Loomaaeda mine. Aga üldiselt suht raha raiskamine. Linn nagu Tallinna südalinn, ainult kõik autod uued.
minu mälu järgi Marna Bay katus tasuta polnud.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
-
Kallis linn, tavaline õllehind ~€12-13 vabalt linnas. Marina Bay Sandsi katuseterrass oli tasuta minuarust ja need aiad tasuvad ka käimist. Clarke Quays on miljon klubi-pubi-baari kui nightlife'i tahad ja parim ning odavaim söök chinatownis. Üldiselt 3-4 päeva linn, kõik on väga kunstlik ja korras.Leave a comment:
-
Singapuri minek, oskab keegi soovitada või jagada nippe omadest kogemustest?Leave a comment:
-
Rhodosel auto võtta siis mida külastada? Ilusad, rahulikud rannad, mingid orud jne
Me 8 km butterfly valleyst, 20 km Rhodose linnastLeave a comment:
-
-
-
Mõnele on puhkus ka see, et pääsada suhtlemisest ja olla nädal - paar iseenda ja oma mõtetega ja vaadata loksuvaid laineid ja katkiseid maju. Et noh. Igaühele oma ju.Leave a comment:
-
-
Kiigajaan, sina või?Ma pakun, et tunduvalt olulisem on inimestega suhelda - inimene on pidevas kohanemises, kivi oli-on-ja-jääb-ka-pildi-ja-mitte-pildi-pääl. Kive, taimi ja taevast on aega vanana vaadata.
Mõnel on suhtlemiseks tarvis Mõnu soovitatut, teine aga näiteks võtab ette kohalikega kohalike tantsude õppimise, tantsimise. Ja kui ta päris tuim pole, siis võib nonde samade inimestega juba mõni päev süüa. Juua. Pidutseda. Elada joptavjuu!
Tantsimise pakkusin sellepärast välja, et eestlasele on see heaks hüppelavaks edaspidiseks suhtluseks.Leave a comment:
-
Ma pakun, et tunduvalt olulisem on inimestega suhelda - inimene on pidevas kohanemises, kivi oli-on-ja-jääb-ka-pildi-ja-mitte-pildi-pääl. Kive, taimi ja taevast on aega vanana vaadata.
Mõnel on suhtlemiseks tarvis Mõnu soovitatut, teine aga näiteks võtab ette kohalikega kohalike tantsude õppimise, tantsimise. Ja kui ta päris tuim pole, siis võib nonde samade inimestega juba mõni päev süüa. Juua. Pidutseda. Elada joptavjuu!
Tantsimise pakkusin sellepärast välja, et eestlasele on see heaks hüppelavaks edaspidiseks suhtluseks.Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: