1. Tallinki laeval pole töötavat netti.
2. Vantaa lennujaamas pole töötavat netti.
3. Heathrow lennujaamas pole töötavat netti.
4. Hong Kongi lennujaamas pole töötavat netti.
Tai piirivalvurid on muidugi naljakad. Keelt nad ei mõista ning pika meeldetuletamise peale saavad nad aru, et Eestist tulles pole viisat vaja.
Phuketi lennujaamast sai 200 bahti per face makstes ilusti Kata rannas asuvasse hotelli transfeeri. Liiklus on rõve ja rollerit mina küll võtta ei taha. Hotell on kena. Ostsin ka selfie-sticki 200 bahti eest. Alguses küsis küll 450 aga tingisin.
Küsimus õmblejate ja ülikondade kohta. Kas 180€ maksta pintsaku+pükste ning 2 paari särkide (+ lipsu) eest on liiga palju?
PS! Toit on super!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Mine lihtsalt kohale, olen nii mitu korda teinud. Max 10min ajakulu kui kell 8-9 vahel hommikul käisin.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKas sinna Merimetsa võib suvalt kohale minna või peaks enne ikka aja kinni panema vms?
Leave a comment:
-
Kuna vaktsiin on niiehknaa tasuline, siis mina käisin Qvalitases vms kohas Birma jaoks süste saamas. Sai sisuliselt tund pärast helistamist.
Leave a comment:
-
Aeg kinni panna, kui konsultatsiooni tahad. See maksab 15 euri nägu. Kui tead mis vaktsiini tahad, siis arvatavasti saab ka ilma aega panemata.Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustKas sinna Merimetsa võib suvalt kohale minna või peaks enne ikka aja kinni panema vms?
Leave a comment:
-
Kas sinna Merimetsa võib suvalt kohale minna või peaks enne ikka aja kinni panema vms?Algselt postitas Rein Vaata postitustKuna endal Kambodzasse veebruaris minek, siis käisime täna Merimetsa nakkuskliiniku vastuvõtul. Jagan seal saadud infot, kuna kant on sama, siis kehtib ka Tai kohta.
Leave a comment:
-
Ei saaks.Algselt postitas bubbles Vaata postitustIse oled ajakirjanik, uuri välja, äkki saab korraliku skandaali
Leave a comment:
-
http://tarbija24.postimees.ee/306421...inaalmenetlust tundus kohe kahtlane lehekülg kui see tehti..
Leave a comment:
-
Tàna saab osta turkish airlinesi lehelt helsinki-istanbul-helsink pileteid 99 euriga. Ise ostsin. Àkki tahab veel keegi kàia.
Leave a comment:
-
Mul ei olnud mingit probleemi ei chrome ega ie-gaAlgselt postitas Rein Vaata postitustChrome andis mulle sellise hoiatuse
Avatav veebisait sisaldab pahavara
Saidil www.evisa.gov.kh olevad ründajad võivad proovida installida teie arvutisse ohtlikke programme, mis varastavad teie teavet või kustutavad selle (nt fotod, paroolid, sõnumid ja krediitkaardiandmed).
Kolm päeva pärast täitmist ja maksmist olid viisad olemas
Leave a comment:
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustKäisid hiljuti?
Noup, otsisin ühte teist praami teises maailmajaos aga kuna küsimus oli silma jäänud siis vaatasin ka selle järgi:
Leave a comment:
-
Käisid hiljuti?Algselt postitas marcello Vaata postitustKreeklastel on rasked ajad, euroopa ei toeta neid piisavalt. Edasi-tagasi on pilet 101 euri per kärss
Leave a comment:
-
Kreeklastel on rasked ajad, euroopa ei toeta neid piisavalt. Edasi-tagasi on pilet 101 euri per kärss
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: