Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unenäod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    niikaua kogud kuni keegi su naisele kotid taha panneb. Loodetavasti ainult unes...

Leave a comment:

• KeRRRt
    replied
    mu parim uni läbiaegade

nägin siis unes, et mängisin pokerit ja cashi tagusin. 39o tuli kätte ja läksin all in minig 2000 eurot.

kõik callisid ja ma võtsin 9 kõrgega ära ja bankroll näitas 16000 eurot

otsustasin võtta 15k eesti rahas välja ja ostsin oma kallimale sõrmuse.

ärgates logisin kirielt unibeti sisse ja pettusin.
    aga seda sõrmuse raha kogun sellest ajast peale

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitas billy t Vaata postitust
    mhmh. tuleb tuttav ette. ma nägin ka taolisi unenägusid nii ca 13-aastaselt. ärgates oli eriline tunne. mõnus, onju?
    aww, nii armas, et sa nägid 13 aastaselt teiste tüdrukutega vallatlemist unes

mina näiteks olin 13 aastaselt täitsa maalaps ning unes võisin parimal juhul näha vampiiritapja buffyt või mõnd nooremapoolset pedagoogi... ärgates polnud erilist tunnet. täitsa tavaline tunne oli. või pigem s*tt tunne oli, sest oleks kindlasti edasi tahtnud magada.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    mhmh. tuleb tuttav ette. ma nägin ka taolisi unenägusid nii ca 13-aastaselt. ärgates oli eriline tunne. mõnus, onju?
    Ma näen päris tihti, et mängin jalkat. Tavaliselt on see jama, et ei jõua joosta või olen lihtsalt üliaeglane. Täna selgus põhjus, muud midagi.

Leave a comment:

• billy t
    replied
    Algselt postitas jyriöö Vaata postitust
    Kena naisolevas üritas ka sind peale võtta? Sikutas ja hoidis ümbert kinni vist isegi? Aga jah, eks 13-selt on just paras aeg mitmetes asjades selgusele jõuda...
    jaa, jyrka, ma olin seksuaalselt üliarenenud laps. millal siis sina selgusele mõtled jõuda? kaua sa neid arsenali-poisse veel unes näed? vanust juba nagu on ..

Leave a comment:

• jyriöö
    replied
    Kena naisolevas üritas ka sind peale võtta? Sikutas ja hoidis ümbert kinni vist isegi? Aga jah, eks 13-selt on just paras aeg mitmetes asjades selgusele jõuda...

Leave a comment:

• billy t
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Mängisime jalkat endiste trennikaaslastega. Mul oli pall ja üks väga kena naisolevus üritas mind peale võtta. Tõmbas seljatagant nii särgist kui pükstest.Vist isegi hoidis ümber kinni. Ma üritasin ikka edasi minna, aga tema konstantselt küljes. Ütlesin et kui ta lahti ei lase siis hakkan näppima.Ta ei lasknud lahti...

Leave a comment:

• Eleri
    replied
    teist ööd järjest näen mingit inimesepiinajast kahtlast eite unes. täna öösel ta näiteks põletas mu kätt välgumihkliga ja pani mulle lõuga eile öösel tegi ta ka midagi, seda kahjuks enam ei mäleta. a suht diip eit on ikka ootan juba huviga, mis ta täna öösel korda saadab

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Mängisime jalkat endiste trennikaaslastega. Mul oli pall ja üks väga kena naisolevus üritas mind peale võtta. Tõmbas seljatagant nii särgist kui pükstest.Vist isegi hoidis ümber kinni. Ma üritasin ikka edasi minna, aga tema konstantselt küljes. Ütlesin et kui ta lahti ei lase siis hakkan näppima.Ta ei lasknud lahti...

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    nägin, et olin Andrus Värnik ja võitsin rattamaratoni.

Leave a comment:

• piimamees
    replied
    Algselt postitas Evu Vaata postitust
    okei, ootame selle suve foorumi kokkutuleku ära siis joome koos ja ma näen oma silmaga seda pulli.
    millal see kokkutulek on? Kui enne 30dat juunit on, siis tuleks isegi...

Leave a comment:

• Even
    replied
    okei, ootame selle suve foorumi kokkutuleku ära siis joome koos ja ma näen oma silmaga seda pulli.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    räigelt, evu magas jälle maha

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Täna öösel nägin unes, kuidas Kristen Viikmäe lööb Eesti Koondise eest värava, vist oli Slovakkia vastu. Viikmäe nägi välja nagu surfar - pikemad blondid juuksed ja pruun jume peal. Imelik, sest ma pole ammu end täis joonud.
    sa olid purjus vää?

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Täna öösel nägin unes, kuidas Kristen Viikmäe lööb Eesti Koondise eest värava, vist oli Slovakkia vastu. Viikmäe nägi välja nagu surfar - pikemad blondid juuksed ja pruun jume peal. Imelik, sest ma pole ammu end täis joonud.

Leave a comment:

Working...
X