On pikk aeg, aga esiteks on sellise abi ettevalmistamine suur logistiline ettevõtmine. Teiseks on poliitiline aspekt. Läbirääkimised, kes aitab, kui palju aitab, millega aitab jne. Kas lähinaabritest üldse keegi julgeb end liigutada? Ega Euroopas ei ole mingit kiirreageerimisüksust, mis oleks valmis meile appi jooksma. Kui lõpuks mingi variant leitakse, siis 4-5 kuud ei ole üldse ebareaalne .
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ajateenistus!
Collapse
X
-
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustKuskilt kuulsin, et Eesti peaks neli ja pool minutit vastu kui Venemaa ründama peaks. NATO'lt jõuaks abi kohale 20 minutiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas rauulo Vaata postitustKui seadused jäävad ajale jalgu või vananevad, siis need muudetakse ära. Mina näiteks usun, et ajateenistus ei ole sellisel kujul praegu enam otstarbekas ning praegust süsteemi tuleks reformida. See ei tähenda, et oleksin mingisugune põhiseadusevastane või riigivaenlane.
Üleüldse...niisama põhiseadust ei muudeta.
Kommentaar
-
Algselt postitas geroi Vaata postitustEga Euroopas ei ole mingit kiirreageerimisüksust, mis oleks valmis meile appi jooksma. Kui lõpuks mingi variant leitakse, siis 4-5 kuud ei ole üldse ebareaalne .
Kommentaar
-
Teoorias võib see kiirreageerimisjõud vms olla, aga palju tast nüüd praktikas abi on? Oletame, et Venemaa kargab meile peale - tahad öelda, et esimese asjana NATO armeed jooksevad nüüd Eestit toetama? Mina seda küll ei usu ja minu mäletamist mööda oli ka NATO lepingus punkt, et riik peab mõni aeg ise hakkama saama (äkki oli see kuni 2 kuud vms, parandage kui eksin). Kõik oleneb millised on NATO ja EL huvid - kas tasub ära see sõdimine suure ja võimsa Venemaa vastu mingi väikse riigi pärast või mitte.
Algselt postitas ballackRiigilt nõuda oskavad kõik, aga anda ei taheta mitte midagi ja kui peakski andma siis võimalusel nulli või vähemaks nihverdades.
Minu meelest peaks ajateenistus olema ikkagi igaühe enda vaba valik. Kui inimene leiab, et tal on vaja sinna minna, siis palun väga, aga jätke need rahule, kes sellest ideest ei ole vaimustuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustKõik saavad väga hästi aru, et maailmavaated on erinevad. Maailmavaade aga ei õigusta põhiseaduse rikkumist nagu ka osade inimeste maailmavaate ja laiskuse pärast ei hakata muutma põhiseadust ja hävitama Eesti kaitsevõimet kuna nii on neil slangidel-pohuistidel mugavam.Algselt postitas ballack Vaata postitustÜleüldse...niisama põhiseadust ei muudeta.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustJoo vähem. Sa räägid nii, nagu seesamune riik oleks midagi tasuta oma taskust jaganud.Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustÄkki sa saaksid selgitada, kuidas on põhiseaduse muutmine antud kontekstis oluline.
Kommentaar
-
martin - Ma ei saa siiani aru miks ma vastan sulle kui sa raisk ei loe läbi mitte kellegi postitusi ja need minu postitusedki loed ainult suvalised read läbi ja siis käid enda arvates ära panemas siin.
Kurat ÖELDI OTSE VÄLJA, ET SEADUSED ON VANAD JA MINA VASTASIN. Täitsa haige milliseid tolvaneid ajakirjanikuks tänapäeval võetakse...lugeda isegi ei oska. Sulle ma rohkem ei vasta. Okei kui vastan siis selle sisu on "tolvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ei midagi enamat. Ei kirjuta rohkem sulle vastuseid...on sulle ja su naisele parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustTeoorias võib see kiirreageerimisjõud vms olla, aga palju tast nüüd praktikas abi on? Oletame, et Venemaa kargab meile peale - tahad öelda, et esimese asjana NATO armeed jooksevad nüüd Eestit toetama? Mina seda küll ei usu ja minu mäletamist mööda oli ka NATO lepingus punkt, et riik peab mõni aeg ise hakkama saama (äkki oli see kuni 2 kuud vms, parandage kui eksin). Kõik oleneb millised on NATO ja EL huvid - kas tasub ära see sõdimine suure ja võimsa Venemaa vastu mingi väikse riigi pärast või mitte.
Joo vähem. Sa räägid nii, nagu seesamune riik oleks midagi tasuta oma taskust jaganud.
Minu meelest peaks ajateenistus olema ikkagi igaühe enda vaba valik. Kui inimene leiab, et tal on vaja sinna minna, siis palun väga, aga jätke need rahule, kes sellest ideest ei ole vaimustuses.
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustmartin - Ma ei saa siiani aru miks ma vastan sulle kui sa raisk ei loe läbi mitte kellegi postitusi ja need minu postitusedki loed ainult suvalised read läbi ja siis käid enda arvates ära panemas siin.
Kurat ÖELDI OTSE VÄLJA, ET SEADUSED ON VANAD JA MINA VASTASIN. Täitsa haige milliseid tolvaneid ajakirjanikuks tänapäeval võetakse...lugeda isegi ei oska. Sulle ma rohkem ei vasta. Okei kui vastan siis selle sisu on "tolvan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ei midagi enamat. Ei kirjuta rohkem sulle vastuseid...on sulle ja su naisele parem.
Et sina ka aru saaksid: kui teenistus on edaspidi 1 kuu või käivad teenistuses ainult tüdrukud või Eesti kaitsevägi moodustatakse robotitest, siis põhiseadust ei pea muutma. Muutma peab kaitseväeteenistuse seadust.
Pole tänu väärt!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas martin Vaata postitustkui sa ei suuda isegi põhiseadusel ja kaitseväeteenistuse seadusel vahet teha, siis, noh, sõjaväele ja seal pakutavatele teadmistele see just eriline reklaam pole.
Et sina ka aru saaksid: Kui teenistus on edaspidi 1 kuu või käivad teenistuses ainult tüdrukud või eesti kaitsevägi moodustatakse robotitest, siis põhiseadust ei pea muutma. Muutma peab kaitseväeteenistuse seadust.
Pole tänu väärt!
Kommentaar
-
Algselt postitas ballackKuradi tarkpead siin koos kes üritavad iga hinna eest näidata, et ajateenistus on nii pask ja Venemaa tuleb nelja minutiga üle meie ja mul jäi nüüd miljonitehing tegemata kuna olin ajateenistuses jnejne. Et teil eriti räige nuss tuleks terve ajateenistus selle saasta eest mida ajate!
Kommentaar
-
Algselt postitas Keemik. Vaata postitustAinuke, kes siin midagi üritab näidata oled see sina. Paugutad siin oma poolvigaste faktidega ja üritad oma arvamust teistele peale suruda.
Jah, ma üritan oma arvamust peale suruda kuna arvamus, et ajateenistus on BS ja ebavajalik ei ole reaalsusega kooskõlas ja järelikult on vaja õigele teele juhatada. Üleüldse kes hakkas peale suruma siin. Mina ei postitanud siia midagi, vaid hakkasite ise vinguma. Minu käitumine on lihtsalt vingumisele vastamine. Poleks siia seda vingumist tulnud oleks ma vait olnud. Lihtne.
Ei ole minu probleem, et arvutimänge ööd-päevad läbi mängite selle asemel, et vaadata mis Eestis ja maailmas toimub.
Mina siia rohkem sellel teemal ei postita. Kuna te aru saada ei taha mis kuidas toimib siis ei ole mõtet ka kirjutada. Kui tahate aru saada siis otsige ise kuna nagu ma ütles, siis ma ei kirjuta sel teemal siia enam. Ma ei viitsi rohkem kirjutada kui tembeldatakse vigasteks faktideks, räägitakse kui mõtetu arvamus mul on, ei loeta läbi miks ma midagi postitan (ka ebareaalsed näited on kindla mõttega), räägitakse, et ajad on nii-nii-nii teised jnejne.
Ühesõnaga sul ei ole isegi mõtet neid "vigaseid" fakte välja tuua kuna niikuinii ei räägi sel teemal enam.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar