt ma ei leia, et me peaks full-Skandinaavia minema, kus ministrid lendavad kiiruseületamise eest, aga mingi moraalne vastutus võiks neil ühiskonna ees olla. Ja see võiks olla suurem kui "vabandan, kui kellegi õiglustunnet riivasin" a la Reps.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.ohtuleht.ee/1018026/sobr...ri-eraasjadega Uupsideisi, tasuline lugu.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEks ta maitse asi on. Mu meelest täiesti võrreldav näiteks sellega, kui firmajuht ostab lastele läpakad, arvutilaua- ja toolid ning mobiilid ettevõtte alt, et need firma arvele kanda ja tulumaksust mööda nihverdada. Kas on pseudoprobleem? .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar