Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Reisimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• ericbana
    replied
    Kellegi mingeid häid nippe, kuidas oktoobri keskel võimalikult odavalt Bukaresti lennata? Kust kaudu kõige odavam minna? Sooviks koondist viimases mängus (15.okt) toetama sõita.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ryan. Seljakotiga odavaim variant. Saksamaale saab edasi tagasi 50 euriga. Milano oli. sügisel (oktoobris) 100 eur.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Tere.
    Teie, kui välismaale mänge vaatama lennanud inimesed, mis oleks parim ja odavaim variant Lõuna Euroopasse lendamiseks ? Itaalia sihtmärk hetkel , Bologna või Florence. Milline lennufirma, kus bookida, kui palju raha läheb, mis on odavaim, kuskohast väljalend jne ?

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Ise soovitaksin Filipiinidele minna, super odav kohapeal, ning helesinine vesi koos randadega. Tegevusi ka j2tkub, sukeldumine jne
    Kui reisisihtm2rk veel lahtine, ja hind yks olulisi faktoreid siis hoia silm peal siin http://trip.ee/lendude_sooduspakkumised

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Kas keegi on Kariibidel käinud? Milliseid saari soovitate? Kuidas tunduks Hollandi Antillid reisisihtmärgina jaanuari teises pooles? Kuhu soovitaksite jaanuari teises pooles reisida, kui eesmärk on helesinine vesi (ookean/meri), valge rannaliiv ning ülimalt mõnus ilm? Mis hinnaga lennupileteid võib pidada hea hinnaga lennupiletiteks?

Mida nendest hindadest arvate: http://www.wris.ee/uudised/soodsalt-...a-ameerikasse/

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Scooter poolt
    Õumaigaad!
    Õumaigaad jah, aga usu mind - jutt ei käi visuaalsest poolest

Leave a comment:

• Scooter
    replied
    Algselt postitanud kasutaja szandor poolt
    ... lehe üldmulje on igati sümpaatne.
    Õumaigaad!

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt
    Keegi foorumlastest või sõpradest on kasutanud portaali ninukot.is
    tegemist siis leheküljega, kus abistatakse sind töökoha saamisega Islandil.
    kui usaldusväärne see lehekülg võib olla?
    Kasutanud ei ole, aga olles natuke lehel ringi vaadanud ja seda "mõõtnud" tundub igati legit. (mu töö osa on kodukaid hinnata ja vaadata kui "tugevad" need on). Google hindab oma 10 palli pagerank skaalal seda tugeva 5-ga (mis on väga hea) ja ka teised indikaatorid on head. Pluss lehe üldmulje on igati sümpaatne. Mina usaldaks.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Keegi foorumlastest või sõpradest on kasutanud portaali ninukot.is
    tegemist siis leheküljega, kus abistatakse sind töökoha saamisega Islandil.
    kui usaldusväärne see lehekülg võib olla?

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    kes on Tai Kuningriigis käinud?
    küsimus viisa kohta
    riiki sisenemisel ma saan teha viisa (Visa on Arrival)
    kas eestlastele ongi see vaid 15 päeva, või saaksin ma kuidagi saada näiteks 30 või 60 päeva viisa?

e: vastus - kui sisened 15 päevase viisaga, siis ei saa pikendada seda 30 või 60 päevaseks. Kõik pikemaajalised viisad peab taotlema väljaspool Tai territooriumi.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    http://www.drungli.com/ Suurepärane lehekülg neile, kes ei soovi asju pikaalt ette planeerida. Sisesta alguskoht ja vaata kuhu (lennuki)tiivad viivad. On võimalus suht hästi ka kombineerida. Osad hinnad jätavad ikka karbi korralikult lahti. (a´la Stockholmist-Varssavisse 0,24€ jne)

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitanud kasutaja daywalker poolt
    Kellegil Riia kohta on midagi huvitavat välja tuua, kuhu kindlasti minna vms? Ise olen nüüd sinna üheks päevaks minemas.
    Okupatsioonimuuseum jättis päris sügava mulje ja vanalinnas asuva katedraali (nime ei mäleta ja guugeldada ei viitsi) tornist avaneb fantastiline vaade kogu linnale. Liftiga viiakse üles (liftis räägib vanatädi üles sõites puise aktsendiga kiriku ajaloost, humoorikas on see, et täpselt sama jutt tuleb sõna sõnalt ka alla sõites - kohapeal on naljakam kui siin seletades) ja ei maksnud see pilet ka teab mis palju. Mulle Riia meeldib.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Lido

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Kellegil Riia kohta on midagi huvitavat välja tuua, kuhu kindlasti minna vms? Ise olen nüüd sinna üheks päevaks minemas.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Algselt postitanud kasutaja budulojus poolt
    Reis siis lükkus novembrisse. Ehk siis saab juba varakult norm hinnaga lennupiletid
    Ryanair hetkel bronnides näiteks 14.11 sinna ja 16.11 tagasi on kokku EUR 47.98. Täpselt sama diili võid leida ka kuus teisel pooles.
    Iseasi, kas see sulle sobiv hind on.

Leave a comment:

Töötlen...