Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja zelee poolt
    Aasta tagasi lendas EA amsterdami varahommikul (6-7 aeg läks lennuk).
    Aa, ok, siis kuhi selle saaks umbes 150-ga edasi-tagasi, siis ma eelistaks isegi seda. Mugavuse pärast. Mina lendasin kunagi Amsterdami vist 2012 alguses ja siis maandusin küll hilja õhtul.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Aasta tagasi lendas EA amsterdami varahommikul (6-7 aeg läks lennuk).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ryanairiga on see kepp, et sealt saab tagasi varahommikul, mis tähendab juba õhtul lennujaama minekut. Ja Weeze terminal on konkurentsitult kõige sitem peldik, kus ma kunagi lennujaamadest viibinud olen. KONKURENTSITULT. Et kui oleks mõni mugavam variant, siis maksaks pigem 100 euri rohkem. Aga kui mu mälu mind ei peta, siis EA maandub Amsterdamis öösel ja ses suhtes vahet nagu polekski.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Hollandisse odavamalt kui selle Ryanairi otsaga minu teada ei saa jah.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Noh, Ryanairi "Düsseldorf" on tegelikult Weeze, mis asub Düsseldorfist 100 kilti Hollandi pool ehk sisuliselt kohe Hollandi piiri ääres ja minu mälu järgi läksid sealt bussid küll igasse suunda. Seega üsna pädev võimalus.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Ei ole selliseid liine absoluutselt jälginud ega oma ettekujutust...

Aga kui odavalt oleks võimalik jaanuari II pooles nädalavahetuseks Rotterdami liikuda (edasi-tagasi). Hääletamine, jala minek ja muu huumor pole valikus.

Oma äranägemise järgi leidsin, et Ryanairiga saaks Tallinnas Düsseldorfi 30€ ots (edasi-tagasi 60) , Riiast oleks edasi tagasi 40€ (ehk siis Tallinnast oleks mõtekam JA odavam, arvestades bussipileteid). Edasi ei kujuta täpselt ette, mingi guugeldades leitud sait ütleb, et 19€ eest saaks bussiga Düsseldorfist Rotterdami. Ehk siis oleks edasi tagasi kulud selles skeemis üsna täpselt 100€. Selle miinimumsummaga arvestamine on kindlasti roppu moodi idealistlik.

Teadjamad inimesed võiks rääkida, mis oleks realistlikum hind ja odavaim moodus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    http://www.sitt-expo.ru/ru-RU/home.aspx Sõidame kõik järgmine aasta sitale?

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kampsun poolt
    Veetsin suvel 3 ööd Budapestis. Odavat kohta kahjuks soovitada ei oska, sest ise ööbisin kallimas, aga linn on räigelt awesome! Üheks südamelinnaks minu jaoks.
    Endal sai just järgmise suve reis planeeritud: Põhja-Poola, Põhja-Saksamaa, Põhja-Prantsusmaa + Pariis, Luxemburg, Nürnberg, Praha, Viin. Tõotab äge tulema!

Veebruaris veel minek Milano ja Rooma. Ööelu kohta oskaks keegi midagi rääkida?
    Milanos sai tööülesannetega seoses ööbitud 2 aastat tagasi veebruaris, ilm oli jahe ja vihmane, aga no plussis muidugi. Hotell oli väga fancy ja samal ajal ööbis seal ka Nicholas Cage, reisi highlight ühesõnaga :P
    Kõik maksis kohutavalt palju, suvaline kohvi 15 euri jne, niiet lõppkokkuvõttes lõpuks sõime tänaval mingit kiirtoitu. Käisime ka ühes klubis, aga see tundus olevat ka selline et tuli mingi seltskond, bookis laua, kuskilt vajusid ligi 5-6 näitsikut, lauale asetati 3-4 pudelit Mumm šampust ja pidu võis alata. Ise jõime paar õllet ja enamvähem sellega sai eelarve otsa
    Üleüldiselt ütleks, et päris kallis linn, shopelda ma küll ei soovita, brändipoode on palju, peetakse seda ju moepealinnaks, aga odavat kraami vähemalt meie ei leidnud.

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kampsun poolt
    Veetsin suvel 3 ööd Budapestis. Odavat kohta kahjuks soovitada ei oska, sest ise ööbisin kallimas, aga linn on räigelt awesome! Üheks südamelinnaks minu jaoks.
    Endal sai just järgmise suve reis planeeritud: Põhja-Poola, Põhja-Saksamaa, Põhja-Prantsusmaa + Pariis, Luxemburg, Nürnberg, Praha, Viin. Tõotab äge tulema!

Põhja-Poola? Viitsid ehk seda lahti kirjutada?

Leave a comment:

• nikitheone
    replied
    budapestis käisin ka paar aastat tagasi, pean nõustuma, et ülichill linn. ööbisin siin -
    European Youth Centre Budapest
    Zivatar utca 1-3
    H - 1024 Budapest - Hongrie

milanos on sel ajal veits külm ööeluks ja suht kallis ka.

Leave a comment:

• kampsun
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cbulls13 poolt
    Veidi enam kui kuu aja pärast on minek Budapesti kaheks nädalaks. Kas on keegi käinud ja oskab taskukohast öömaja soovitada (hostel/inn vms)?

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Veidi enam kui kuu aja pärast on minek Budapesti kaheks nädalaks. Kas on keegi käinud ja oskab taskukohast öömaja soovitada (hostel/inn vms)?

Leave a comment:

• metssiga
    replied
    kui teid nii palju on, siis on keeruline ilmselt kohapealt leida ööbimist kõigile ühte kohta, muidu ntks autotäiega ise käies otsisime just kohapealt, saime normaalse 3 toalise korteri, magamiskohtadega neljale ja maksime kuskil 15 euri öö kohta nägu.

Leave a comment:

• Montag
    replied
    Algselt postitanud kasutaja K Punkt poolt
    või tasub alles kohapeal ööbimiskohta otsima hakata?
    kindlalt mitte

Leave a comment:

• K Punkt
    replied
    Plaanis augustis minna Leetu, Palangasse. Keegi oskab ehk mõnda soodsamat puhkemaja või hostelit soovitada? Puhkemaja, mis mahutaks umbes 15 inimest, oleks kõige parem, aga sobivad ka tavalised toad hostelites. Ja kas on üldse mõtet ette broneerida või tasub alles kohapeal ööbimiskohta otsima hakata?

Igatahes, kõik info Palanga kohta on teretulnud.

Leave a comment:

Töötlen...