Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
No päris nii see ei oleAlgselt postitas vandersell Vaata postitustKoeru JK vajab täiendusi ja sa lähed skautima?
Leave a comment:
-
No see reis on otseselt seotud Luton Towni jalgpalliklubiga.Algselt postitas szandor Vaata postitustTäpselt ei oska öelda, kuidas Tallinn-Luton suunal Ryanairiga piletihinnad on, aga ülemöödunud nädalal sain küll suht soodsalt Luton-Tallinn otsa tehtud (võin eksida, aga äkki 60 £) Piletid bookisin juuli alguses. Ei tea kas oled pidev külastaja tolles linnas, aga lihtsalt vahemärkusena tuleb mainida, et tegemist on äärmiselt jõleda paigaga mu meelest. Loomulikult maitse asi, eksole. Samas kui seda kasutada baaslaagrina, et Londonit külastada, siis ajab asja kenasti ärr.
Leave a comment:
-
Täpselt ei oska öelda, kuidas Tallinn-Luton suunal Ryanairiga piletihinnad on, aga ülemöödunud nädalal sain küll suht soodsalt Luton-Tallinn otsa tehtud (võin eksida, aga äkki 60 £) Piletid bookisin juuli alguses. Ei tea kas oled pidev külastaja tolles linnas, aga lihtsalt vahemärkusena tuleb mainida, et tegemist on äärmiselt jõleda paigaga mu meelest. Loomulikult maitse asi, eksole. Samas kui seda kasutada baaslaagrina, et Londonit külastada, siis ajab asja kenasti ärr.Algselt postitas budulojus Vaata postitustSooviks foorumlaste abi. 3 septembril vaja minna siis Lutoni ja 6ndal tagasi.Start oleks Tallinnast. Soovitusi ,kuidas saaks seal käidud kõige odavamal viisil. Majutust ei soovi. Kõik soovitused ja abi pakkumised teretulnud
Leave a comment:
-
Sooviks foorumlaste abi. 3 septembril vaja minna siis Lutoni ja 6ndal tagasi.Start oleks Tallinnast. Soovitusi ,kuidas saaks seal käidud kõige odavamal viisil. Majutust ei soovi. Kõik soovitused ja abi pakkumised teretulnud
Leave a comment:
-
Air Baltic pakub 750 EURiga. Hetkel sinna ei tikugi, vaatan jaanuarisse piletihindu
Leave a comment:
-
Viimasel ajal mitte.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKeegi viimaselajal Balil on käinud? Mis hinnaga pileteid olete leidnud? Hetkel parim leid mul KLM Helisnki - Bali, Denpasar 1300EUR
Mis sa praegusel ajal sinna tikud? Vihmaperiood ju käes.
Leave a comment:
-
Keegi viimaselajal Balil on käinud? Mis hinnaga pileteid olete leidnud? Hetkel parim leid mul KLM Helisnki - Bali, Denpasar 1300EUR
Leave a comment:
-
Palanga.
Eelmine suvi jäi vist vahele aga sellest 2 eelmist olen käinud. Alkohol on/oli tsipakene odavam kui Eestis. Ostsime on varud tavaliselt peatänava algusest vb 300m kaugusel asuvast Maximast. Öömaja oli ka seal samas lähedal. Maximast vastassuunas (peatänava otsast vaadates) ja maksis meile Eesti rahas 130krooni öö. Vägagi korralik kodumajutus oli. Peamised klubid ja baarid on ikka peatänaval ja sinna on kogunenud ka üldjuhul ämbritäis inimesi. Kui just offseasonil ei lähe. Palju mujalt suvitajaid ikka, nagu ühele kuurortlinnale kombeks ja me olime ikka 4 ööd kindlasti seal korraga.
Leave a comment:
-
Palangas on üks tore sild. Räägitakse, et maksimaalse elamuse saamiseks tasub reede õhtul ette võtta alasti tervisejooks silla lõppu ja tagasi. Aga silla alla telkima jääda ei soovitaks. Võib juhtuda, et hommikuse äratuse eest hoolitseb politsei ning kõik laokile jäänud asjad on ära varastatud, alustades telefonidest ja lõpetades ketsidest koos sokkidega.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustTere, teemaks Palanga. Kui keegi viimasel ajal käinud on, siis alkoholi hinnad? majutus? klubid/baarid? Ette tänades
Aga nii ainult räägitakse
Leave a comment:
-
Tere, teemaks Palanga. Kui keegi viimasel ajal käinud on, siis alkoholi hinnad? majutus? klubid/baarid? Ette tänades
Leave a comment:
-
Kaks aastat tagasi k2isin illegaalselt korra Vietnamis. Ostsin paki kohalikku sigarette, lehvitasin kohalikele, tegin m6ned pildid ja lippasin tagasi hiinamaale.Algselt postitas Svenniid Vaata postitustKas keegi Laoses, Vietnamis on käinud? Mida huvitavat seal teha/näha annab?
PS! v6imalik, et sinna kanti veebruaris legaalselt
Leave a comment:
-
on küll jah, aga sellest karavanseraist ma varem teadlik polnud, ja ka päris asjalik.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: