Kellelgi kogemusi selle lennujaamaga? On reaalne selle tunniga järgmisele lennule jõuda?
Pilt: http://i62.tinypic.com/x6db92.png
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
Ma käisin suvel Wizzairiga Riia-Pariis(Beauvais)-Riia 60 euroga ära. Tuleb mainida, et lennujaam-Pariis-lennujaam lisas hinnale veel 30€.Leave a comment:
-
Sain paar nädalat tagasi juuli nädalavahetuseks Air Lithuanicaga Pariisi piletid edasi-tagasi 136 euriga. EA üks ots on alates 86 euri. Ma ei usu elu sees, et sellise hinnaga reaalselt ka pileteid saaks. Lollidelt tulebki raha ära võtta.Leave a comment:
-
Ryanairi ka polnud. Ehk lennureiside kontseptsioon on veidike muutunud. Üle maailma on lennufirmad raskustes viimaste aasatte jooksul olnud. Nüüd on vähemalt kütus odavamaks läinud.Leave a comment:
-
-
-
eks näis võibolla Pant & co teevad EA'st ikkagi elulooma.Ei ole seal midagi paremat. Ainus mõeldav põhjendus on, et sa hoiad piletiga äkki EA-d elus, sest kui EA lõpetab tegevuse, siis on kohe ka Air Baltic kolm korda kallim ja muud lennufirmad samamoodi. Kunagi ajas Air Baltic enda heade pakkumistega mingi Leedu firma pankrotti ja siis lendas Vilniuse lennujaamast päevas umbes kaks lendu, kuna kõik tõmbusid sealt välja.
Aga, noh, kui võtta asja enda rahakoti pealt, siis ma tõesti ei saa aru, et mis peab ühel inimesel viga olema, et EA-ga lennata?
pmst viimati kui eestlane 2006(?) EA'd juhtis oli ta veel kasumlik.Leave a comment:
-
Ei ole seal midagi paremat. Ainus mõeldav põhjendus on, et sa hoiad piletiga äkki EA-d elus, sest kui EA lõpetab tegevuse, siis on kohe ka Air Baltic kolm korda kallim ja muud lennufirmad samamoodi. Kunagi ajas Air Baltic enda heade pakkumistega mingi Leedu firma pankrotti ja siis lendas Vilniuse lennujaamast päevas umbes kaks lendu, kuna kõik tõmbusid sealt välja.
Aga, noh, kui võtta asja enda rahakoti pealt, siis ma tõesti ei saa aru, et mis peab ühel inimesel viga olema, et EA-ga lennata?Leave a comment:
-
-
-
see on nagu tavaliselt - EA "soodukas" on kallim kui airbalticu regulaarne pilet või on midagi paremat?Leave a comment:
-
Nii. Kuna Foxygen tuli hüvastijätuturneele ja kõige lihtsam on saada seda vaatama Liverpooli (ma ei taha festivale), siis kuidas on kõige mõistlikum Liverpoolis öömaja hankida? Ehk kui palju selline euroopaliku tasemega hotellituba seal maksaks? Või kui palju maksab nö. brititasemel hostelituba? Kas booking.comi pakutav 40-50 öö on miinimumhind?Leave a comment:
-
Istanbuli vanim Hamam. No gay.
Ja muidugi praamiga sinna teisele poole, eemale turistikatest. Võta sinna hotell/ööbimine ka.
Ja noh armeemuuseum. Vahva koht.Leave a comment:
-
Mina ei ole Türgis käinud, kuid kui peaksin Istanbuli minema, siis browsiksin veidikene seda bütsantsi arhitektuuri mis seal veel säilinud on. Ehk kõik need kirikud/paleed mida türklased ei viitsinud mošeedeks ümber ehitada.
Eeldan, et see on ka lahe koht:
The Basilica CisternLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: