Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Reisimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• orbitaaljaam
    replied
    mõtlesin, et sel suvel tõmbaks baaris käimist vähemaks ja müttaks parem looduses. kui keegi teab/viitsib soovitada mõnda looduskaunist-huvitavat kohta eestis , siis tuld. maakond pole oluline.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Olümpiastaadioni lähistel Barcelonas on ka basseinid, kust avaneb vinge vaatepilt linnale. Sealt mitte väga kaugel asuvad ka need purskkaevud, millest Lorenzo rääkis. Minge päeval/õhtul sinna ujuma ning pärast seda purskkaevushowd vaatama.
    Üleval mägedes on ka üks lõbustuspark, mis oli päris huvitav ja kust avanes väga hea vaatepilt.

pilt kah

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Barcelonas on ühel väljakul, vist oli Plaza de Espana, purskkaevushow. seda peab kindlasti nägema.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas plekkpurk Vaata postitust
    Kebab on hea..
    Kebab tüüpiline Hispaania toit ka ju.

Leave a comment:

• plekkpurk
    replied
    Algselt postitas erxu Vaata postitust
    Suvel kooliga Barcelonasse, 9nda klassi lõpureis kohati.. Oskate inimesed rääkida selle koha kohta siis? Minek on peale jaanipäeva, seega ilm ilus jaa )

Öelge kohtasid mida külastada, linnades näiteks jne - mingid ekskursioonid eriti ei tõmba mind
    Barcelona staadiolin võid ära käia. Olümpia staadionil ja selle läheduses jõlkuda. Rand on muidugi mõnus... ja vähemalt 30% seal olevatest tädidest on rinnahoidjad koju unustanud, või on Marokost pärit "servessa bier?" - i mehed need lihtsalt öösel ära varastanud. Õhtul rannas need samad õlu ja koka ärikad muutuvad "want some hash?"- ärikateks. ee.. ja seal jahisadamas on mingi suur kaubanduskeskus-saar kah. ehk siis ranna juures. muud ei oskagi soovitada. Kebab on hea..

Leave a comment:

• erxu
    replied
    Suvel kooliga Barcelonasse, 9nda klassi lõpureis kohati.. Oskate inimesed rääkida selle koha kohta siis? Minek on peale jaanipäeva, seega ilm ilus jaa )

Öelge kohtasid mida külastada, linnades näiteks jne - mingid ekskursioonid eriti ei tõmba mind

Leave a comment:

• alvarez
    replied
    peaks vist pikema reisi ette võtma küll...

Leave a comment:

• zaz
    replied
    eksisid ära?

Leave a comment:

• budu
    replied
    Tervitusi Saksamaalt!!!krt ei teagi kuidas konna kohale j+uan,tervis jummala pees.ok edu teile ja tagasi tulles muljetan.
    side l6pp

Leave a comment:

• Yorro
    replied
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    ega sa juhtumisi see maag Hannes pole? tema pidi jumal olema ja tema lähiringkond ka jumalad
    Üks mu naaber on Hannese jünger ja ma olen kogematta suutnud ta alkoholi kapi paari nädalaga tühjaks juua.

Peaks vist raha tagasi maksma ennem kui Hannes mind "remontima" tuleb. 8|

Leave a comment:

• budu
    replied
    ok mehed ma nüüd siis konnaõgijate poole teele

Leave a comment:

• Aramis
    replied
    See on see seal mägedes vä...

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    paljud teist Austraalias käinud on ka?
    ning mis muljed on jäänud sellest riigist

Leave a comment:

• Mikusiku
    replied
    No nii palju kui mina kahjuks paganlusega kokku olen puutunud, siis sellest olen aru saanud, et seal on igaüks iseenda jumal.

Leave a comment:

• budu
    replied
    Algselt postitas zaz Vaata postitust
    ega sa juhtumisi see maag Hannes pole? tema pidi jumal olema ja tema lähiringkond ka jumalad
    tema küll meie ametiühingusse ei kuulu ja tema ei ole jumal vaid soolapuhuja

Leave a comment:

Working...
X