Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Mitu väravat peab Lewa lööma, et ta võidaks selle?Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustMitu Euroopa tiimi selle Copa America võitnud oleks? Täielik tsirkus ikka
Leave a comment:
-
Mitu Euroopa tiimi selle Copa America võitnud oleks? Täielik tsirkus ikka
Leave a comment:
-
Andriga mitu korda käinud Zalgirist koos vaatamas ja kossufänni/entusiastina on väga äge inimene. Eluliste ja poliitiliste vaadete poolest sai juba siis ōlleklaasi taga aru, et neid teemasid tasub enda rahustuseks temaga vältida, sest ta on ikka full ,,minu arvamud ja vale arvamus” ja tema arusaamadega on enamus ajast vōimatu nōustuda. Seekord pole erand.
Leave a comment:
-
Kiilakas käis vanasti rate.ee adminnina alaealistelt tüdrukutelt "laene" küsimas.
Leave a comment:
-
Sa paned Gunnar Grapsi mälestuskontserti pühapäeva õhtuks, einoh eilaveel!
Leave a comment:
-
Kui tegeled rahulikult omadega asjadega ühe koha peal ja siis keset seda kaob täiesti lambist snussipakk ära.
Leave a comment:
-
Siis kui sel nädalavahetusel pdab Agadiri Hassania oma mängu võõrsil.
Leave a comment:
-
Alumine. Literally (peaaegu).Algselt postitas Tofoa Vaata postitustRudy ülemine level.
raju pilt
Leave a comment:
-
Rudy ülemine level.Algselt postitas Rudy Vaata postitustSelle töö eest makstakse 2 keskmist palka. Iga lohh suudaks seda teha onju? Mis siis, et vastutus oli meeletu ja tihti öeldi otse välja kes ma olen ja missugused mehed minuga seksida võiks.
Leave a comment:
-
Suured mustad? Või millisedAlgselt postitas Rudy Vaata postitustja missugused mehed minuga seksida võiks.
Leave a comment:
-
Kui sa ei taha, ei pea ütlema, milles vallavanema vastutust väljendub. Võid niimoodi üldisemalt, nende samade ametite kohta, kus suur osa palgast on vastutuse eest.Algselt postitas Rudy Vaata postitustVallavanemal? Kui sa mõtled seda, siis siinkohal diskussioon lõppeb.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: