Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Mis teid närvi ajab ???

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• plastic'99
    replied
    Päris nagu närvi ei aja, samas mujale ka ei sobi. Nimelt suht weird on telekas näha Eesti Loto reklaame, kus võidufond mingi 50%. Et nagu ok, riiklik loto ja oma sisult veidi tldr kui võrrelda eraettevõtetega etc, aga ikkagi miks seda nii reklaamida vm.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
    Minu teada Iceman on ka sellise kõne saanud.
    Auto poolitati?

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt

Mulle on ka politseist helistatud hommikul 6:30, et mu auto takistab tuletõrje autol ligipääsu kuhugi. 2 minutit hiljem tuli kõne, et kõik korras, enam ei takista.
    No tuletõrjed asjad neid ma pidasin ka operatsioonide all silmas, sest siis pole aega Mupot oodata.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Minu teada Iceman on ka sellise kõne saanud.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Nasfal poolt

Politsei saadab iga inimese sirgelt sekundiga putsi kui valesti parkimisega neid tüütama hakata ja nad ei hakka elus sellega tegelama va tõesti kui see peaks mingit operatsiooni vms segama hakkama. See on 100% Mupo rida. Sattusid ehk tõesti mingi 3 päeva tööl oleva überaktivisti otsa ma arvan.
    Mulle on ka politseist helistatud hommikul 6:30, et mu auto takistab tuletõrje autol ligipääsu kuhugi. 2 minutit hiljem tuli kõne, et kõik korras, enam ei takista.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja vtp poolt
    Nad neid kõnesid ikka teevad, olen isegi palunud mõnele kinniparkijale helistada. Samas tagantjärele mõeldes ajas ta oma puksiiri jutuga mulle küll soga, seda nad ei teeks. Järgmine kord saadan sirgelt p***i.
    Politsei saadab iga inimese sirgelt sekundiga putsi kui valesti parkimisega neid tüütama hakata ja nad ei hakka elus sellega tegelama va tõesti kui see peaks mingit operatsiooni vms segama hakkama. See on 100% Mupo rida. Sattusid ehk tõesti mingi 3 päeva tööl oleva überaktivisti otsa ma arvan.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Nad neid kõnesid ikka teevad, olen isegi palunud mõnele kinniparkijale helistada. Samas tagantjärele mõeldes ajas ta oma puksiiri jutuga mulle küll soga, seda nad ei teeks. Järgmine kord saadan sirgelt p***i.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Naine läks autoga trenni, helistab politsei.

“Nii, tere. Kas teie auto? Keegi siin kinni pargitud. Ah et trennis? Oi, siis pean kindlasti puksiiri tellima.”

Tegin siis selgeks, et jõuan ise enne kui puksiir ja panin ajama. Kiirelt asju haarates lendas mingi purk maha ja põrandaplaat kildudeks. P***i.

Lendasin siis teise linna otsa kohale. Tühjus. Keegi ei oota, auto pargib täiesti normaalselt seina ääres ja ruumi ümberringi maa ja ilm, mahuks veokiga seal navigeerima.

Helistasin veel politseile tagasi ja andsin neile teada, mida sellest “kinnipargitust” arvan. Politsei selgitas, et nemad pole süüdi, nemad usaldavad. No muidugi pole, muidugi usaldavad. Aga mingi õigus selle jama eest kedagi sinnasamusesse saata peaks mulle ka ju jääma.

Also. Head plaatijat Tallinnas?
    Politsei ei tegele Tallinnas valesti parkimisega. Räägi, mille illegaalsega tegeled ehk saame konakti luua.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Mingi kreemipurk oli, aga tuleb tõdeda, et sealgi oli halb asjade kokkulangevus. Näib, et plaadi ja parketi piiril on plaadi alla jäetud ~1,5cm ulatuses tühjust ja see purk tabas seal kümpsi.

Leave a comment:

• JuriM
    replied

“Nii, tere. Kas teie auto? Keegi siin kinni pargitud. Ah et trennis? Oi, siis pean kindlasti puksiiri tellima.”

Tegin siis selgeks, et jõuan ise enne kui puksiir ja panin ajama. Kiirelt asju haarates lendas mingi purk maha ja põrandaplaat kildudeks. P***i.

Lendasin siis teise linna otsa kohale. Tühjus. Keegi ei oota, auto pargib täiesti normaalselt seina ääres ja ruumi ümberringi maa ja ilm, mahuks veokiga seal navigeerima.

Helistasin veel politseile tagasi ja andsin neile teada, mida sellest “kinnipargitust” arvan. Politsei selgitas, et nemad pole süüdi, nemad usaldavad. No muidugi pole, muidugi usaldavad. Aga mingi õigus kedagi selle jama eest kedagi sinnasamusesse saata peaks mulle ka ju jääma.

Shit, aga mis sul seal purgis oli, tsement? Et põrandaplaat on kildudeks, mitte purk..

Leave a comment:

• vtp
    replied

Helistasin veel politseile tagasi ja andsin neile teada, mida sellest “kinnipargitust” arvan. Politsei selgitas, et nemad pole süüdi, nemad usaldavad. No muidugi pole, muidugi usaldavad. Aga mingi õigus selle jama eest kedagi sinnasamusesse saata peaks mulle ka ju jääma.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitanud kasutaja käbi poolt
    ELektriautot ei saa sydalinna tasuta parkida. Mis kuradi sydalinn, misasi see kesklinn siis on. Syvalinn pigem.
    Saab ikka. Kesklinnas/Südalinnas on päevasel ajal väga häid parklaid (Europarklaid kuhu pukseerima ei pääse) ja võib rahus auto parkida tasuta. Mina olen näiteks nii kõva ja vinge vend, et europarki oma auto nr sisestades peab vaeva nägema, et alla scrollida. Auto regad suvalt oü nimele ja liigkasuvõtjad, kes Savisaarele rimmi tehes kunagi maalappe said võivad põske võtta.

Leave a comment:

• käbi
    replied
    ELektriautot ei saa sydalinna tasuta parkida. Mis kuradi sydalinn, misasi see kesklinn siis on. Syvalinn pigem.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitanud kasutaja kaala poolt
    Sa räägid teises teemas endale samaaegselt vastu ju
    see on psyop, et vastaspoolt eksitada...

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Sa räägid teises teemas endale samaaegselt vastu ju

Leave a comment:

Töötlen...