Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Ajateenistus!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas petteri Vaata postitust
    Oskab keegi öelda, kas (vähemalt) jalgpalli MMi finaali on väes võimalik SBK ajal vaadata? Endal 2014. aasta suvel Kuperjaanovisse minek. Nüüd aga alles meenus, et MM on juba järgmisel suvel ja põhimõtteliselt peale alagrupimänge ja paari kaheksandikfinaalimängu olekski minek. On kellelgi kogemusi? Need, kes 2010. aastal nt käisid võiksid teada.
    Oleneb täiesti väeosa Korrapidajast! Mõni võib ühe poolaja lubada ära vaadata, mõni on täiesti spordi vastu

Kommentaar

Kogemus Pioneeripataljonist 2009/10

*Kõikvõimalik oma muusika läbi teenistuse oli keelatud ametlikult, pärast NAK'i võis toas raadio olla. Erinevad klapid muidugi hiljem kappidesse tekkisid, aga minnes unusta ära, Pioneeris korjatakse raud-polt ära alguses.
      *Füüsika-keemia on ajateenijatele päris kauged mõisted, igasugu reaktsioone ja muud ei õpetata - enamik peasid poleks võimelised seda vastu võtma. Aga lõhkeainega saab ohtralt mängida, ma ei jõua RÕKi ära oodata, et midagi puruks jälle lasta.
      *Toit oli hea. Sööklas olid õed tihedad tööl, kelle suunas SBK lõpus kõik noorhärrad maiaid pilke viskasid.
      *Kaader sõltub aastast, mõni m**n ikka leidub (vbl Pajo).
      *Passimist võrreldes õhutõrjujate ja suurtükkidega on vähe. Keelte õppijaid oli, aga asjalikumalt füüsika õppimine ei tundu väga reaalne. Meil oli sama lubajaid, aga päeva lõpuks ei viitsi või pole sul aega. Lihtsalt lugemine samas oli populaarne, nagu ka ruubiku kuubik .
      *Sport sõltub jah korrapidajast, SBK ajal ka rühmaülemast. Päevasel ajal kindlasti ei näe, SBK ajal tõenäoliselt ka õhtul mitte.
      *Sõpru saab pöörastes kogustes, see on igal pool nii. Huumorit ka.
      *Oliivroheline särk on metsas ok, väeosas sees hakkab tõenäoliselt kaadrile silma riivama. Roosade trulladega koridoris ära tilbenda, metsas kanna rahuga.
      Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

aitäh info eest, ei lihtsalt mõttes selline asi et eraldada end täielikult välismaailmast 11ks kuuks, saaks olla kõigest eemal, omaette ja oma asja õppida vabadel hetkedel, idee vähemalt selline.
        slimm.ee

Kommentaar

wait, mis ma pean jooksutossud ise eraldi kaasa võtma veel või? see tähendab, et pean prg spetsjomm kaitseväe jaoks endale uued tossud ostma? ma eeldasin ja lootsin, et need saame küll kohapealt ikka...

Kommentaar

Saad küll kohapealt, aga su enda jalgade huvides võta korralikud kaasa.

Kommentaar

mul just jalgpalli sisejalanõud läksid katki, millega muidu sai kehalises ja niisamagi joostus käidud. ma ei teagi nüüd... kas tõesti pean ostma eraldi uued jooksutossud siis või? kas kohapealsete kvaliteet on nii kehva või milles asi?

Kommentaar

Minu ajal juulivõtul olid omad papud, oktoobrilapsed said väga viisakad tutikad Asicsid, mille pärast teenistust võis endale jätta.
                Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

Võid oma jalanõud kaasa võtta ja neid kasutada. Tutikad Asicsid võid pärast rahaks teha, minu ajal päris mitmed tegid nii. Samas need Asicsid olid isegi üllatavalt vastupidavad ja mugavad.

Kommentaar

Algselt postitas petteri Vaata postitust
                    Oskab keegi öelda, kas (vähemalt) jalgpalli MMi finaali on väes võimalik SBK ajal vaadata? Endal 2014. aasta suvel Kuperjaanovisse minek. Nüüd aga alles meenus, et MM on juba järgmisel suvel ja põhimõtteliselt peale alagrupimänge ja paari kaheksandikfinaalimängu olekski minek. On kellelgi kogemusi? Need, kes 2010. aastal nt käisid võiksid teada.
                    30.juuni 2014 endalgi Kuperjanovisse minek. Oli sama mõte, et MM käimas sellel suvel.

Kommentaar

Noh 2014 MM peetakse teises ajavööndis...et kui seal need finaalid meie aja järgi öösiti siis vaevalt lastakse...kuigi mine sa tea...aga ma ise küll ei viitsiks sp terve päeva piineldada unepuuduses...Mõned korrad eelmisel aastal sai midagi vaadatud, et 00:00 paiku sain magama ja järgmine päev oli suht kohutav olla...

Aga need tossud, mis kaitseväe poolt sain, need minu arust on küll jumala normaalsed...siiani aasta peale sõjaväge kasutan neid trennijalatsitena...et ei saa aru miks neid kirutakse koguaeg taga ja soovitatakse omad kaasa võtta...
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Meil said osad korralikud asicsid ja osad mingid hinnapommi pastlad, mis poole SBK pealt sodid olid ja joostes tundus nagu polekski jalas midagi. Sai sebitud siis ühe reservi pääseva laatsareti mehe käest tema asicsid ja need kurivaimud kestavad tänasepäevani, just sai 2a reservist.
                        "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                        These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Kuidas seal muidu majutamisega on , selles suhtes, et sinna jõudes pannakse tavaliselt ühte tuppa teiste liitujatega või nendega, kes seal juba mõnda aega teeninud on?
                          Koondise põhimängija

Kommentaar

Ikka noored ühte.

Kommentaar

Keegi kes Logistikapataljonis aega veetnud võiks ka muljeid jagada.
                              .

Kommentaar

Algselt postitas RVN Vaata postitust
                                Keegi kes Logistikapataljonis aega veetnud võiks ka muljeid jagada.
                                Mind ka huvitaks..

Kommentaar

Working...
                                X