Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
mõtlesin, et sel suvel tõmbaks baaris käimist vähemaks ja müttaks parem looduses. kui keegi teab/viitsib soovitada mõnda looduskaunist-huvitavat kohta eestis , siis tuld. maakond pole oluline. -
Olümpiastaadioni lähistel Barcelonas on ka basseinid, kust avaneb vinge vaatepilt linnale. Sealt mitte väga kaugel asuvad ka need purskkaevud, millest Lorenzo rääkis. Minge päeval/õhtul sinna ujuma ning pärast seda purskkaevushowd vaatama.
Üleval mägedes on ka üks lõbustuspark, mis oli päris huvitav ja kust avanes väga hea vaatepilt.
pilt kah

Leave a comment:
-
Barcelonas on ühel väljakul, vist oli Plaza de Espana, purskkaevushow. seda peab kindlasti nägema.Leave a comment:
-
-
Barcelona staadiolin võid ära käia. Olümpia staadionil ja selle läheduses jõlkuda. Rand on muidugi mõnus... ja vähemalt 30% seal olevatest tädidest on rinnahoidjad koju unustanud, või on Marokost pärit "servessa bier?" - i mehed need lihtsalt öösel ära varastanud. Õhtul rannas need samad õlu ja koka ärikad muutuvad "want some hash?"- ärikateks. ee.. ja seal jahisadamas on mingi suur kaubanduskeskus-saar kah. ehk siis ranna juures. muud ei oskagi soovitada. Kebab on hea..Leave a comment:
-
Suvel kooliga Barcelonasse, 9nda klassi lõpureis kohati.. Oskate inimesed rääkida selle koha kohta siis? Minek on peale jaanipäeva, seega ilm ilus jaa
)
Öelge kohtasid mida külastada, linnades näiteks jne - mingid ekskursioonid eriti ei tõmba mind
Leave a comment:
-
Tervitusi Saksamaalt!!!krt ei teagi kuidas konna kohale j+uan,tervis jummala pees.ok edu teile ja tagasi tulles muljetan.
side l6ppLeave a comment:
-
Üks mu naaber on Hannese jünger ja ma olen kogematta suutnud ta alkoholi kapi paari nädalaga tühjaks juua.
Peaks vist raha tagasi maksma ennem kui Hannes mind "remontima" tuleb. 8|Leave a comment:
-
paljud teist Austraalias käinud on ka?
ning mis muljed on jäänud sellest riigistLeave a comment:
-
No nii palju kui mina kahjuks paganlusega kokku olen puutunud, siis sellest olen aru saanud, et seal on igaüks iseenda jumal.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: