Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Ma pigem kardaks muid asju. Mehed kallistavad ja katsuvad siin üksteist rohkem, kui Eesti homoparaadidel
-
Hoidku selle eest, kui Türgis staadionil veel õlut ka müüma hakataks. Keegi ellu ka jääks?
Leave a comment:
-
Alkoholi pole üldse, jah. Väravad olid ülioossomid ja kahjuks ei suutnud misiganesmeeskond Galatasarayle kolmandat lüüa. Kohalikud olid juba 2-3 peal nii närvis, et siis oleks ilmselt mingi buss põlema pandud.Algselt postitas bubbles Vaata postitustAlkoholi ei müüda üldse staadionil? Vähemalt nägid korralikult väravaid. Türgi mängudega ongi vist üldse nii, et kas lõppevad 0:0 või lüüakse üle kolme värava.
Leave a comment:
-
Alkoholi ei müüda üldse staadionil? Vähemalt nägid korralikult väravaid. Türgi mängudega ongi vist üldse nii, et kas lõppevad 0:0 või lüüakse üle kolme värava.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPeatükk 1 läbitud. Galatasaray mängu kõige vingem osa oli staadionipersonal, kellest mitte keegi mõistagi Englishit ega Deutschi ega Russiani ei oska. Üritasin neile selgeks teha, et mul oleks vaja minna korrus allapoole, kuna seal on suur silt "Press entrance", aga turvasellid tegid mööhmööh ja nöönööö. Igatahes läks sellele mingi 50 minti, et organiseerida endale mingi õudse salakäigu kaudu sissepääs ja muu jama.
Õlut ei müüdud, mäng oli lahe. Fännid olid lärmakad, linnasaamine võttis kaks tundi. Jeah.
Leave a comment:
-
Peatükk 1 läbitud. Galatasaray mängu kõige vingem osa oli staadionipersonal, kellest mitte keegi mõistagi Englishit ega Deutschi ega Russiani ei oska. Üritasin neile selgeks teha, et mul oleks vaja minna korrus allapoole, kuna seal on suur silt "Press entrance", aga turvasellid tegid mööhmööh ja nöönööö. Igatahes läks sellele mingi 50 minti, et organiseerida endale mingi õudse salakäigu kaudu sissepääs ja muu jama.
Õlut ei müüdud, mäng oli lahe. Fännid olid lärmakad, linnasaamine võttis kaks tundi. Jeah.
Leave a comment:
-
Ei. Fenerbahce mäng on karikamäng, mis peaks teisipäeval toimuma. Piletite kohta ei tea, kuna on kavas kirjutada Türgi jalgpallist ja asjadest, siis sain tasuta pääsmed.Algselt postitas bubbles Vaata postitustSul on vist Fenerbache vastane segi läinud? http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...st?id=71172917 korralik mürgel käis?
Leave a comment:
-
Sul on vist Fenerbache vastane segi läinud? http://sport.delfi.ee/news/jalgpall/...st?id=71172917 korralik mürgel käis?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJärgmise kolme päeva kava:
Galatasaray - Karabukspor
Besiktas - Istanbul Basaksehir
Fenerbache - Mersin Idmanyurdu
Leave a comment:
-
Järgmise kolme päeva kava:
Galatasaray - Karabukspor
Besiktas - Istanbul Basaksehir
Fenerbache - Mersin Idmanyurdu
Leave a comment:
-
Retsepti muidugi selle matka jalgsi ettevõtmise eest. Ise soovitaks ka eelkõneleja pakutud varianti. Bussid lähevad küll kohe terminali kõrvalt, aga graafik on sama hõre kui minu pealagi ning laeva saabumisajal lähevad need vähesedki rõvedalt täis
Leave a comment:
-
Ise läksin metrooga Gärdeti peatusest T-Centralenisse, sadamast sildid juhatavad (T-Bana). Mingi 10 minutit jalutuskäiku max ja graafik on tihe.
Pileti saab kas metroojaamast automaadist või Tallinki laevalt infoletist.
Leave a comment:
-
Õuu, kes on Stockholmis käinud. Lähen Tallinki laevaga tüüpilisele kruiisile. Viimati sai aastaid tagasi käidud ja siis rammisin jalgsi sadamast kesklinna, aga kuna olen nüüd paksem ja vanem, siis liiguks ühistranspordiga sinna. Saan aru, et kesklinnaga ühendab sadamat liinid 1 ja 76. Kuna ma saan aru, et nad liiguvad eri teid pidi (ja vist eri tsoonides), siis kas ma saan piletiautomaadi juures mingist infotahvlist sellest sotti või pole neil liinidel vahet?
Leave a comment:
-
http://m.delfi.ee/article.php?id=71075373 ega eriti tark mõte pole raha kohvrisse jätta, nagu näha.
Leave a comment:
-
pigem on küsimus riskis kas lennuk jõuab õigeaegselt kohale. iseenesest kui sul lennud ühel piletil, siis peaks piletimüüja-lennufirma selle eest ka vastutama et lennule jõuad, lennata saad.
Leave a comment:
-
Korduvaid kogemusi. Muidugi on reaalne.Algselt postitas Auba Vaata postitustKellelgi kogemusi selle lennujaamaga? On reaalne selle tunniga järgmisele lennule jõuda?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: