Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma ei viitsi siin teemas küll eriti tihti sõna võtta, aga kas mõned aastat tagasi ei käinud mingi suuremat sorti jaht ettevõtte nimel olevate autode peale millega tehti erasõite? Mingid MTA vennad käisid kuskil jaeketti, jõusaali vms parklates numbreid üles märkimas ja kontrollimas, kas tegu firma autoga või mitte. Ma ei tea, kas mingeid trahve ka järgnes vms, aga imo muudeti seadust? Et veits silmakirjalik või nii?Kommentaar
-
Muudeti seadust, aga sõidetakse endiselt.Ma ei viitsi siin teemas küll eriti tihti sõna võtta, aga kas mõned aastat tagasi ei käinud mingi suuremat sorti jaht ettevõtte nimel olevate autode peale millega tehti erasõite? Mingid MTA vennad käisid kuskil jaeketti, jõusaali vms parklates numbreid üles märkimas ja kontrollimas, kas tegu firma autoga või mitte. Ma ei tea, kas mingeid trahve ka järgnes vms, aga imo muudeti seadust? Et veits silmakirjalik või nii?Kommentaar
-
lugupeetud minister Reps ütles, et erisoodustusmaks, mis lubab autot kasutada isiklikeks sõitudeks, on tasutud.Ma ei viitsi siin teemas küll eriti tihti sõna võtta, aga kas mõned aastat tagasi ei käinud mingi suuremat sorti jaht ettevõtte nimel olevate autode peale millega tehti erasõite? Mingid MTA vennad käisid kuskil jaeketti, jõusaali vms parklates numbreid üles märkimas ja kontrollimas, kas tegu firma autoga või mitte. Ma ei tea, kas mingeid trahve ka järgnes vms, aga imo muudeti seadust? Et veits silmakirjalik või nii?Kommentaar
-
Mõnul ju selline stiil lihtsalt, see selleks. Aga küsiks kas ajakirjanikud on huvitunud ka praeguse esikorruptsiooniküti ootamatu töökohavahetuse põhjusest, millest Kuuuurija veidi urgitses.Kommentaar
-
Pole keskerakonna valija ega midagi aga minu arvates tehakse Repsile liiga praegu ja õhtulehe ajakirjanikud, kes luuravad laste järgi, tuleks ahju panna.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
-
-
Küsimus on vast selles, kas teema saanuks üles võtta lapsi pilti asetamata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar