Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Mõnuagent 007
    replied
    Au, ma lähen ise järgmise kuu algul nädalaks Istanbuli. Seal ka mingeid soovitavaid tegevusi oskate öelda? Teoorias on mul võimalik kolme päeva jooksul ära näha Fenerbahce, Besiktase ja Galatasaray kodumängud, aga need on vist liiga ebaterved...

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    1. Mida soovitaksite kindlasti külastada?
    Velký strahovský stadion

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Karlstejni loss/kindlus ka kindlasti.
    Hea valik - Praha jäi mulle ainult positiivselt meelde ning tripp oli üks elu mõnusamaid (kindlasti oli asi ka seltskonnas).

edit: siiani elu parimat Mojitot jõin Prahas Vltava jõe ääres olevas baaris/restoranis (aga neid seal jõhkralt )

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Küsimus laiale auditooriumile.

Juuli keskpaigas minek Prahasse 6ks päevaks.

1. Mida soovitaksite kindlasti külastada? Millega on negatiivseid kogemusi olnud?
    2. Plaan on kusagil Prahast väljas ka ära käia. On kellelgi mingeid soovitus/ positiivseid kogemusi?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma olen kahe tabeli halbadest käinud ainult Weezes, Lutonis ja Marrakechis. Marrakechi kohta küll mitte midagi halba ei mäleta. Luton on selline tüüpiline teivasjaam, aga samas natuke sõbralikum ja rahulikum Stanstedist (sisuliselt ka sama kaugel). Weezest olen juba pikalt räntind.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
    Mille järgi Hong Kong nii kõrgele paigutub? Lihtsalt üks suur lennujaam, mida minu arvates pole üsna ammu renoveeritud. Ostelda saab seal iseenesest küll, aga lennujaam ise on esteetiliselt ja mugavuselt üsna keskpärane. Ja noh, halvimate hulka võiks panna ka Beauvais' lennujaama.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitanud kasutaja bubbles poolt
    http://m.reisijuht.delfi.ee/article.php?id=70967365 keegi kunagi mainis, et Düsseldorfi lennujaam on paras peldik? Siin räägivad muud. Ma pole muidugi Düsseldorfi lennujaama veel sattunud, ei oska seisukohta võtta.
    Veebipõhine reisiagentuur eDreams pani kokku edetabelid maailma parimatest ja halvimatest lennujaamadest, kasutades järjestamisel reisijate antud punkte.

Siin valiti Weeze halvimaks.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Algselt postitanud kasutaja fitti poolt
    Kaks eri asja, Düsseldorf vs Düsseldorf Weeze, kuhu lendab Ryanair.
    Ahsoo..

Leave a comment:

• fitti
    replied
    Algselt postitanud kasutaja bubbles poolt
    http://m.reisijuht.delfi.ee/article.php?id=70967365 keegi kunagi mainis, et Düsseldorfi lennujaam on paras peldik? Siin räägivad muud. Ma pole muidugi Düsseldorfi lennujaama veel sattunud, ei oska seisukohta võtta.
    Kaks eri asja, Düsseldorf vs Düsseldorf Weeze, kuhu lendab Ryanair.

Leave a comment:

• bubbles
    replied

Leave a comment:

• xrip55
    replied
    Ise kasutan skypicker.com . Hinnad tunduvad normaalsed ja probleeme pole esinenud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Auba poolt
    Kuidas reisijad sellist planeerimislehte nagu lennupiletid.ee kommenteerivad? Plaan on minna siis Madridi, käia Real Madridi mängul ning järgmine päev tagasi tulla. Edasi- ja tagasireisi kellaajad ja hinnad on kõik olemas, kuid ehk on selleks mõni veel parem sait.
    azair.eu

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Auba poolt
    Kuidas reisijad sellist planeerimislehte nagu lennupiletid.ee kommenteerivad? Plaan on minna siis Madridi, käia Real Madridi mängul ning järgmine päev tagasi tulla. Edasi- ja tagasireisi kellaajad ja hinnad on kõik olemas, kuid ehk on selleks mõni veel parem sait.
    Mina olen reisimiseks kasutanud sky24.ee või odavlennufirmade kodukaid (wizzair, airbeldic, ryanair).

Leave a comment:

• Auba
    replied

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Laupäeval veel peeti kodumäng. Ma nagu küll pole lugenud, et pillid kotti paneks. Samas pole väga Kreeka jalgpalliga kursis ka.

Leave a comment:

Töötlen...