Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Unenäod
Collapse
X
-
mu parim uni läbiaegade
nägin siis unes, et mängisin pokerit ja cashi tagusin. 39o tuli kätte ja läksin all in minig 2000 eurot.
kõik callisid ja ma võtsin 9 kõrgega ära ja bankroll näitas 16000 eurot
otsustasin võtta 15k eesti rahas välja ja ostsin oma kallimale sõrmuse.
ärgates logisin kirielt unibeti sisse ja pettusin.
aga seda sõrmuse raha kogun sellest ajast peale
Leave a comment:
-
aww, nii armas, et sa nägid 13 aastaselt teiste tüdrukutega vallatlemist unesAlgselt postitas billy t Vaata postitustmhmh. tuleb tuttav ette. ma nägin ka taolisi unenägusid nii ca 13-aastaselt. ärgates oli eriline tunne. mõnus, onju?
mina näiteks olin 13 aastaselt täitsa maalaps ning unes võisin parimal juhul näha vampiiritapja buffyt või mõnd nooremapoolset pedagoogi... ärgates polnud erilist tunnet. täitsa tavaline tunne oli. või pigem s*tt tunne oli, sest oleks kindlasti edasi tahtnud magada.
Leave a comment:
-
Ma näen päris tihti, et mängin jalkat. Tavaliselt on see jama, et ei jõua joosta või olen lihtsalt üliaeglane. Täna selgus põhjus, muud midagi.Algselt postitas billy t Vaata postitustmhmh. tuleb tuttav ette. ma nägin ka taolisi unenägusid nii ca 13-aastaselt. ärgates oli eriline tunne. mõnus, onju?
Leave a comment:
-
jaa, jyrka, ma olin seksuaalselt üliarenenud laps. millal siis sina selgusele mõtled jõuda? kaua sa neid arsenali-poisse veel unes näed? vanust juba nagu on ..Algselt postitas jyriöö Vaata postitustKena naisolevas üritas ka sind peale võtta? Sikutas ja hoidis ümbert kinni vist isegi? Aga jah, eks 13-selt on just paras aeg mitmetes asjades selgusele jõuda...
Leave a comment:
-
Kena naisolevas üritas ka sind peale võtta? Sikutas ja hoidis ümbert kinni vist isegi? Aga jah, eks 13-selt on just paras aeg mitmetes asjades selgusele jõuda...Algselt postitas billy t Vaata postitustmhmh. tuleb tuttav ette. ma nägin ka taolisi unenägusid nii ca 13-aastaselt. ärgates oli eriline tunne. mõnus, onju?
Leave a comment:
-
mhmh. tuleb tuttav ette. ma nägin ka taolisi unenägusid nii ca 13-aastaselt. ärgates oli eriline tunne. mõnus, onju?Algselt postitas cannuman Vaata postitustMängisime jalkat endiste trennikaaslastega. Mul oli pall ja üks väga kena naisolevus üritas mind peale võtta. Tõmbas seljatagant nii särgist kui pükstest.Vist isegi hoidis ümber kinni. Ma üritasin ikka edasi minna, aga tema konstantselt küljes. Ütlesin et kui ta lahti ei lase siis hakkan näppima.Ta ei lasknud lahti...
Leave a comment:
-
teist ööd järjest näen mingit inimesepiinajast kahtlast eite unes. täna öösel ta näiteks põletas mu kätt välgumihkliga ja pani mulle lõuga
eile öösel tegi ta ka midagi, seda kahjuks enam ei mäleta. a suht diip eit on ikka
ootan juba huviga, mis ta täna öösel korda saadab
Leave a comment:
-
Mängisime jalkat endiste trennikaaslastega. Mul oli pall ja üks väga kena naisolevus üritas mind peale võtta. Tõmbas seljatagant nii särgist kui pükstest.Vist isegi hoidis ümber kinni. Ma üritasin ikka edasi minna, aga tema konstantselt küljes. Ütlesin et kui ta lahti ei lase siis hakkan näppima.Ta ei lasknud lahti...
Leave a comment:
-
millal see kokkutulek on? Kui enne 30dat juunit on, siis tuleks isegi...Algselt postitas Evu Vaata postitustokei, ootame selle suve foorumi kokkutuleku ära siis joome koos ja ma näen oma silmaga seda pulli.
Leave a comment:
-
okei, ootame selle suve foorumi kokkutuleku ära siis joome koos ja ma näen oma silmaga seda pulli.
Leave a comment:
-
sa olid purjus vää?Algselt postitas JanK Vaata postitustTäna öösel nägin unes, kuidas Kristen Viikmäe lööb Eesti Koondise eest värava, vist oli Slovakkia vastu. Viikmäe nägi välja nagu surfar - pikemad blondid juuksed ja pruun jume peal. Imelik, sest ma pole ammu end täis joonud.
Leave a comment:
-
Täna öösel nägin unes, kuidas Kristen Viikmäe lööb Eesti Koondise eest värava, vist oli Slovakkia vastu. Viikmäe nägi välja nagu surfar - pikemad blondid juuksed ja pruun jume peal. Imelik, sest ma pole ammu end täis joonud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: