Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Unenäod
Collapse
X
-
sest kui korralikult oled pildi kotti joonud, siis unenägusid ei näe.
Leave a comment:
-
Ma olen kuulnud sellist asja ka, et mehed näevad palju vähem unenägusi, kui naised, miks?Algselt postitas jyriöö Vaata postitustInimene pidi igal ööl unenägusid nägema. Valdavalt enamikku lihtsalt ei mäleta ärgates. Kusjuures reeglina on iga unenägu ajaliselt üsna lühike
Leave a comment:
-
Inimene pidi igal ööl unenägusid nägema. Valdavalt enamikku lihtsalt ei mäleta ärgates. Kusjuures reeglina on iga unenägu ajaliselt üsna lühike
Leave a comment:
-
Kui inimene norskab, siis ta ei näe ka unenägusid...Algselt postitas alvarez Vaata postitustMa pole vist viimased pool aastat enam unen2gusi n2inud. V2ga kurb iseenesest. Kas p6hjuseks v6ib olla paheline eluviis?
Leave a comment:
-
Etkar ei luba Katrinil magada inimestega kes KE poolt igal valimisel juba hääletavad.
See privileeg jääb neile keda vaja KE usku pöörata.
Leave a comment:
-
Krt, Lepik on ju mingi tavaline VÄRAVAVAHT! FCS'is on ainult üks tõeline JALGPALLUR, kel nimeks Indrek ja see olen mina! Sa võisid vabalt ka eksida...Algselt postitas dannar Vaata postitustNägin unes, kuda lugesin ühte veebiportaali ja seal nö. kollaste uudiste seas oli lugu: "FC Soccerneti jalgpallur Indrek Lepik: seksime Katrin Siskaga 12 korda päevas".
Ma mõtlesin, et no on kuradi nugis ikka.
Btw: Mul ei ole Siskaga ühel päeval sünnipäev, mul on Steffi Grafiga.
Leave a comment:
-
Täna öösel unenägusid ei näinud, aga hommikuks olin alaselja ära tõmmanud kuidagi :|
Leave a comment:
-
Ma pole vist viimased pool aastat enam unen2gusi n2inud. V2ga kurb iseenesest. Kas p6hjuseks v6ib olla paheline eluviis?
Leave a comment:
-
Katrin Siskaga on mul samal päeval sünnipäev. Truu stoori.
Teemasse: Täna öösel nägin unes kuidas kuidagi ei saanud magada. Iga 5 minuti tagant oli vaja patja vahetada või uus külg keerata. Jube tõetruu unenägu tundus.
Leave a comment:
-
Nägin unes, kuda lugesin ühte veebiportaali ja seal nö. kollaste uudiste seas oli lugu: "FC Soccerneti jalgpallur Indrek Lepik: seksime Katrin Siskaga 12 korda päevas".
Ma mõtlesin, et no on kuradi nugis ikka.
Leave a comment:
-
Kusagil oli mingi pidu või asi ja siis eesruumis laeti jooki sisse. Mingi vend arvas et oleks äge visata õllepurk teise seltskonna juurde, et see seal rahvast veidi pritsiks. Kuidagi viletsasti purskas. Siis sealt seltskonnast viskas keegi vastu ja see pudel juba korraliklt vastis seal.
Siis tuli kusagil rahva seast kommentaar: "Loodan et teil on hapukurk valmis hommikus kui teil nii palju õlut on, et raiskamiseks ka jätkub". Ja siis mingi vend kallas ühe õlle endale lihtsalt kraevahele. Nii ta oli.
Leave a comment:
-
nägin öösel kuidas mu klassivend ära suri. krt selline vägistamine ja tapmine käis et hollallaa.
Leave a comment:
-
Nägin täna unes Lazio - Roma mängu.
Roma juhtis 0-1 ja siis sai üks vend punase kaardi. Väravavahil ja kaitsjal oli kollane all ja pisut hiljem said nad korraga teise hoiatuse ja punase kaardi. Olime 3 mehega vähemuses. Lazio viigistas.
Mängu vaatasin poole silmaga arvutist. Ja kui jälle pilgu ekraanile viskasin oli seis juba 4-2 Lazio kasuks. Varsti oli 4-3...Ja siis sain aru, et vaatasin valesti ja 4-2 ja 4-3 oli tegelikult teise poolaja mänguminutid. Mäng lõppes 1-1.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: