Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Ilmselt see pole, aga siit saate palju infot riikide kohta, ja inimesed panevad oma resiblogisi ka sinna üles.Algselt postitas Maarek Vaata postitustNatuke otsin, äkki leian üles ühe maruvinge blogi reisist, kus sihtkohtadeks olid Vietnam, Laos ja Kambodza.
Leave a comment:
-
Natuke otsin, äkki leian üles ühe maruvinge blogi reisist, kus sihtkohtadeks olid Vietnam, Laos ja Kambodza.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKas keegi Laoses, Vietnamis on käinud? Mida huvitavat seal teha/näha annab?
Leave a comment:
-
Messi sanoo:Algselt postitas krissu04 Vaata postitustmu sõber käis kambod˛as. seal pidi ilgelt palav ja räpane olema. inimesed on küll sõbralikud aga tingimused lausa kohutvad.
cambodzas olid naised ju 10-15 daala
ulme
ja seal maailma ilusaimad püssid
Nesta sanoo:
hahaa
Messi sanoo:
lowseason oli siis
Nesta sanoo:
mul üks sõber käis kambodzas uusaastal
Messi sanoo:
nii
Nesta sanoo:
ja siis pärast võttis kaks kuud puhkust ja läks sinna kaheks kuuks elama/puhkama
Leave a comment:
-
Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKas keegi Laoses, Vietnamis on käinud? Mida huvitavat seal teha/näha annab?
mu sõber käis kambod˛as. seal pidi ilgelt palav ja räpane olema. inimesed on küll sõbralikud aga tingimused lausa kohutvad.
Leave a comment:
-
Kas keegi Laoses, Vietnamis on käinud? Mida huvitavat seal teha/näha annab?
Leave a comment:
-
Kui keegi viinapudeliga(soovitavalt pipranaps) tuleb, siis v6ib kylla tulla Hiinasse mulle kyll
Leave a comment:
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpaljud teist Austraalias käinud on ka?
ning mis muljed on jäänud sellest riigist
Olen ka 10 kuud siin olnud juba ja tagasituleku plaane veel pole. Kui mõte tekib ja võimalus tulla on, siis ära hakka kõhklemagi. Saad sellise kogemuse mida sa Eestist ei leia.
Leave a comment:
-
mamma mia or smth like that...
Allakirjutanu saabus äsja just Milanost, kus kõige elegantsuse ja muu toreda lisaks sai eile U2 -nimelist orkestrit kaemas käidud. Ja kuigi La Scalasse sel korral ei jõunud, peab nii tagantjärele mõeldes tõdema, et 33 kraadi kuumuses täispakitud trammiga Keskraudteejaamast Duomo kaudu Stadio Meazzale sõitmine ja spiraali mööda betoonimürakasse üles ronimine on omaette ooper...
Leave a comment:
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustpaljud teist Austraalias käinud on ka?
ning mis muljed on jäänud sellest riigist
Ma hetkel 8ndat kuud siin.
Tõenäoliselt sama palju kindlasti veel. Maa on ikka väga suur, inimesed sõbralikud, kohti väga palju mida avastada. Soovitan soojalt seda maad avastama tulla.
Miinusena ainult see, et alko ja tubakas on võrreldas Eestiga ikka sigakallis.
Leave a comment:
-
15 kuud reisil
Tere.
Mõtlesin, et informeerin reisihuvilisi. Nimelt mina ja mu sõber reisime 15 kuu jooksul ümber maailma. Praegu on käsil 4. nädal. Meie kodukas on -
Kui kellelgi on reisialaseid küsimusi, siis võib vabalt minu poole pöörduda.
Alati oleks tore ka kuskil maailmanurgas teiste eestlastega kokku saada.
Daniel
Leave a comment:
-
Endla looduskaitseala Järvamaal.Aga siis võta ka õng kaasa kuna kala ikka tulebAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustmõtlesin, et sel suvel tõmbaks baaris käimist vähemaks ja müttaks parem looduses. kui keegi teab/viitsib soovitada mõnda looduskaunist-huvitavat kohta eestis , siis tuld. maakond pole oluline.
Leave a comment:
-
mine minu päriskodukanti ehk soontagana maalinnaAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustmõtlesin, et sel suvel tõmbaks baaris käimist vähemaks ja müttaks parem looduses. kui keegi teab/viitsib soovitada mõnda looduskaunist-huvitavat kohta eestis , siis tuld. maakond pole oluline.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: