Jaanuaris-Veebruaris oli Reformierakond 18-20% juures toetusega ja Ansipid ja asjad õõnestasid tagatubades Kallast ning siis tuli Ukraina sõda ja Twitter ning sellout clickbait virgin eestlased ning Kallas ujus välja. Aga noh see, mis kiirelt õhumullidele tekkis kukub sügiseks sama kiirelt ka usutavasti kokku. Kas mõni muu erakond suudaks praegusel ajal reaalselt sisepoliitiliselt ja majanduslikult Eestit palju paremini juhtida on iseküsimus, aga reformierakonna megaülbe hoiak tavainimese suhtes, et riik ei ürita mitte kuidagi asja parandada lõpeb nende jaoks mingihetk katastroofiga, sest ega selle Ukraina sõja tuules purjetama ei jää.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustJaanuaris-Veebruaris oli Reformierakond 18-20% juures toetusega ja Ansipid ja asjad õõnestasid tagatubades Kallast ning siis tuli Ukraina sõda ja Twitter ning sellout clickbait virgin eestlased ning Kallas ujus välja. Aga noh see, mis kiirelt õhumullidele tekkis kukub sügiseks sama kiirelt ka usutavasti kokku. Kas mõni muu erakond suudaks praegusel ajal reaalselt sisepoliitiliselt ja majanduslikult Eestit palju paremini juhtida on iseküsimus, aga reformierakonna megaülbe hoiak tavainimese suhtes, et riik ei ürita mitte kuidagi asja parandada lõpeb nende jaoks mingihetk katastroofiga, sest ega selle Ukraina sõja tuules purjetama ei jää.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustIgal aastal saab laenu võtta, sest intressimäärad on (saavad olema) tapjalikud ja see on “investeering”
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Tsau Jürgen, makstakse need laenud muidu kunuagi tagasi ka teiste poolt?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Suures osas nõus sisepoliitilise vaatenurgaga, aga välispoliitiline (olgugi, et juhuste kokkusattumus) tegutsemine kaalub täna selle asja üle.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
See haakub minu postitusega sedasi, et …
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Ma olen nõus, et just täna kaalub ja seda näitab ka toetus ning ma ise olen ka varem öelnud, et reformierakond eesotsas Kaja Kallasega sõjaajal tegutses ja tegutseb siiani väga vingelt. Aga üks ei tohiks välistada teist, aga reformierakonna juhtimine seda just teeb ehk jätab sisepoliitika täiesti ripakile ning sellepärast ma julgengi ennustada, et ,,homme'' lõpeb see katastroofiga nende jaoks.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
Ma ei saa endiselt aru, kuskohas see eraomandi kaotus siin jutuks on, pigem ju vastupidi, omanikud ongi erasektoris? Auto omanik pole mitte kodanik x vaid rendiettevõte (mis ei ole riiklik omand) või siis kui autot vaja sõidab see sulle maja ette ja lähed sõidad, mitte ei passi sul seal parklas kasutult 90% ajast?
Vaadates NFT arenguid, siis pigem tundub asi liikuvat üldse sinnapoole, et tekib rohkem nn ühisomanduses olevaid ettevõtteid, kus teenuse kasutajad ja sellesse investeerijad on teiselt poolt ka nende väikeomanikud.
Lisaks siis ei saa üldse aru kuidas selline asi peaks lõhkuma vabaturumajandust. Vabaturumajandust lõhuvad 2 asja, a) kui mingi oluline valdkond läheb monopoliks ära b) kui riik sekkub ja rikub selle ära. Ehk siis niikaua kui seda renditeenust saad valida erinevate teenusepakkujate vahel ja pole ainult 1te või riik ei võta seda enda kontrolli alla, ei ole mingit vabaturumajanduse lõhkumist, pigem annab see inimestele võimalusi juurde.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustMiks seda Ukraina vilja näiteks Rumeenia või Bulgaaria sadamatest ei või vedada?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Räägime erinevast asjast. Anna minna nende rendifirmadega, kui jääb vöimalus enda liiklusvahendi ja renditava vahel. Kujutan ette, et mönes moodsamas linnas 15a. pärast ongi 30% autodest 24h isesöitvad taksod - ühisomand, kui meeldib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar