Aa, üks vend sai vigastada uutest noortest eelmine NV kui jalkat mängisime. ja 2 vend lõid pead kokku, aga see lamp mõlemal korras.
Ülemad keelasid jalgpalli ära. Ütlevad, et mängige korvpalli ja võrkpalli. Kui ma linnalubasid ei saaks, siis ma ei tea mida ma oma eluga peale hakkaksin.
Tra, istud vanglas ja parim asi keelatakse ka ära :/
#motivatsiooniüleujutus
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Mnjaa, ajad on ikka hullusti muutunud...Algselt postitas rallikas Vaata postitustMäärustikus on kirjas, et telefoni võib vabal ajal kasutada.
Leave a comment:
-
lol friikAlgselt postitas markofkin Vaata postitust..ja ongi nii, et noorsõduritel on ligipääs internetile, nutitelefonidele...? Päriselt?
Leave a comment:
-
Sellepärast ma eeldasingi, et suurtükis võib hea elu olla, kuna jalaväe tulejuhtide seas selline jutt levis, et suurtüki tulejuhil on mugavaim elu. Pirridel 1 jagu vahepeal tilbendas meiega Tormil, tüüpidel polnud killuvestegi, seega ega seal ka vist kehva pole. Jalaväelasel ikka tegib tunne vahest, et tahaks parem tagalas CSi mängida ja et mujal on ikka palju lebom ja parem.Algselt postitas Cule Vaata postitustSellega seoses tuleb meelde kuidas Vahipatis Pääsukese ajal Pioneerid meid "aitasid" ja koppaga kaevikud tegid...mis paari tunniga ääreni vett täis valgusid. Kinni pidid need hiiglaslikud kaevikud ajama teadagi kes...
Anyway kui minilabidas lemmik tööriist, siis jalavägi väga hea koht.
Leave a comment:
-
..ja ongi nii, et noorsõduritel on ligipääs internetile, nutitelefonidele...? Päriselt?
Leave a comment:
-
Suurtükiväe pataljoni tulepatarei. 2. Ryhm.Algselt postitas rauulo Vaata postitustMa ei tea, miks, aga see kõlab nagu mõni väljamõeldis.
Vaata ka Draakonidivisjon, Vetevanarügement.
Leave a comment:
-
aga arstlikus komisjonis öeldi algselt ,et õhutõrjesse ?Algselt postitas Solfice Vaata postitustÕhutõrjesse ei saanudki. Kalevi JVPs hoopis.
kuram.. mul järgmise aasta oktoobris minek ja ei sooviks üllatusi
Leave a comment:
-
Ma ei tea, miks, aga see kõlab nagu mõni väljamõeldis.Algselt postitas rallikas Vaata postitustTervitused Tulepatareist.
Vaata ka Draakonidivisjon, Vetevanarügement.
Leave a comment:
-
Kui ise lillegi ei liiguta, siis ilmselt saad lähiajal arstliku kutse ning siis ehk uuel aastal minek, oleneb kuidas nende kohtadega on. Kui vabatahtlikuna suur soov minna, siis ehk isegi saaksid oktoobris, kuid kaheldav.
Kõige reaalsem ikka vast,et kui sept kuus saavad andmed,et sa pole pikendanud mingil põhjusel, siis saadavad arstliku.. kunagi talvel käid arstlikus ning kui kõik korran, siis Juuli/Oktoober 2014 minek. Vähemalt tundus loogiline nii, aga pead ei anna.
Leave a comment:
-
Lõpetasin gümnaasiumi. Kui ma nüüd ülikooli sisse ei saa, kas sõjaväehärrad hakkavad kirjadega pommitama ja oktoobrist minek või kui vabatahtlikuna ei lähe, võivad nad oma suva järgi saata või mitte saata?
Leave a comment:
-
Sellega seoses tuleb meelde kuidas Vahipatis Pääsukese ajal Pioneerid meid "aitasid" ja koppaga kaevikud tegid...mis paari tunniga ääreni vett täis valgusid. Kinni pidid need hiiglaslikud kaevikud ajama teadagi kes...Algselt postitas mongol Vaata postitustSes mõttes, et üks keskmine pioneer "kaevas kaevikut" ajateenistuse jooksul ühe korra -SBK ajal püstilaskepesa. Täpselt sama tegid ka muud väeosad, see on SBK väljaõppes kohustuslik osa. Edasine kaeviku kaevamine nägi välja nii, et mingi krõll sõitis ekskavaatoriga kuskile põllu peale ja tõmbas vao sisse. Või siis tehti seda lõhkeainega. See müüt, et pioneeris kaevatakse jalaväele labidaga kaevikuid, on 100% kellegi luule.
Sama ka selle seosega, et pioneeris on ehitusalane haridus kasuks. Kui tahad pioneeri saada, siis see on valiku langetamisel hea argument, mida kõrgematele peadele ette sööta. Reaalselt kahe palgi kokkulöömiseks või mootorsaega saagimiseks minu teada spetsiaalharidust vaja pole.
Panen lõhkamistest ja muust pioneeride tegevusest hiljemalt reedeks väikese video kokku, sügisesele võtule väike propaganda.
Anyway kui minilabidas lemmik tööriist, siis jalavägi väga hea koht.
Leave a comment:
-
Jõudu ja jaksu siis tänastele minejatele, kelle seas ka mina olen. Õhutõrje siis sihtpunkt ja äkki saab mõne foorumlasega ka tuttavaks seal.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: