1. Tallinki laeval pole töötavat netti.
2. Vantaa lennujaamas pole töötavat netti.
3. Heathrow lennujaamas pole töötavat netti.
4. Hong Kongi lennujaamas pole töötavat netti.
Tai piirivalvurid on muidugi naljakad. Keelt nad ei mõista ning pika meeldetuletamise peale saavad nad aru, et Eestist tulles pole viisat vaja.
Phuketi lennujaamast sai 200 bahti per face makstes ilusti Kata rannas asuvasse hotelli transfeeri. Liiklus on rõve ja rollerit mina küll võtta ei taha. Hotell on kena. Ostsin ka selfie-sticki 200 bahti eest. Alguses küsis küll 450 aga tingisin.
Küsimus õmblejate ja ülikondade kohta. Kas 180€ maksta pintsaku+pükste ning 2 paari särkide (+ lipsu) eest on liiga palju?
PS! Toit on super!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Reisimine
Collapse
X
-
-
Kuna vaktsiin on niiehknaa tasuline, siis mina käisin Qvalitases vms kohas Birma jaoks süste saamas. Sai sisuliselt tund pärast helistamist.Leave a comment:
-
-
Leave a comment:
-
-
http://tarbija24.postimees.ee/306421...inaalmenetlust tundus kohe kahtlane lehekülg kui see tehti..Leave a comment:
-
Tàna saab osta turkish airlinesi lehelt helsinki-istanbul-helsink pileteid 99 euriga. Ise ostsin. Àkki tahab veel keegi kàia.Leave a comment:
-
Mul ei olnud mingit probleemi ei chrome ega ie-gaChrome andis mulle sellise hoiatuse
Avatav veebisait sisaldab pahavara
Saidil www.evisa.gov.kh olevad ründajad võivad proovida installida teie arvutisse ohtlikke programme, mis varastavad teie teavet või kustutavad selle (nt fotod, paroolid, sõnumid ja krediitkaardiandmed).
Kolm päeva pärast täitmist ja maksmist olid viisad olemasLeave a comment:
-
-
Kreeklastel on rasked ajad, euroopa ei toeta neid piisavalt. Edasi-tagasi on pilet 101 euri per kärssLeave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: