Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Kui piisavalt aega eemal olla, siis pole vaja parooli muuta, uuendada. Esimesel korral mingi nädal. Teisel korral vist sitsisin kuukene varupingil.
Aga jah - mingil hetkel nõue kaob. Nuta või naera.Leave a comment:
-
tra see foorum oma pässwöördi muutmise jms nussiga. nah ma ei või pässakaks panna asdf vms. mis on worst case scenario? keegi varastab mu kudumisfoorumi identiteedi ja kirjutab midagi arukat?
fakin it eesti süvariikLeave a comment:
-
Juba mitmendat-setmendat päeva on Boldis, Woldis ja kodupoes Vintage Henry Westons 8,2% otsas. Ei viitsi muud ka.Leave a comment:
-
-
Kui neil see jõulukampaania vms on siis ajab max närvi. Kingiloos kingituseks vms... Vastik uute mängijate konksu meelitamise kampaania, kirjutasin isegi üks aasta eesti loto ja mingisse tarbija kohta, vastus oli et nad probleemi ei näe sellises käitumises.Leave a comment:
-
Suures plaanis nõus, pani endal ka üks reklaam hiljuti kulmu kergitama. Samas, kui slogan oleks aus - “Maksa rohkem makse!” - siis mul vist probleemi poleks.
Seda on muidugi kurb kuulda, et nad täiesti ausate mängupõrgute erahuvilisi kasumiootuseid koinivad.
Leave a comment:
-
Ja siis see ka, et keerame litsenseerituid hasartmänguettevõtetele (kuigi võrreldes Läti ja Leeduga ok) perse ja Eesti Lotot promome igal pool, kuis võimalik.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: