Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raamatud, lugemine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas keegi audio raamatute kuulamisega ka tegeleb?
    Ise võtsin esimese sellise just käsile ja peab ütlema, et päris mõnus on

Ahjaa, raamatuks on siis "Rich Dad, Poor Dad". Reaalselt on raamatu paksus 207 lk aga audio kujul loetakse seda ette 2h ja 45minutit.
    Joga Bonito!!!

Kommentaar

see on vist see raamat, mille läbilugenud tuttavatele amway tooteid pähe määrima hakkavad.

Kommentaar

Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitust
        see on vist see raamat, mille läbilugenud tuttavatele amway tooteid pähe määrima hakkavad.
        haha Olen mingi tunni seda kuulanud ja midagi sellist võib sealt välja lugeda jah.
        Tegelikult võtsin selle raamatu ette seepärast, et lihtsalt audiobooki võimalusega tutvuda ja see oli kiiruga vaadates üks ainukesi raamatuid millest midagi kuulnud olin. Ajas see ju isegi Liis Lassi suguse arvamusliidri pöördesse
        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Oskab keegi üelda kust saaks netist allalaadida Kivirähki "Rehepappi" pdf failina või ükskõik mis failina?

Tänud!
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

rehepapp oli soulseekis audioraamatuna täitsa saadaval. aarne üksküla sisseloetuna.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
              Oskab keegi üelda kust saaks netist allalaadida Kivirähki "Rehepappi" pdf failina või ükskõik mis failina?

Tänud!
              Ussisõnu ei taha kuulata?
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Kui nüüd aus olla, siis loeksin parema meelega kui kuulaksin.
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                  Kas keegi audio raamatute kuulamisega ka tegeleb?
                  Ise võtsin esimese sellise just käsile ja peab ütlema, et päris mõnus on

Ahjaa, raamatuks on siis "Rich Dad, Poor Dad". Reaalselt on raamatu paksus 207 lk aga audio kujul loetakse seda ette 2h ja 45minutit.
                  midagi tõest on seal ka, olen Kiyosakil paar raaamatut läbi lugenud ja paar huvitavat mõtet saanud. Tuleks lihtsalt lugeda erinevaid autoreid, mitte piirduda teatud teemal vaid ühega.

Kommentaar

9.juuniks pean lugema läbi:

kuritöö ja karistus
                    meister ja margarita
                    dorian gray portee
                    tšehhovi kajakas ja 5 tema novelli

mega pask ikka
                    forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust

kuritöö ja karistus
                      meister ja margarita
                      dorian gray portee

mega pask ikka
                      ära muretse küll sa saad n-ö pikendust.

ise lugesin märga märdi raamatu läbi. viimase kahe aastaga on üldse dekaadi norm vist läbi loetud - ussisõnad, dali autobiograafia, michelangelo agoonia ja ekstaas, pool tammiste raamatust.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

kuritöö ja karistus
                        meister ja margarita
                        dorian gray portee

mega pask ikka
                        mis pask? väga hea valik! ainus veidrus on see, et miskipärast on vene kirjanike vahele ära eksinud üks iirlane...

minu lemmik neist Meister ja Margariita! must read raamat

Kommentaar

kuritöö ja karistus
                          meister ja margarita
                          dorian gray portee

mega pask ikka
                          muidugi pask, miki hiir FTW!
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

sinu sarkasmist mul praegu ainult puudu jäigi, aitäh!

no tra, olete vaadanud nende raamatute paksust või, ca 1700 lehe külge on lugeda, nädalaajaga nüüd. päevas tubli 240 lehekülge ning sellel ajal veel koolipraktikat ja matemaatika suvetööd teostada.
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

no tra, olete vaadanud nende raamatute paksust või, ca 1700 lehe külge on lugeda, nädalaajaga nüüd. päevas tubli 240 lehekülge ning sellel ajal veel koolipraktikat ja matemaatika suvetööd teostada.
                              Las ma pakun: sulle öeldi eile, et sa pead need selleks kuupäevaks läbi lugema.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Meil lõppesid kooli ajal sellised olukorrad tavaliselt nii, et õpetaja ütles, et lugege vähemalt üks raamatki läbi ja saate oma kolme kätte. Hea kui klassijuhataja kirjandust andis. Nende suhtes, kes raamatud higistades läbi lugesid muidugi mõnusalt ebaaus aga that's life :P
                                Joga Bonito!!!

Kommentaar

Working...
                                X