Algselt postitas rainis007

Vaata postitust

Soovitan väga seda raamatut.
.  Ma olen alati klemmidele öelnud, et pohhui milline keegi välja näeb, sa ei tea kunagi kes tal taga võib olla või kellega tegemist võib tulla, elust enesest võib julgelt öelda. Raamatust võib näiteks välja tuua oma sõnadega midagi sellist: Mingi Itaalia don tellis erilise maha nottimise, mis peaks olema jäädvustatud kaamerale. Richard Kuklinkski siis jäädvustaski,  ühes tema koobastest ,oma meistriteostest kus rotid olid tema partnerid, teipis ta mingi põrssa kinni ja lasi elusast peast rottidel nahka panna või siis põletas ntx signaalraketidega suguelundid tuhaks. Vittu, kui tahate tõsiselt head raamatut lugeda, siis oma huvide pärast mitte paluks igasuguste taustauuringute pärast Kuklinski nime mitte yuutuubi ja üldse netti sisse trükkida. Ma lugesin tuimalt mingi psühho ja tundmatu inimese biograafia läbi ning faking ei kahetse üldse. Tõsine soovitus, keda nikub selline staff.

, mille sain Eikalt ja mingi segaduse tõttu suutsin ka ise osta. Kuna seda raamatut ilmselt teavad kõik, siis pole midagi muud öelda, et kui kätte võtad, siis läheb ka väga kiiresti. Vahepeal saab naerda, vahepeal viskab tüübi lahmimine üle, aga lõpuks on ikka päris nummikas.
 Mis on ka tänaseks läbi loetud, mis tähendab, et ma olen ta täna liigutanud teise rühma, kus on raamatud, mida ma olen läbi lugenud ja seal on need raamatud, mis on läbi loetud. Üldiselt selline raamat, nagu mu eelmine lause, see ka on. Kohati on väga naljakaid kirjeldusi kuidas Madonna tahab rasedaks jääda või kuidas on jubevinge valgeid naisi põrutada, aga samas saab ühte ja sama juttu loetud nii korduvalt, et parem kirjutaja oleks selle saanud panna ka ühele A5 postkaardile ja saata emale.
, kus järjehoidja on kusagil veerandi peal. Ei saagi täpselt aru, et kas Jordan oli siis nii dick, nagu selles raamatus väidetakse või pigem on see väljamõeldis, nagu väitsid Jordani mõned meeskonnakaaslased. Kuna olen natuke spordiajakirjanduse ja üldise ajakirjandusega kokku puutunud, siis selline tekst kipub olema pigem tõsi.

Kommentaar