Isamaa stoori jõuab ka kuhugi v, AK-s Pern tunnistas kaude kalastamist Sakala keisist, ei loo just parimat pinnast.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Ega see proksile lihtne ei saa olema - kuna see MTÜ Isamaalised on peamine asi mida uurida. See on väga hall ala.Algselt postitas Peeter I Vaata postitustIsamaa stoori jõuab ka kuhugi v, AK-s Pern tunnistas kaude kalastamist Sakala keisist, ei loo just parimat pinnast.
Kommentaar
-
Võttes see kogu suur "Rahuplaan" ilusti kokku - https://x.com/IlvesToomas/status/1993641571233759274
Kommentaar
-
Peaaegu neli aastat oli aega. Mida see sotsialistist töll ohib seal.Algselt postitas JuriM Vaata postitustVõttes see kogu suur "Rahuplaan" ilusti kokku - https://x.com/IlvesToomas/status/1993641571233759274Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Olgugi, et Venemaa tahab peale Ukraina ka teisigi riike, siis ma arvan ka, et küll nad varsti mõistavad enda viga - lahkuvad Ukrainast ning lasevad endi üle kohut mõista.
Olgugi, et venelasi ei huvita inimelu, s.h enda inimeste omad, siis ma arvan ka, et kui 69-s sanktsioonide pakett kehtestada, siis nad mõistavad enda viga ja enam pole vaja tahteavaldusi ja karme sõnu.
Olgugi, et ma täna siunan Venemaad, siis kui aga nad mõistavad enda viga ja andeks paluvad, siis olen kohe nõus nendega äri ajama ning nendest sõltuvuses olema.
Olgugi, et Venemaa on pikalt olnud paha ja kole, siis tegelikult on tore, et Tallinn on venekeelne ning Lasnamäel.ja Narvas pole üldse eesti keelt vaja.
Seda teksti võib rahulikult pikendada, kuid see on jabur, eks? Hea, et meite omad ja EU nõnna ei käitu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kontekst? Kellest sa räägid - sest ilmselt mitte Toomas Henrik Ilvesest.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOlgugi, et Venemaa tahab peale Ukraina ka teisigi riike, siis ma arvan ka, et küll nad varsti mõistavad enda viga - lahkuvad Ukrainast ning lasevad endi üle kohut mõista.
Olgugi, et venelasi ei huvita inimelu, s.h enda inimeste omad, siis ma arvan ka, et kui 69-s sanktsioonide pakett kehtestada, siis nad mõistavad enda viga ja enam pole vaja tahteavaldusi ja karme sõnu.
Olgugi, et ma täna siunan Venemaad, siis kui aga nad mõistavad enda viga ja andeks paluvad, siis olen kohe nõus nendega äri ajama ning nendest sõltuvuses olema.
Olgugi, et Venemaa on pikalt olnud paha ja kole, siis tegelikult on tore, et Tallinn on venekeelne ning Lasnamäel.ja Narvas pole üldse eesti keelt vaja.
Seda teksti võib rahulikult pikendada, kuid see on jabur, eks? Hea, et meite omad ja EU nõnna ei käitu.
Kommentaar
-
T.H.Ilves ajab üldiselt väga öiget asja ja söimab twitteris öigeid inimesi. Jürx märkas ilmselt tema üht Trumbitiimi ja Ameerikat kritiseerivat postitust paljude teiste seas ja kuna tema vasakpoolses maailmapildis ongi need peaaegu köige suuremad pahalased, voolib härra jürx nii endale sobiva maailmapildi ja jagas meile ka siia.
No offence, jürx. Üldiselt oled ikkagi ladna vend. Aga ma küsiks mötteharjutuseks siis paar asja.
Miks Ukraina esindajad otsivad eelköige Ameerikalt abi, mitte Euroopast?
Miks nad trumpi pikalt ei saada? Alandab ja mönitab, ju.
4aastat suurt söda on juba käinud - kas Euroopa on siis Ukrainale mingit nn rahuplaani välja pakkunud, et meil on positsiooni kellegi teise, nt Ameerika lahendustega möliseda?
Miks Euroopast keegi Ukrainlastega maavarade diili ei teinud?
Mis on üldse Eurooplaste strateegia, kas igavene "mitte meie vaid paha Ameerika peab meie julgeolekuprobleemid lahendama"?
Miks Euroopast kedagi suure laua taha ei kutsuta?
Mida on Euroopa teinud 4 aasta jooksul Ukraina ja iseenda julgeoleku heaks, et siinset kultuuriruumi kaitsta? Et noh, et ei tuleks mingid kahtlased tegelased liikuva krematooriumiga ja ehitaks lasnamäe keldrid laste piinamiskambriteks ümber.
Miks Euroopat nagu üldse ei koti see värk ikkagi, aga kui Ameerika mingi plaaniga, sita plaaniga välja tuleb, siis jookseme kohe vehkima ja kritiseerima?
Pole tootmist, abistamist, kulutamist,juhtimist, pole isegi mingit strateegiat siin Euroopas kus tegelikult ju suur söda käib. Kreeka kriisi jaoks raha leiti, kohe leiti. Koroona jaoks leiti, väga kiirelt leiti. Peaaegu triljon mölemal korral. Ukraina abistamiseks tehti siis "7 aastaga 130 miljardit" diil. Noh, asi seegi - pärast seda kui daddy trump eurooplasi hurjutamas käis.
Et ma ei saa sellest "ma küll ise ennast ei aita, aga teised kindlasti peaks (ja üritagu nad siis seda veel mitte teha)" suhtumisest eriti aru. Ei oleks üldsegi raske möned suured asjad ise ära teha nagu külmutatud rahade kasutamine Ukraina abistamiseks, venemaaga piiri sulgemine ja venemaa nafta ostmise löpetamine. Aga ei, meil voorib mitu luxexpressi bussi orkistani vahet päevas ja Euroopa piirkond on maksnud venemaale 4 aastaga rohkem raha nafta ja gaasi eest kui Ukrainat abistanud ning me siin möliseme Ameerikaga, et miks te asju ära ei klaari? Kamoon. Küll nad ka teeksid, austaksid ja arvestaksid meiega rohkem, kui siin köik kohvitassi taga targutajatest umpalumpad ei oleks, kes päriselt oma nahka mängu ikkagi panna ei taha. Eks me siis viriseme USAkatega edasi ja ootame, kui Ukraina ramm on otsas ja kord on meie käes. Seni saame NATO Euroopas soojas elutoas kohvi edasi juua ilma et pomm vastu pead lendaks, vähemalt pool aastat kindlasti. Kui mitte 3.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Meie kui Euroopa teeme kõike seda mida oled siin välja toonud - lihsalt harjutuseks Euroopa Liit koosneb iseseisvatest riikidest kellel on kõigil demokraatial põhinev* riigikord. Seega tuleb arvestada, et iga õiguslik liigutuks võtab kordades rohkem aega kui ühe konkreetse riigi puhul. Euroopa tegeleb nii enda sõjalise võimekuse kui Ukraina aitamisega, erinevad riigid erinevas rütmis - see kas teatud osa meist võiks asja tunduvalt kiiremini liigutada on muidugi alati laual. Ja sellest ka lähtudes on see probleemne.Algselt postitas kaala Vaata postitustT.H.Ilves ajab üldiselt väga öiget asja ja söimab twitteris öigeid inimesi. Jürx märkas ilmselt tema üht Trumbitiimi ja Ameerikat kritiseerivat postitust paljude teiste seas ja kuna tema vasakpoolses maailmapildis ongi need peaaegu köige suuremad pahalased, voolib härra jürx nii endale sobiva maailmapildi ja jagas meile ka siia.
No offence, jürx. Üldiselt oled ikkagi ladna vend. Aga ma küsiks mötteharjutuseks siis paar asja.
4aastat suurt söda on juba käinud - kas Euroopa on siis Ukrainale mingit nn rahuplaani välja pakkunud, et meil on positsiooni kellegi teise, nt Ameerika lahendustega möliseda?
Mis on üldse Eurooplaste strateegia, kas igavene "mitte meie vaid paha Ameerika peab meie julgeolekuprobleemid lahendama"?
Mida on Euroopa teinud 4 aasta jooksul Ukraina ja iseenda julgeoleku heaks, et siinset kultuuriruumi kaitsta? Et noh, et ei tuleks mingid kahtlased tegelased liikuva krematooriumiga ja ehitaks lasnamäe keldrid laste piinamiskambriteks ümber.
Miks Euroopat nagu üldse ei koti see värk ikkagi, aga kui Ameerika mingi plaaniga, sita plaaniga välja tuleb, siis jookseme kohe vehkima ja kritiseerima?
Pole tootmist, abistamist, kulutamist,juhtimist, pole isegi mingit strateegiat siin Euroopas kus tegelikult ju suur söda käib. Kreeka kriisi jaoks raha leiti, kohe leiti. Koroona jaoks leiti, väga kiirelt leiti. Peaaegu triljon mölemal korral. Ukraina abistamiseks tehti siis "7 aastaga 130 miljardit" diil. Noh, asi seegi - pärast seda kui daddy trump eurooplasi hurjutamas käis.
Et ma ei saa sellest "ma küll ise ennast ei aita, aga teised kindlasti peaks (ja üritagu nad siis seda veel mitte teha)" suhtumisest eriti aru. Ei oleks üldsegi raske möned suured asjad ise ära teha nagu külmutatud rahade kasutamine Ukraina abistamiseks, venemaaga piiri sulgemine ja venemaa nafta ostmise löpetamine. Aga ei, meil voorib mitu luxexpressi bussi orkistani vahet päevas ja Euroopa piirkond on maksnud venemaale 4 aastaga rohkem raha nafta ja gaasi eest kui Ukrainat abistanud ning me siin möliseme Ameerikaga, et miks te asju ära ei klaari? Kamoon. Küll nad ka teeksid, austaksid ja arvestaksid meiega rohkem, kui siin köik kohvitassi taga targutajatest umpalumpad ei oleks, kes päriselt oma nahka mängu ikkagi panna ei taha. Eks me siis viriseme USAkatega edasi ja ootame, kui Ukraina ramm on otsas ja kord on meie käes. Seni saame NATO Euroopas soojas elutoas kohvi edasi juua ilma et pomm vastu pead lendaks, vähemalt pool aastat kindlasti. Kui mitte 3.
RIigid mis kümnekonna aasta eest kogu oma majanduse Venemaalt pärit energiale rajasid on omaette teema ja seisavad omaette probleemide ees osad neist on sellest aru saanud, osad veel mitte.
USA kui riik on meie liitlane - praegune USA administratsioon on ebausaldusväärne partner* seega tuleks kõigi nende absurdsusi avalikult naeruvääristada ja neid lolle alandada. Pikemas perspektiivis kaevavad nad enda sie hetkel hauda.
Kommentaar
-
Lollid? Nu-nuh:Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Meie kui Euroopa teeme kõike seda mida oled siin välja toonud - lihsalt harjutuseks Euroopa Liit koosneb iseseisvatest riikidest kellel on kõigil demokraatial põhinev* riigikord. Seega tuleb arvestada, et iga õiguslik liigutuks võtab kordades rohkem aega kui ühe konkreetse riigi puhul. Euroopa tegeleb nii enda sõjalise võimekuse kui Ukraina aitamisega, erinevad riigid erinevas rütmis - see kas teatud osa meist võiks asja tunduvalt kiiremini liigutada on muidugi alati laual. Ja sellest ka lähtudes on see probleemne.
RIigid mis kümnekonna aasta eest kogu oma majanduse Venemaalt pärit energiale rajasid on omaette teema ja seisavad omaette probleemide ees osad neist on sellest aru saanud, osad veel mitte.
USA kui riik on meie liitlane - praegune USA administratsioon on ebausaldusväärne partner* seega tuleks kõigi nende absurdsusi avalikult naeruvääristada ja neid lolle alandada. Pikemas perspektiivis kaevavad nad enda sie hetkel hauda.
Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Hästi kokku võetud jah mingis "homses" uudises kuuleme VIHASEST JA VÕIMSAST saktsioonide paketist nr 687, mis Venemaa nüüd pikali paneb...Algselt postitas kaala Vaata postitustT.H.Ilves ajab üldiselt väga öiget asja ja söimab twitteris öigeid inimesi. Jürx märkas ilmselt tema üht Trumbitiimi ja Ameerikat kritiseerivat postitust paljude teiste seas ja kuna tema vasakpoolses maailmapildis ongi need peaaegu köige suuremad pahalased, voolib härra jürx nii endale sobiva maailmapildi ja jagas meile ka siia.
Et ma ei saa sellest "ma küll ise ennast ei aita, aga teised kindlasti peaks (ja üritagu nad siis seda veel mitte teha)" suhtumisest eriti aru. Ei oleks üldsegi raske möned suured asjad ise ära teha nagu külmutatud rahade kasutamine Ukraina abistamiseks, venemaaga piiri sulgemine ja venemaa nafta ostmise löpetamine. Aga ei, meil voorib mitu luxexpressi bussi orkistani vahet päevas ja Euroopa piirkond on maksnud venemaale 4 aastaga rohkem raha nafta ja gaasi eest kui Ukrainat abistanud ning me siin möliseme Ameerikaga, et miks te asju ära ei klaari? Kamoon. Küll nad ka teeksid, austaksid ja arvestaksid meiega rohkem, kui siin köik kohvitassi taga targutajatest umpalumpad ei oleks, kes päriselt oma nahka mängu ikkagi panna ei taha. Eks me siis viriseme USAkatega edasi ja ootame, kui Ukraina ramm on otsas ja kord on meie käes. Seni saame NATO Euroopas soojas elutoas kohvi edasi juua ilma et pomm vastu pead lendaks, vähemalt pool aastat kindlasti. Kui mitte 3.
...naeruväärne, masendav ja huumor idakaru jaoks.
Kommentaar
-
End peeglist imetlevatest ja reaalsust eiravatest inimestest.Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Kontekst? Kellest sa räägid - sest ilmselt mitte Toomas Henrik Ilvesest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
“Every two minutes, someone flees the army”
Since the start of Russia’s full-scale invasion, Ukrainian law enforcement has registered more than 310,000 criminal cases related to unauthorized absence from a military unit or place of service (AWOL) and desertion — most of them in the first 10 months of 2025.
Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Huvitav, kas see, et EU ei suuda venelaste külmutatud raha kasutusse võtta, on viinud Trumpi selleni, et... no, kui teie ei taha, siis ma võtan pool ise ära?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar