Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Unenäod

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• KÄRTINHO
    replied
    Mina nägin aastalõputurniiri unes, aga see toimus suures hallis, kus oli ikka mitme kordne tribüün ja väljak oli ikka meeldivalt suurem. Võimas tunne oli, kuid millegi pärast ma jooksin seal ringi sattudes mitu korda ise väljakule mängijatele jalgu ja oma fännigruppi ei leidnud kusagilt ning vahepeal jäin tribüünidele magama

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Lisaks Defoele, oskab Avril ka eesti keelt.

Leave a comment:

• eston maravilha
    replied
    ma jõin koos paul mcgrath'ga.

Leave a comment:

• smörgåsbord
    replied
    .. umbes tund tagasi seisis Jermain Defoe mu koduõuel, vestles vaheldumisi eesti, soome ja inglise keeles ühe mööbliosakonna tüübiga ning mainis, et eesti keel on väga sarnane natsi-saksa keelega.

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Ma nägin unes, et ma jooksin millegipärast kellegi eest ära ja veel mäletan, et tahtsin juuksurisse minna.

Leave a comment:

• Cule
    replied
    Ma sõin omal sõrmi ükskord unenäos.Ülesse ärkasin olid sõrmed "surnud".

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Mida sa näed. Kui kenasi naisi, siis mina küll ei kurdaks.
    Ma ei mäleta eriti mida ma näen, aga naised on unes sees küll olnud, paraku aga ainult episoodiliselt selles mõttes, et sellist und pole olnud, kus nagu mingi naistekari mul ümber aeleks. Samas ühes unenäos oli küll üks väga ilus naine. Aga üldiselt on see imelik, sest ma polnud unenägusid juba väga pikka aega näinud.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Täiesti perses! Neljas öö juba järjest. Mis värk on?
    Mida sa näed. Kui kenasi naisi, siis mina küll ei kurdaks.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Täiesti perses! Neljas öö juba järjest. Mis värk on?

Leave a comment:

• Shermann
    replied
    Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
    Ma ei näe viimasel ajal üldse enam unenägusid, parem ongi vist.
    ma näen ka väga harva, aga kui näen, siis on mingid õudukad

Leave a comment:

• Ch1ller666
    replied
    Ma ei näe viimasel ajal üldse enam unenägusid, parem ongi vist.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Üks öö oli tore. Mingi Palestiina soost naine oli keele pidi mingi traataia küljes kinni ja Iisraeli sõdur peksis talle haamriga vastu pead. Suurest pääsemise tahtest sikutas naine end nii kõvasti, et keel tuli ära ja hops hommik oli käes.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Minuga on ka midagi lahti. Ma olen juba viimasel kolmel ööl unenägusid näinud. Milles asi?

Leave a comment:

• billy t
    replied
    ma nägin fittit unes. me ei valinud mulle pesu. aga kompromiteeriva sisuga unenägu oli sellegipoolest ja seepärast ma lähemalt ei räägiks, vähemalt mitte enne, kui fitti on kirjalikult taasesitatavas vormis nõusoleku andnud

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Ma nägin unes et endine Triin Tulev ( ei tea mis perenimi tal nüüd on, aga see sama keda ahv kusagilt persest oli hammustanud vist), tuli koos minuga poodi ja valisime talle pesu. Helesinised, pitsilised

Leave a comment:

Working...
X