Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Unenäod
Collapse
X
-
Aga sa ei saa tema arvamust välistada. Kui täna öösel Ken Müür, siis anna teada. Võib-olla on Silver selgeltnägija.Algselt postitas 17 Vaata postitustHaha Silver mine pikalt
Leave a comment:
-
Seitseteist nägi Maarjan Randa unes. Ulme, järgmine Ken Müür!Algselt postitas 17 Vaata postitustära ole nii igav..
Leave a comment:
-
Ma ei usu et seal mingi varjatud või kodeeritud sõnumit on. Saad sõjaväekutse ja su naine/GF vihastab ja lööb sulle küüned perse.
Leave a comment:
-
Kõne sõjaväest ja punaseks värvitud (mitte minu) küüned.
Mida võiks tähendada?
Leave a comment:
-
eile nägin unes et eesti kaotab Bosniale 7-0,õnneks oli vist tegemist halva unega
Leave a comment:
-
Ma nägin ka eile öösel esimest korda unes jalgpalli! Ilmselt oli see järellainetus jaaniöisele vaidlusele, kus ma üritasin iirlasele selgeks teha, et O'Shea ei ole shite. (Mis ei õnnestunud.) Igaljuhul unes lõi johnnyboy värava, mis oli parem kui Giggsi oma Villa Parkil ja ma sain keksida 'told ya! told ya!' Sealjuures arvestades rakurssi, pidin ma ise väravas olema.
Leave a comment:
-
normaalne, üleeile öösel müüs Gerald Eaker mulle Canoni A4 koopiapaberit...mis värk on?
Leave a comment:
-
Nägin unes, et Eesti mängis Venemaaga vutti. Staadion nägi välja nagu San Siro. Minu piletid olid, aga hoopis väljaku kohal, kus pealtvaatajaid sõidutas mingi platvorm ameerika mägede kombel. Ja siis hakkasime me muidugi pähe saama. Üle curva lükati igasugu nõukogude ja venemaa suuri lippe, kuid suureks üllatuseks näitasid kaasmaalased Soome lippe, kui platvorm staadioniringi tegi. Küsisin kõva häälega, et kellelgi polegi Eesti lippu ning sellepeale kuskilt tagant roomas üks normaalne inimene ka välja. Teist poolaega ei tahtnud platvormilt vaadata ja vaatasin Eesti fännide tsoonist, kus isegi kaks meest ei suutnud ühes taktis käsi plaksutada. Sektor oli ka meeldivalt tühi juba.
Leave a comment:
-
Ma lõin mõni päev tagasi unenäos kedagi. Ja lõin oma käe päris tugevalt vastu seina. Ei mäleta aga, keda ma lõin ja miks ma lõin.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: