Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Auba
    replied
    Kellelgi kogemusi selle lennujaamaga? On reaalne selle tunniga järgmisele lennule jõuda?

Pilt: http://i62.tinypic.com/x6db92.png
    Lisatud failid

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Rein poolt
    Sain paar nädalat tagasi juuli nädalavahetuseks Air Lithuanicaga Pariisi piletid edasi-tagasi 136 euriga. EA üks ots on alates 86 euri. Ma ei usu elu sees, et sellise hinnaga reaalselt ka pileteid saaks. Lollidelt tulebki raha ära võtta.
    Ma käisin suvel Wizzairiga Riia-Pariis(Beauvais)-Riia 60 euroga ära. Tuleb mainida, et lennujaam-Pariis-lennujaam lisas hinnale veel 30€.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Sain paar nädalat tagasi juuli nädalavahetuseks Air Lithuanicaga Pariisi piletid edasi-tagasi 136 euriga. EA üks ots on alates 86 euri. Ma ei usu elu sees, et sellise hinnaga reaalselt ka pileteid saaks. Lollidelt tulebki raha ära võtta.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja chac poolt
    masu või masuta - inimeste elujärg on üldjuhul anno 2015 siiski parem kui 2006.
    Ryanairi ka polnud. Ehk lennureiside kontseptsioon on veidike muutunud. Üle maailma on lennufirmad raskustes viimaste aasatte jooksul olnud. Nüüd on vähemalt kütus odavamaks läinud.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Siis polnud ka masu.
    masu või masuta - inimeste elujärg on üldjuhul anno 2015 siiski parem kui 2006.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    eks näis võibolla Pant & co teevad EA'st ikkagi elulooma.
    pmst viimati kui eestlane 2006(?) EA'd juhtis oli ta veel kasumlik.
    Siis polnud ka masu.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Ei ole seal midagi paremat. Ainus mõeldav põhjendus on, et sa hoiad piletiga äkki EA-d elus, sest kui EA lõpetab tegevuse, siis on kohe ka Air Baltic kolm korda kallim ja muud lennufirmad samamoodi. Kunagi ajas Air Baltic enda heade pakkumistega mingi Leedu firma pankrotti ja siis lendas Vilniuse lennujaamast päevas umbes kaks lendu, kuna kõik tõmbusid sealt välja.
    Aga, noh, kui võtta asja enda rahakoti pealt, siis ma tõesti ei saa aru, et mis peab ühel inimesel viga olema, et EA-ga lennata?
    eks näis võibolla Pant & co teevad EA'st ikkagi elulooma.
    pmst viimati kui eestlane 2006(?) EA'd juhtis oli ta veel kasumlik.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    see on nagu tavaliselt - EA "soodukas" on kallim kui airbalticu regulaarne pilet või on midagi paremat?
    Ei ole seal midagi paremat. Ainus mõeldav põhjendus on, et sa hoiad piletiga äkki EA-d elus, sest kui EA lõpetab tegevuse, siis on kohe ka Air Baltic kolm korda kallim ja muud lennufirmad samamoodi. Kunagi ajas Air Baltic enda heade pakkumistega mingi Leedu firma pankrotti ja siis lendas Vilniuse lennujaamast päevas umbes kaks lendu, kuna kõik tõmbusid sealt välja.
    Aga, noh, kui võtta asja enda rahakoti pealt, siis ma tõesti ei saa aru, et mis peab ühel inimesel viga olema, et EA-ga lennata?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    see on nagu tavaliselt - EA "soodukas" on kallim kui airbalticu regulaarne pilet või on midagi paremat?
    Midagi sellist ei tundu küll olevat, mille peale kohe tormi jookseks ja piletid ära ostaks.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Tundub, et tavapärane pask. Aga ehk on siin keegi, kes soovib igal juhul EA-ga lennata.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Estonian Air pakub täna soodsaid lennupileteid!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Nii. Kuna Foxygen tuli hüvastijätuturneele ja kõige lihtsam on saada seda vaatama Liverpooli (ma ei taha festivale), siis kuidas on kõige mõistlikum Liverpoolis öömaja hankida? Ehk kui palju selline euroopaliku tasemega hotellituba seal maksaks? Või kui palju maksab nö. brititasemel hostelituba? Kas booking.comi pakutav 40-50 öö on miinimumhind?

Leave a comment:

• _AI_
    replied
    Au, ma lähen ise järgmise kuu algul nädalaks Istanbuli. Seal ka mingeid soovitavaid tegevusi oskate öelda? Teoorias on mul võimalik kolme päeva jooksul ära näha Fenerbahce, Besiktase ja Galatasaray kodumängud, aga need on vist liiga ebaterved...
    Istanbuli vanim Hamam. No gay.
    Ja muidugi praamiga sinna teisele poole, eemale turistikatest. Võta sinna hotell/ööbimine ka.
    Ja noh armeemuuseum. Vahva koht.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Au, ma lähen ise järgmise kuu algul nädalaks Istanbuli. Seal ka mingeid soovitavaid tegevusi oskate öelda? Teoorias on mul võimalik kolme päeva jooksul ära näha Fenerbahce, Besiktase ja Galatasaray kodumängud, aga need on vist liiga ebaterved...
    Mina ei ole Türgis käinud, kuid kui peaksin Istanbuli minema, siis browsiksin veidikene seda bütsantsi arhitektuuri mis seal veel säilinud on. Ehk kõik need kirikud/paleed mida türklased ei viitsinud mošeedeks ümber ehitada.

Eeldan, et see on ka lahe koht:

The Basilica Cistern

Leave a comment:

Töötlen...