Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Ajateenistus!

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Shaq
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Even poolt
    uuesti pead käima ainult selle arsti juures kes sul häda välja kirjutas. ülejäänud on ükskõik.
    Tartus pidi küll kõik uuesti käima.Sisearst, Kirurg ja psühhiaater.
    Neid kuse ja vereproove ning silmateste ilmselt ei pea..kui aga aastane vahe, siis mine tea.

Leave a comment:

• cbulls13
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Even poolt
    .... kas saab ilma hakkama?
    EI, boonusena saad tädide käest noomida ja ähvardavad, et kui järgmisel korral ka pole, saad kopsaka trahvi.

Leave a comment:

• Even
    replied
    uuesti pead käima ainult selle arsti juures kes sul häda välja kirjutas. ülejäänud on ükskõik.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Mulle anti raisk aasta pikendust ja kuna mul midagi hullu viga pole, et igaveseks ära saada, ainult sitt füüsiline vorm, väike kehakaal ja selg nõrk jne, et siis huvitav, et kui ma nt juurde ei võtagi, et siis peangi iga aasta uuesti seal komisjonis 8 tundi passimas käima? Arstimutile ajasin küll, et miks peaks aastaga asi muutuma, et antku siis juba 3-4 aastat pikendust, aga seal aetii mingit demagoogiat vastu, et jajah ei muutu jah, aga tulema pead ikka iga aasta. Huvitav, et kas ma pean siis kõik protseduurid uuesti läbima, kuseproov jne, kuigi 99 protsenti asjadest sai positiivselt läbiud ja ainult ühe arsti taha jäi.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    sa ütlesid mulle et sa oled ajateenistuse läbinud

Leave a comment:

• Even
    replied
    kui suur osatähtsus on komisjonis see perearsti tõend? ma lähen nüüd juba kolmandat korda ja unustasin selle tõendi ära. samas ma pole perearsti juures käinud kuna ta on ebapädev. kas saab ilma hakkama?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
    Selline küsimus, et kui kommisariaati tuleb minna sellises seisus, et alles ootad oma aega eriarsti juurde, kelle diagnoosist sõltub, kas oled üldse kaitseväe jaoks kõlbulik. Mis edasi tehakse ? Antakse mingisugune pikendus ja kutsutakse tagasi ? Või ei võeta seda arvesse ?
    Mind võeti nii vastu. Esitasin vaide ning nüüd nad ootavad, millal ma eriarsti diagnoosi neile edastan.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Saad pool aastat pikendust ja sõimu, et õigel ajal arstile ei läinud.

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Selline küsimus, et kui kommisariaati tuleb minna sellises seisus, et alles ootad oma aega eriarsti juurde, kelle diagnoosist sõltub, kas oled üldse kaitseväe jaoks kõlbulik. Mis edasi tehakse ? Antakse mingisugune pikendus ja kutsutakse tagasi ? Või ei võeta seda arvesse ?

Leave a comment:

• ShatAp
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Shaq poolt
    Veidi vara pole pakkimiseks?
    Vabandust, et hetkel huvi pakub. Las ta jääb siis.

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ShatAp poolt
    30. juuni siis endalgi ajateenistus ees. Ehk on kellegil veel jagada kogemusi Kuperjanovist? Olen ise seal paar korda käinud ka ja koht on küll korralik, aga omapoolseid soovitusi, mis Kuppi saab algul kaasa võtta?
    Veidi vara pole pakkimiseks?

Leave a comment:

• ShatAp
    replied
    30. juuni siis endalgi ajateenistus ees. Ehk on kellegil veel jagada kogemusi Kuperjanovist? Olen ise seal paar korda käinud ka ja koht on küll korralik, aga omapoolseid soovitusi, mis Kuppi saab algul kaasa võtta?

Leave a comment:

• 17
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ShatAp poolt
    See käib selle kohta ? http://ajateenistus.blogspot.com/
    Ise üks päev lugesin just.
    ohoo, aitäh!

Leave a comment:

• ShatAp
    replied
    Algselt postitanud kasutaja 17 poolt
    natukene sai teemat lapatud, aga mitte ülearu põhjalikult - kellelgi logistikapataljoni kohta ka mingeid lõbusaid lugusid või lihtsalt kasulikku infot jagada on?
    See käib selle kohta ? http://ajateenistus.blogspot.com/
    Ise üks päev lugesin just.

Leave a comment:

• 17
    replied
    natukene sai teemat lapatud, aga mitte ülearu põhjalikult - kellelgi logistikapataljoni kohta ka mingeid lõbusaid lugusid või lihtsalt kasulikku infot jagada on?

Leave a comment:

Töötlen...