Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Mis teid närvi ajab ???
Collapse
X
-
Sama tunne. Sai just suurlinna kesklinnast tuldud ja see suure inimmassi kiire liiklemine oli lihtsalt ülemõistuse hea. Ma ütlen hurraa.Oi raisk, jalakäija liiklusraev on ka minu jaoks igapäevane probleem. Kõiki asju poole kohaga tegeva inimesena ei ole mul enda arust just kõige tihedam päevakava, aga tänavale astudes on küll tunne, et ma olen ainus, kes kuhugi aja peale peab minema. Või üldse teab, kuhu ta läheb. Pensionäridele ja jalust vigastele annan kuidagi andeks, aga sellele peast aeglasele massile, kes zombidena ees tuiavad, tahaks küll lihtsalt sisse rammida. Arusaamatu, kuidas need aegluubis venivad inimesed sellises tempos üldse midagi ära tehtud saavad. Putsi.308Kommentaar
-
Pappkarpi topitud jäätis."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."Kommentaar
-
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Üldiselt rahakotis raha polegi ja ega kaardiga maksmisest ka tolku pole. Seal ka raha pole.sigpicKommentaar
-
Taksod.
Üürimakse.
Turul käimine.
Mittetoimiva kaarditerminaliga baar.Kommentaar
-
Stripikas.
Daamid.
Narkootikumid.
Takso.
Tip.
Kasiino.
Elama on laifi! Vhak ohv plastikfännid!
Muidu aga olen zeleega samas pundis, v.a siis kui poistega õue mängima lähen - siis tuleb kaart koju jätta, sest teinekord on liivakastis põhjas auk. Must auk.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar