Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• $$$
    replied
    Aa, üks vend sai vigastada uutest noortest eelmine NV kui jalkat mängisime. ja 2 vend lõid pead kokku, aga see lamp mõlemal korras.
    Ülemad keelasid jalgpalli ära. Ütlevad, et mängige korvpalli ja võrkpalli. Kui ma linnalubasid ei saaks, siis ma ei tea mida ma oma eluga peale hakkaksin.
    Tra, istud vanglas ja parim asi keelatakse ka ära :/

#motivatsiooniüleujutus

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Määrustikus on kirjas, et telefoni võib vabal ajal kasutada.
    Mnjaa, ajad on ikka hullusti muutunud...

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas markofkin Vaata postitust
    ..ja ongi nii, et noorsõduritel on ligipääs internetile, nutitelefonidele...? Päriselt?
    lol friik

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Määrustikus on kirjas, et telefoni võib vabal ajal kasutada.

Leave a comment:

• magnisco
    replied
    Algselt postitas Cule Vaata postitust
    Sellega seoses tuleb meelde kuidas Vahipatis Pääsukese ajal Pioneerid meid "aitasid" ja koppaga kaevikud tegid...mis paari tunniga ääreni vett täis valgusid. Kinni pidid need hiiglaslikud kaevikud ajama teadagi kes...

Anyway kui minilabidas lemmik tööriist, siis jalavägi väga hea koht.
    Sellepärast ma eeldasingi, et suurtükis võib hea elu olla, kuna jalaväe tulejuhtide seas selline jutt levis, et suurtüki tulejuhil on mugavaim elu. Pirridel 1 jagu vahepeal tilbendas meiega Tormil, tüüpidel polnud killuvestegi, seega ega seal ka vist kehva pole. Jalaväelasel ikka tegib tunne vahest, et tahaks parem tagalas CSi mängida ja et mujal on ikka palju lebom ja parem.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    ..ja ongi nii, et noorsõduritel on ligipääs internetile, nutitelefonidele...? Päriselt?

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Algselt postitas rauulo Vaata postitust
    Ma ei tea, miks, aga see kõlab nagu mõni väljamõeldis.

Vaata ka Draakonidivisjon, Vetevanarügement.
    Suurtükiväe pataljoni tulepatarei. 2. Ryhm.

Leave a comment:

• Herr
    replied
    Algselt postitas Solfice Vaata postitust
    Õhutõrjesse ei saanudki. Kalevi JVPs hoopis.
    aga arstlikus komisjonis öeldi algselt ,et õhutõrjesse ?

kuram.. mul järgmise aasta oktoobris minek ja ei sooviks üllatusi

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Õhutõrjesse ei saanudki. Kalevi JVPs hoopis.

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas rallikas Vaata postitust
    Tervitused Tulepatareist.
    Ma ei tea, miks, aga see kõlab nagu mõni väljamõeldis.

Vaata ka Draakonidivisjon, Vetevanarügement.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Tervitused Tulepatareist.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Kui ise lillegi ei liiguta, siis ilmselt saad lähiajal arstliku kutse ning siis ehk uuel aastal minek, oleneb kuidas nende kohtadega on. Kui vabatahtlikuna suur soov minna, siis ehk isegi saaksid oktoobris, kuid kaheldav.
    Kõige reaalsem ikka vast,et kui sept kuus saavad andmed,et sa pole pikendanud mingil põhjusel, siis saadavad arstliku.. kunagi talvel käid arstlikus ning kui kõik korran, siis Juuli/Oktoober 2014 minek. Vähemalt tundus loogiline nii, aga pead ei anna.

Leave a comment:

• ivar5lepik
    replied
    Lõpetasin gümnaasiumi. Kui ma nüüd ülikooli sisse ei saa, kas sõjaväehärrad hakkavad kirjadega pommitama ja oktoobrist minek või kui vabatahtlikuna ei lähe, võivad nad oma suva järgi saata või mitte saata?

Leave a comment:

• Cule
    replied
    Algselt postitas mongol Vaata postitust
    Ses mõttes, et üks keskmine pioneer "kaevas kaevikut" ajateenistuse jooksul ühe korra -SBK ajal püstilaskepesa. Täpselt sama tegid ka muud väeosad, see on SBK väljaõppes kohustuslik osa. Edasine kaeviku kaevamine nägi välja nii, et mingi krõll sõitis ekskavaatoriga kuskile põllu peale ja tõmbas vao sisse. Või siis tehti seda lõhkeainega. See müüt, et pioneeris kaevatakse jalaväele labidaga kaevikuid, on 100% kellegi luule.
    Sama ka selle seosega, et pioneeris on ehitusalane haridus kasuks. Kui tahad pioneeri saada, siis see on valiku langetamisel hea argument, mida kõrgematele peadele ette sööta. Reaalselt kahe palgi kokkulöömiseks või mootorsaega saagimiseks minu teada spetsiaalharidust vaja pole.
    Panen lõhkamistest ja muust pioneeride tegevusest hiljemalt reedeks väikese video kokku, sügisesele võtule väike propaganda.
    Sellega seoses tuleb meelde kuidas Vahipatis Pääsukese ajal Pioneerid meid "aitasid" ja koppaga kaevikud tegid...mis paari tunniga ääreni vett täis valgusid. Kinni pidid need hiiglaslikud kaevikud ajama teadagi kes...

Anyway kui minilabidas lemmik tööriist, siis jalavägi väga hea koht.

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Jõudu ja jaksu siis tänastele minejatele, kelle seas ka mina olen. Õhutõrje siis sihtpunkt ja äkki saab mõne foorumlasega ka tuttavaks seal.

Leave a comment:

Working...
X