Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
India on vist üldse suht rõve. Räpane, ülerahvastatud. Baaris on ainult mehed jne. Ise pole käinud, aga palju eeltööd on tehtud seoses oma tripi planeerimisega. Minu eelistused on hetkel Filipiinid ja Tai (suurim oht on lady-boyd ja päikesepõletus)
Minu eelistused on hetkel Filipiinid ... (suurim oht on ...)
Üks tuttav just raporteeris hommikul Filipiinide ühelt väikesaarelt, et neid tabas 7palline maavärin. Hukkus üks ehitaja, kes kukkus tellingutelt alla. Kõik ootavad nüüd saare keskel tsunami eest evakueerimist. Et noh, tegelt igal pool on halb, aint eestis on hea.
India on vist üldse suht rõve. Räpane, ülerahvastatud. Baaris on ainult mehed jne. Ise pole käinud, aga palju eeltööd on tehtud seoses oma tripi planeerimisega. Minu eelistused on hetkel Filipiinid ja Tai (suurim oht on lady-boyd ja päikesepõletus)
Kiirelt ja telefoniga otsides on tulemuseks, märtsis saab apeillis mitte. Seletuseks kas a) poole aasta ajalimiit või b) talvise/suvise graafiku vahetus.
Igasugused bookinghouseid ja asjad laksavad kohe paarisotise hinna ja nende järgi oma arvamuse lennureisist ka kujundanud olen. Ja jah, peale mõne erandi on õhutransport minu jaoks tundmata maa. Aga tänud informatsiooni eest ! Plaanis külastada siis lähitulevikus Serie A ja La Liga väljakuid.
njah. need skyscanneri sugused portaalid on selles mõttes sitad, et ei otsi odavlennufirmasid. Soovitavad seal mingeid 400 euriseid pileteid ja Lufthansaga lendamist. Sooviks leida ca poole odavamalt. Seetõttu küsisingi, et ehk on kellelgi mingeid isiklikke kogemusi. Kas oleks mõtet Budapesti lennata ja sealt rongiga või midagi sarnast? Aga eks ma pean ikka selle aja võtma jamingi põhjaliku uuringu tegema.
100 edasi tagasi või üks ots ? RyanAirid tõusevad Eesti pinnalt ka või peab lähiriiki organiseeruma selleks ?
Püha püss. Sa ikka ei tea üldse mitte midagi. Ryanairiga saab heal juhul Bergamosse 60 euriga. Sõidan ise oktoobri lõpus Londonisse edasitagasi 80 euriga. Aprillis käisin Bremenis edasi-tagasi 35 euriga.
Ehk vaata ryani kodukal ringi ja leiad väga imelikke asju. Samas pea meeles, et Bergamo on väga kaugel Milanost (umbes 80 kiltsa vist), et natuke pead juurde maksma. Pluss on ebamugav jne. Aga hind on soodus.
Ja Bergamost saab otse bussiga Milano kesklinna vajadusel. 2 aastat tagasi oli 15 eur edasi tagasi. Saksamaalt jah väga ei soovita maadmööda edasi liikuda. Ryaniga on muidugi see oht, et neil osad liinid pannakse sügisest "talvepuhkusele".
Itaalia rongipileteid võid vaadata http://www.italiarail.com/ ja bussivärksi http://www.ibus.it/english/index_en.htm
Bukarest oleks puusalt pakkudes ilmselt kas meeskonna charter või Air Baltik kõige parem variant.
Oleneb ka sellest, mis päevadel ja kaua tahad olla. Võib ka Riia varianti kaaluda. Tallinnast iga päev ei lenda. Mälu järgi pakkudes teisipäev, neljapäev ja laupäev.
Tere.
Teie, kui välismaale mänge vaatama lennanud inimesed, mis oleks parim ja odavaim variant Lõuna Euroopasse lendamiseks ? Itaalia sihtmärk hetkel , Bologna või Florence. Milline lennufirma, kus bookida, kui palju raha läheb, mis on odavaim, kuskohast väljalend jne ?
Orbitaal annab õiget nõu, aga sõida lihtsalt Bergamosse. Saksamaa kaudu minnes on maapealne transport nii sitaks kallis, et koos ajakuluga ei tasu ära.
Leave a comment: